e30studenta E30
- berzins42
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Re: e30studenta E30
Jap tas tā diezgan neloģiski kapēc viņi tā taisijuši, jo reāli var jau mainīt to atspers cietību saspiežot atsperi vairāk. Varēja tā atspere būt mīkstāka. braukšanas konforts 10 baļļu sistēmā 5. Bet kkur netā lasiju ka šitam koilām varot dabut citas atsperes kip esot baltā krāsā tam esot mikstaka brauksana.GG. wrote:Viņiem amītis ir diezgan mīksts, bet atsperes pārāk cietas. Bet par to ciparu tas ir pieņemami. Braucu un nesūdzospsih-arno wrote: Ja kādam ir šaubas par cietību, satiksmes drošību vai ko citu - varu izvizināt ar golfu, kam virsū ir ''lētie'' 160Ls koili.
My brother have a Volvo 850 turbo intercooler to sale ! SO FAAAAAAST
- GG.
- Been thanked: 5 times
Nav jēga no citām atsperēm, ja amīša gājiens ir 5cm līdz atboiņikam. Uz ceļa tāpat neturēsies.berzins42 wrote:Jap tas tā diezgan neloģiski kapēc viņi tā taisijuši, jo reāli var jau mainīt to atspers cietību saspiežot atsperi vairāk. Varēja tā atspere būt mīkstāka. braukšanas konforts 10 baļļu sistēmā 5. Bet kkur netā lasiju ka šitam koilām varot dabut citas atsperes kip esot baltā krāsā tam esot mikstaka brauksana.GG. wrote:Viņiem amītis ir diezgan mīksts, bet atsperes pārāk cietas. Bet par to ciparu tas ir pieņemami. Braucu un nesūdzospsih-arno wrote: Ja kādam ir šaubas par cietību, satiksmes drošību vai ko citu - varu izvizināt ar golfu, kam virsū ir ''lētie'' 160Ls koili.

- e30students
- Spam addicted
- Been thanked: 0
Nekas diži nav mainījies auto vēljoprojām ideāli pilda pakaļas pārvietošanas funkciju. biju uz e30 sezonas noslēgumu un pa lidlauki arī griezās labi.

Tikai braucot atpakaļ piefiksēju ka kādas ~2 nedēļas es braucis praktiski bez eļļas.
bet motors turpina godam kustēt uz priekšu.
Protams, kā vienmēr man ir tendence īstenot plānus pedējā brīdī.
Tātad izdomāju ka nepieciešams, lai visa mašīna būtu vismaz vienā krāsā.
Sākumā bija doma zilo haubi ar baloniņiem nopūst baltu, bet čoms pierunja pamēģināt šo.

Visparastākā krāsa kas bija. ~3ls 0.9litri + šķīdinātājs ~2ls

Čoms pielikts pie darba nedaudz uzmatēt visrsmu ar 180 smilšpapīru.

Beigaas biju pārsteigts cik labi sanaaca turklaat pirmo reizi kraasoju. Viengais prastos veel paaris kaartas un piesliipeet ar 2000 un uudeni.
Mājās braucu kad krāsa vēl bija mīksta un pa nakti kaķīts pa haubi biš pastaigājās.
Baltajam ielikta stūrīte pa ziemu, bet pavasarī noteikti ies uz melno.

Patīk deepdich stūrīte, tikai pagriezienus dīvaināk slēgt iekšā.

Tikai braucot atpakaļ piefiksēju ka kādas ~2 nedēļas es braucis praktiski bez eļļas.
bet motors turpina godam kustēt uz priekšu.
Protams, kā vienmēr man ir tendence īstenot plānus pedējā brīdī.
Tātad izdomāju ka nepieciešams, lai visa mašīna būtu vismaz vienā krāsā.
Sākumā bija doma zilo haubi ar baloniņiem nopūst baltu, bet čoms pierunja pamēģināt šo.

Visparastākā krāsa kas bija. ~3ls 0.9litri + šķīdinātājs ~2ls

Čoms pielikts pie darba nedaudz uzmatēt visrsmu ar 180 smilšpapīru.

Beigaas biju pārsteigts cik labi sanaaca turklaat pirmo reizi kraasoju. Viengais prastos veel paaris kaartas un piesliipeet ar 2000 un uudeni.
Mājās braucu kad krāsa vēl bija mīksta un pa nakti kaķīts pa haubi biš pastaigājās.
Baltajam ielikta stūrīte pa ziemu, bet pavasarī noteikti ies uz melno.

Patīk deepdich stūrīte, tikai pagriezienus dīvaināk slēgt iekšā.
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
- semigallss
- Spam addicted
Velns, apgaismojums krāsošanai nu gan izskatās pilnīgi neatbilstošs, tapēc respect, par labu rezultātu!!!
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
- e30students
- Spam addicted
Ir parādijušās nepatīkamas skaņas no motora, bet kad pielej eļļu tad viss ok.ttd wrote:[censored]... kā viņš vēl kust?Laikam m20 ir nemirstīgs.
Lūk šo es saprotu! Džeki kārtīgi dod redlainā
Reizi nedēļā šitā vajag izgriezt
Un Aladina turbo lampa arī ieslēgusies 
Eu Garais - ko tu muldi, šis tak sterīls, nesen pārkrāsots 1/4 auto

Eu Garais - ko tu muldi, šis tak sterīls, nesen pārkrāsots 1/4 auto

Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM

- Rudziņš

Ja jūs domājat ka es rakstu kā daunis un kautkur nav komatu tad aizrijaties ar viņiem un saliekat paši! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Man patīk, ka lupata tiek servisos izklāta eļļai pa virsu, respektīvi tikai tad, kad viss jau ir iztecējis uz grīdasDzelzuks wrote: SpoilerShow

- e30students
- Spam addicted
Tādas aizdomas ka Dzelžuks zog bildes no mana telefona 
Katrā ziņā šīs nedēļas beigās ies iekšā m20b25

Katrā ziņā šīs nedēļas beigās ies iekšā m20b25