Nevarētu gluži teikt, ka esmu jauniņais, jo ar dažiem burnout.lv lietotājiem esmu iepazinies. Nolēmu jums atrādīt, izstāstīt par auto, kas tērē manu laiku un laiku. Uz jautājumu kāpēc žigulis, viņš taču neiet, priekš kam tas vajadzīgs utml. jautājumiem esmu jau pieradis atbildēt. Man viņš asociējas ar bērnību, tēta pirmo auto, manu pirmo auto, auto ar kuru iemācījos braukt, pirmā spole, sānslīdes (ja to tā var saukt), nu katram jau savs. Pirmo reizi ar žiguli izbraucu sēžot krusttēvam klēpī 6 gadu vecumā. Savu pirmo žiguli iegādājos 13 gadu vecumā (diemžēl nav saglabājusies neviena bilde). Jau tad zināju, ka man kādreiz būs žigulis ar TA, ar kuru brīvdienās varētu pabraukāt.
Gadījās tā, ka pirms 3 gadiem priekšnieks izdomāja: "Eu, a ir kāds normāls žigulis, teiksim 300Ls robežās?" Atbilde bija pozitīva, žigulis atradās Rēzeknē. Ilgi neposāmies, braucām pakaļ. Sajūtas dzenot viņu mājās jau baigās, likās tiešām esmu iekāpis laika mašīnā un atgriezies pagātnē - visa tā rūkoņa, vibrācijas, degvielas smaka... hm bija forši. Pēc kādiem 3 mēnešiem priekšniekam viņš apnika un jautāja man vai es negribu viņu nopirkt. Ilgi nedomāju, sarunājām cenu, atdeva par 250 Latvijas naudiņām. TA uz 6 mēnešiem, ziemas riepas, kaudze ar rezerves detaļām, likās gadsimta darījums

Nevar nepiebilst, ka uz viņa stāv izvēles nummurs LARRY, dēļ kura izpelnījos gana daudz uzmanības un

Tuvāk tēmai
Marka: VAZ
Modelis: 21013
Reģ.datums: 1986
Motora tilpums: 1.2L
Motora jauda: 58hp

Pašmasa: 955kg
Krāsa: brūna
Ieskatam
Pabūts Park&Party pasākumā Medzābakos

Darbā