agnismk | ficuks

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Locked
Fretka
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: agnismk | ficuks

Post by Fretka »

Patiešām smuki un pēdējās bildes nebūt nav sliktas, patīk toņi :)
Lai gan pie zaļajiem diskiem nevaru pierast, laikam tonis pie vainas, vai arī plauktu vajadzēja pulēt ? hvz :hvz:
Tiešām neplāno ieķert kādus par kapeiku platākus diskus ? bbs rz, act utt :roll:
Volfsburgs
Been thanked: 5 times

Post by Volfsburgs »

Es tieš gribu platākus. Grūti atrast, kas nemaksātu kosmosu uz RZ stila diskus negribu uz viņu. Tagad ziemā nauda būs jāieliek virsbūves remontā. Vasarā varēs domāt par dargiem diskiem vai motoru.
Image
Fretka

Post by Fretka »

Vajag čekot sludinājumus katru dienu, ja gribās ļoti labus diskus par kapeikām, tad ik pa stundai pat būtu vēlams refreshot :)
Gaidīšu jaunumus :cool:
Weber
Cilvēks-karburators

Post by Weber »

cekosana daudz nepalidz, jo ir ari jaskrien pakal un no ventspils tas ir gruti izdarams
pasam ir bijis ta ka noceko, saruna ka nems, ka atsutis vel kadas bildes un bilzu vieta atsuta ka ir pardots.
Image
Jaunciems

Post by Jaunciems »

Weber wrote:cekosana daudz nepalidz, jo ir ari jaskrien pakal un no ventspils tas ir gruti izdarams
pasam ir bijis ta ka noceko, saruna ka nems, ka atsutis vel kadas bildes un bilzu vieta atsuta ka ir pardots.
Nepareiza pieeja tev :D Vajag runāt uzreiz pa naudu nevis pa bildēm :wink: Es pat citreiz esmu aizskaitījis rokas naudu, lai var izčāmāties :D
Fretka

Post by Fretka »

Nu no Kurzemes uz Rīgu nepaspēsi, tas ir fakts. ;)
Un taisnība, ka uzreiz ir jāzvana un jāaizrunā, bet arī tādos gadījumos sanāk ieberzties, kad jau esi pie durvīm un tev pasaka, ka "uzhe prodal".
Laimes + naudas spēle
Volfsburgs

Post by Volfsburgs »

Nezinu kapēc, bet kkā vel kam uz Alfas diskiem. Jo viņiem skruvju atalums ir ka ficukam 4x98 vai pārubjot stupicas iegūs 5x98. Tie diski ir sava ziņā interesanti. Un ir planots palielināt arī collas uz 16. Bet tas viss pēc koiloiveru iegādes lai var sasēdināt. :naac:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... ihbgk.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... ghmoi.html
Image
viesulis.

Post by viesulis. »

Galvenais ar milimetra atstatumu no zemes ir ielīst kādā meža celiņā :D
Weber
Cilvēks-karburators

Post by Weber »

Jaunciems wrote:
Weber wrote:cekosana daudz nepalidz, jo ir ari jaskrien pakal un no ventspils tas ir gruti izdarams
Nepareiza pieeja tev :D Vajag runāt uzreiz pa naudu nevis pa bildēm :wink: Es pat citreiz esmu aizskaitījis rokas naudu, lai var izčāmāties :D
uzreiz par naudu norunaja, jau saku meklet transportu, vins pats toreiz uzprasijas uz bildem ka gribot man atsutit :D
Image
Volfsburgs

Post by Volfsburgs »

Varbūt kāds grib iegādāties? 450ls ar zaļajiem diskiem, 370ls ar metāla diskiem. Nodoklis nav jāmaksā.
Ir parlasītas visas bremzes, bremžu trubiņas, samainīta motoram, kārbai, bremzēm eļļa, jauns radiātors, termostats, ūdenssūknis, jauns akumulātors, jaunas sveces, sadalītaj vāciņš, starter relejs, pusas gumijas u.t.t. Bez maģi un subufera.
Image
Volfsburgs

Post by Volfsburgs »

Apnika. :) Arī tas, ka detaļas daudzas nevar dabūt un tad jābraukā ar daziem defektiem, kas reāli besī. :D Pārdošu un tad gan nakamā mašina iepirksies ko gribu jau visu mūžu. EG hečš
Tagad vispar nolaidu viņu zemē uz atsperu rēķina.
Zāģēju atpseres lai dabūtu lejā purnu pa 20mm. Nozāģeju pa daudz un tagad atsperes ir garāža un braucu bez. :reeka: Pakaļā vel ir bet nofleksetas kapitāli. Arkas ivalcēju ar trubām un nekas neberžas arī. Bet tagad pārsvarā ar viņu aizbraucu līdz centram vai hesīt un viss. :D Tāds pabraukāsu līdz decembrim un tad jāiepērk būs standarta atsperes uz kuram ar jāuzsedina, 14'' bleķinieki ar balonu un es esā atkal iekša pa 350ls ar cenu nokaulejamu līdz 300ls.
Un peiktdien sanāca dabūt divus protokolus viens pēc otra. :D Pirmasi par atrumu 22:00 un otrias par pagriezienu neparādišanu 22:12 200 metrus tālak. :D
Attachments
20131115_221146_LLS.jpg
viens ficuks.jpg
viens ficuks.jpg (36.23 KiB) Viewed 8552 times
Image
Edmunds
Sliktdibenis

Post by Edmunds »

Ja otru proķi izrakstija tie paši menti, tad jau laikam esi bijis īpaši lecīgs.. :emo:
howitzer
M30
Been thanked: 1 time

Post by howitzer »

Provincē gan jau tikai viena mašīna uz pagastu vien ir. :shura:
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
V.I.P.
Been thanked: 1 time

Post by V.I.P. »

par pagriezienu neparaadiishanu. :shura:
Tevi tur galiigi apbizhojushi. :D
Image
being a better driver is not an unfair advantage...
Volfsburgs

Post by Volfsburgs »

Ir tāds viens ments Sprogis. Viņš uz mani uzēdies, jo vienreiz ar iepirkum ratiņiem palidoj viņam garam uz 130km/h ar čalis nepaspeja fēni paceltu un uzšaut. Kad paspēja, tad jau man atrums bija 35km/h. Un čoms mehaniķis uzdirsa, ka nemainīšot viņiem vairs lampiņas. :D Tapēc viņš mani drāž pa visiem sīkumiem. :D Pie pagrieziena nerādišanas bija vainu pastiprinoši tapēc, ka nav bugatiers, trīsturis un aptieciņa. :D Tagad visu saliku un braucu kā kings. :D
Last edited by Volfsburgs on 21 Dec 2013, 15:37, edited 1 time in total.
Image
Volfsburgs

Post by Volfsburgs »

Vel ripo, kratas, strīķējas, atsitas. :naac:
Image

Tas spīdigais aplītis ir Latvijas lats.

Image

Un video ar izbraukšanu no sētas. :reeka:
» Skatīties Youtube

Paldies par labajiem vārdiem. Jūs mani iedvesmojat. :D
Image
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Patīk tas, ka šito lamatu nosēdina un izskatās sēdināts. Nosēdina E30 vēl zemāk un tāpat liekas, ka džips. :|
Volfsburgs

Post by Volfsburgs »

Aiz garlaicības un uzrokot bildes, izdomaju uzrakstīt, kas notik ar viņ vasarā, kad stāveja bez kārbas. :D

Tākā viņš stāveja izdomaju beidzot salabot salona radiātora sūci kur vienojas klāt krāns. Tāka man i radiātors, i krans psc un jauns tas komplekts maksā 60ls, izdomaju salabot kautkā pats. Tā nu ar log līm visu sasmēreju. :D Tagad atkal pil, bet minimāli. :D
Image

Ņemot āra salon radiātoru, aplēju netīšām relejkasti. Un sakas visadi gļuki. Šotku motoriņš jocīgas skaņas izdeva, paneli lampiņas mirgoja, taurēja pats un tā tālak. Tapēc viņu izjaucu, sapūtu ar kontakt klīneri un žāvēju.
Image

Beigas neko nedeva tas. Uzliku no subāru un tie gļuki paši. Tad secināju, ka problēma vados. Ar vadiem vot bija seks. Visur kontakts ir, neviens vads norauts nav. vienu dienu mašīna vairak pat neleca. Dzirkstele ir, bet neslēdzas iekšā sūknis. Visus devejus salieku no subār, bet nekas nemainās. Nu tad tika ārdīts ara salons un pētīti vadi.
Image

Bet neko atrast nespeju salona. Beigas izrāvu āra motora pravotku. Satīru kontaktus. Salieku atpakaļ un mašīna rūc.
Varēju stelēt kopā salonu laimīgs.
Image
Image

Bet gandrīz tas mēsls man nodega. Biju pielicis klāt sūkņa vadiem lampiņu 55W lai zinātu, kad ieslēdzas sūknis. Kad man izdevas vinu piedarbināt, uz spūldzes bija virsū lupata. Mašīna rūcēja, spūldze dega un es ņemos gar motortelpu. Ejot skatīties motora temperatūru salons viss ar dūmiem un deg kaut kas. :D Beigas lupata aizdegas no spuldzes karstās.
Image

Bet elektornikas gļuks ir vel tagad. Nedeg preikšā pagriezieni, ieslēdzot pagriezienus paralēli skan vel taure. Hvz kas tur ir. :D

Tāka viņš tagad rūc, varēju atkal iegūldīt viņā naudu. Tapēc mainiju detaļās.
Radiātors suloja un bija nolauzti stiprinājumi. Tapēc iepirku jaunu.
Image
Sajūg trosi ar jaunu nopirku, jo vecai gals sapujis un grižot pušu viņu tik nost dabūtu.
Image
Tad izdomāju uzlabot minimali bremzes. Jo bieži sanāca uzkarsēt diskus sarkanus un pa lielam bremzes tā pat bija švakas.
Uzliku TRW klučus un SPEEDMAX 2.0 16V pakaļējos bremžu diskus preikšā. Pie reizes arī visas bremzu trubiņas jaunas, suportiem remkomplektus, jaunu eļļu. Plusā koniskais, lai laukos kādu audi čipot var izkost.
Image
Image

Tad nācas sēdināt, jo prasijas zemāks. :D Ņemam to elektro iekārtu ar ko regulē mašīnam klirensu un regulējam.
Image

Pakaļā no vecajiem bremž diskiem uztaisiju starplikas 6mm un nokrāsoju tuning krāsa viņus un plusā arī atsperes. (lai domā, ka sedinātas nevis zāģētas :reeka: )
Image

Tāka ļoti gribējas rūtainus un interesantu griestus, devos uz veikalu un nopirku guļam maisu ar vēlamo oderi. :D Un sākam līmēšanas darbus. (pušamie ir mēsli, PVA līme must/have)
Image
Image

Tad ar pienāca tas brīdis, kad uzinaju, ka kārba der arī no 1.6 16V bravas/bravo un tika rīga vienā šrota iepirkta. Bija ļoti eļļanai tapēc nācas kaut cik nomazgāt. Nolasijāmies bariņš un likām virsū. Vairak jau bija dzeraji kas gudri dirsa un bmw bazars. :D Uzliekot un jau visu saliekot, pamanam, ka karbas 1:1 neder un vairoga jāiezāģē robs. Tāka bija 1 naktī, nogurums pisoties uz zemes mainot. Dzērajiem uznāca gribas spēks nocelt kārbu, izāģēt robu un atlikt. :D Un to ar izdarija. Viņi nocēla, iedeva man izāģēt robu un atlika. Bet lohi sapisas un neizvilka vienu sviru augšā un atkal bij jāatlaiž vaļā karba. Bet nu tad jau bija pāri trijiem un es viņus nah pasūtiju. Dzēraj bij nelaimīg, jo nedabūj vizināties. :D No rīta visu saskrūvēju un tiku uz vpils-streets dragu kuru bildes jau ir šeit.
Image
Image

Bildes ar veco kārbu. :emo:
Image
Image
Image

Biju noņemis arī kapotu. Hvz kapēc, bet laikam alus vainīgs. :D
Image
Image
Edmunds
Sliktdibenis

Post by Edmunds »

:cool:
TAGIL

Post by TAGIL »

Likt naudu taja mašinā ir neadekvāti (nezinu ko tas nozīmē ,bet skan gudri ) :emo:
man būtu pieticis prāta uzreiz vinju novietot pāri ielai aiz pelēka betona žoga.. :reeka:
Locked