paņem mammas mašīnuEdmunds wrote:Es tomēr nebraucu, izspiedējgultnim pizdariki.
Burnout.lv gandrīz-vasaras izbrauciens 28.09.13
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Burnout.lv gandrīz-vasaras izbrauciens 28.09.13
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
vot par šo es brīnos, man liekas ka praktiski visiem kuri vel šobrīd brauc ir tukši auto, bet visi kas kka tgd atkrīt saka ka tieši auto neesamības dēl, nu kmon ja negribas un naudas nav tā arī sakat 
Es braukšu, pagaidām esmu viens un iespējams, ka tomēr būšu sačinījis kautko, ar ko braukt 
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
Es vnk neredzu jēgu braukt, ja nebraucu ar savu auto, tas tomēr ir autokluba pasākums, nevis vietējā litrabola tīma trips uz sacensībām.JG wrote:vot par šo es brīnos, man liekas ka praktiski visiem kuri vel šobrīd brauc ir tukši auto, bet visi kas kka tgd atkrīt saka ka tieši auto neesamības dēl, nu kmon ja negribas un naudas nav tā arī sakat
- Foxijs
- Has thanked: 0
vispār jauEdmunds wrote:Es vnk neredzu jēgu braukt, ja nebraucu ar savu auto, tas tomēr ir autokluba pasākums, nevis vietējā litrabola tīma trips uz sacensībām.JG wrote:vot par šo es brīnos, man liekas ka praktiski visiem kuri vel šobrīd brauc ir tukši auto, bet visi kas kka tgd atkrīt saka ka tieši auto neesamības dēl, nu kmon ja negribas un naudas nav tā arī sakat
- OneLitreBeer
- Spam addicted
Kā nav?Edmunds wrote:Es vnk neredzu jēgu braukt, ja nebraucu ar savu auto, tas tomēr ir autokluba pasākums, nevis vietējā litrabola tīma trips uz sacensībām.JG wrote:vot par šo es brīnos, man liekas ka praktiski visiem kuri vel šobrīd brauc ir tukši auto, bet visi kas kka tgd atkrīt saka ka tieši auto neesamības dēl, nu kmon ja negribas un naudas nav tā arī sakat
Vecs Sūds
- toms
- Spam addicted
Kā jau Edmunds teicaBrunette wrote:Pasākums ir pasākums. Tā pat visi zin ar kādiem auto kas brauc un kam vispār nav auto.
Auto atrādīšana notiek mītos

- toms
- Spam addicted
Tev jau varbūt arī ir.OneLitreBeer wrote:Kā nav?Edmunds wrote:Es vnk neredzu jēgu braukt, ja nebraucu ar savu auto, tas tomēr ir autokluba pasākums, nevis vietējā litrabola tīma trips uz sacensībām.JG wrote:vot par šo es brīnos, man liekas ka praktiski visiem kuri vel šobrīd brauc ir tukši auto, bet visi kas kka tgd atkrīt saka ka tieši auto neesamības dēl, nu kmon ja negribas un naudas nav tā arī sakat

kāds autoklubs, spameru un dzērāju klubs 
Izbraucu maršrutu pagaidām izskatās tā
1. Savācamies Spicē stundu čammājamies, tad braucam uz Jelgavu
2. Aizbraucam uz to upes krasta ielu kas forši izbruģēta pie tehniskās fakultātes, tur var kko iebildēt, pa 80 saņiem palūrēt uz pilsētu no skatu torņa(ja nebūs aizņemts ar kāzām) moš kāds no Jelgavas gala pievienojas, droši vien ziņu par ierašanos kāds tepat topikā iemetīs.
3. Braucam uz Eleju, atrodam kādu autostāvvietu kur nolikt sēdinātos auto(kara bāzē nav īsti ko darīt ar tādiem) vai arī noparkojamies šosejas malā pie iebrauktuvēs kara bāzē, sasēžamies parastajos auto un dodamies apskatīt kara bāzi(tur būs kādam zinātājam ceļš jārāda, bet daži no braucējiem izteicās ka tur ir būts). Man mašīna tukša, gan jau vēl kādam būs vietas gan jau sasēdīsimies.
4. Braucam uz Dobeli ēst. Sporta halles ēstuve sķita normāla, cenas ok (~ 2ls par otro) liela auto stāvvieta un blakus Dobeles pilsdrupas. Būtu labi savācoties Spicē izdomāt cik cilvēki ēdīs lai var laicīgi piezvanīt un vienoties par kkādu masveida ēdienu lai nav baigi ilgi jāgaida, ja nebūs daudz cilvēku tad tas atkrīt, vai arī varam aizbraukt, samaksāt un tad pastaigāties pa Dobeli kamēr gatavo.
5. Tad atkarībā no vēlmes un laika vai nu uz Tukumu, vai uz Rīgu. Līdz Tukumam nesanāca aizbraukt, tākā jāskatās kas tur
Ceļu stāvoklis kā jau Latvijā, bet nevajadzētu būt pārāk daudz problēmām. Ir kāds gabaliņš sūdīgs starp Eleju un Dobeli(kādi daži km) bet lēnā garā varēs izbraukt. Sūdi ir Dobelē, tur baigie remonti un ja neizdosies apbraukt vajadzēs dēļus
Apbraukt varot, bet es īsti nezinu to ceļu. Standarta auto problēmas varētu būt tikai kara bāzes teritorijā.
Uz karabāzi vēlams līdzi paņemt kkādus maiņas apavus, gara zāle utt. + lukturīšus.
Izbraucu maršrutu pagaidām izskatās tā
1. Savācamies Spicē stundu čammājamies, tad braucam uz Jelgavu
2. Aizbraucam uz to upes krasta ielu kas forši izbruģēta pie tehniskās fakultātes, tur var kko iebildēt, pa 80 saņiem palūrēt uz pilsētu no skatu torņa(ja nebūs aizņemts ar kāzām) moš kāds no Jelgavas gala pievienojas, droši vien ziņu par ierašanos kāds tepat topikā iemetīs.
3. Braucam uz Eleju, atrodam kādu autostāvvietu kur nolikt sēdinātos auto(kara bāzē nav īsti ko darīt ar tādiem) vai arī noparkojamies šosejas malā pie iebrauktuvēs kara bāzē, sasēžamies parastajos auto un dodamies apskatīt kara bāzi(tur būs kādam zinātājam ceļš jārāda, bet daži no braucējiem izteicās ka tur ir būts). Man mašīna tukša, gan jau vēl kādam būs vietas gan jau sasēdīsimies.
4. Braucam uz Dobeli ēst. Sporta halles ēstuve sķita normāla, cenas ok (~ 2ls par otro) liela auto stāvvieta un blakus Dobeles pilsdrupas. Būtu labi savācoties Spicē izdomāt cik cilvēki ēdīs lai var laicīgi piezvanīt un vienoties par kkādu masveida ēdienu lai nav baigi ilgi jāgaida, ja nebūs daudz cilvēku tad tas atkrīt, vai arī varam aizbraukt, samaksāt un tad pastaigāties pa Dobeli kamēr gatavo.
5. Tad atkarībā no vēlmes un laika vai nu uz Tukumu, vai uz Rīgu. Līdz Tukumam nesanāca aizbraukt, tākā jāskatās kas tur
Ceļu stāvoklis kā jau Latvijā, bet nevajadzētu būt pārāk daudz problēmām. Ir kāds gabaliņš sūdīgs starp Eleju un Dobeli(kādi daži km) bet lēnā garā varēs izbraukt. Sūdi ir Dobelē, tur baigie remonti un ja neizdosies apbraukt vajadzēs dēļus
Uz karabāzi vēlams līdzi paņemt kkādus maiņas apavus, gara zāle utt. + lukturīšus.
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Pa lielam skan labi !
un es braukšu ar savu auto, takā nemīž botā un braucam visi kā treknajos gados !
un es braukšu ar savu auto, takā nemīž botā un braucam visi kā treknajos gados !
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
Ierunājās... :nepareizaa_degviela: :700konej_5l/100km_racing_team:*Sicram wrote:Pa lielam skan labi !
Tukumā nav ko redzēt 

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Es dzirdēju, ka Tukumā Fretkas opelim nozaga klīrensutoms wrote:Tukumā ir čigāni. Un vari palikt bez makaharcho wrote:Tukumā nav ko redzēt
Uz to kara bāzi obligāti gumijnieki jāņem var gadīties nedaudz pa ūdeni pabrist.Tad lukturītis.Un kkāda drēbe ko var nedaudz sasmērēt janu sanāk jo ieeja bunkurā ir starp akmeņiem ieņurkojot 
T€rvet€ ar kkada virszemes armijas bāze
Foto tā apmēram izskatijās pirms kkadiem gadiem.bet ir arī kādas 3 rezerves ieejas/izejas
T€rvet€ ar kkada virszemes armijas bāze
Foto tā apmēram izskatijās pirms kkadiem gadiem.bet ir arī kādas 3 rezerves ieejas/izejas
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///