Šito kaut kad biju uzskrūvējis
Piedāvāja man viņu pirkt par 190lv .. kāpēc nenopirku neatminos ?
Bet šitajos samplos izskatās tīri cērtama priedīte !

Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy

Bildēsi tu vai draudzene ?elksnis wrote:Ko ņemt ? eos 600d? vai eos 100d? starpība maza starp viņiem....
Es domāju, ka tu tikko izvēlējies !elksnis wrote:Bildēšu es... doma ir par jaunu body un kautkadu minimalu platleņķi no ss.lv![]()
100tais toč mazs pēc specenes...
Ja godīgi, tad nav ne jausmas !elksnis wrote:Gandrīz..![]()
Kas MAZlietots netirgojas tajā kategorijā?
Apjautājies pie Howitzera, viņam 650 canons, bet gribēja FF, varbūt varat sarunāt dīlu.elksnis wrote:Kas MAZlietots netirgojas tajā kategorijā?
Ļoti normāls teksts, manuprāt. A kā tad citādi jārunā ar pārdevējiem, kas aizvēsturi tirgo par normālas tehnikas cenu? Bet kā jau minēju - var arī gaidīt muļķus, mok kkādi ensveidīgie piesakās.howitzer wrote:Nē, nu protams - man arī zvanīja neskaitāmi Egoni ar tekstu: "Nu, par ceniņu varam parunāt, ko, m? Nu, es kādus 80ls Tev iedotu, vairāk gan ne, citādi jau nebūs īsti aršan`, man te viens piedāvā 5DMK2 par 500ls, šodien braukšu apskatīt, Tev es tik tā uzzvanīj`..."
Rihy wrote:Iemetu 40d pa 125 ls - uzreiz jau 3 interesenti![]()
Nu jā, citādi es to kameru nomarinēšu tik ilgi plauktā, ka varēšu atdot muzejamBobcat wrote:Rihy wrote:Iemetu 40d pa 125 ls - uzreiz jau 3 interesenti![]()
kā cena salda, uzreiz parādās ipieprasījums