Es tevi redzeju? Laikam biju zem dziras.foxx wrote:Tikko martinss olimpijā
Es Tevi redzēju 25
Moderator: Juzix
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
- berzins42
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Re: Es Tevi redzēju 25
diezvaiKāsīts wrote:Berzins42 arī redzēts Biķerniekos, paceļam uz Biķerniekiem redzēts civiks ar burnout.lv uzlīmi pa visu bamperi
My brother have a Volvo 850 turbo intercooler to sale ! SO FAAAAAAST
Jasna. Značit nebiji tu. Man aizmugurē bija divi sirocco, nodomāju, ka viens no tiem ir tavējaisberzins42 wrote:diezvaiKāsīts wrote:Berzins42 arī redzēts Biķerniekos, paceļam uz Biķerniekiem redzēts civiks ar burnout.lv uzlīmi pa visu bamperimans širīts jau nedēļu stāv garāžā
pats parvietojos tagad ar volgo.

Shkjiet, ka es Tevi redzeeju 5dien Bikjerniekos... arii Dzejnieks tur satikts.Kāsīts wrote:Jasna. Značit nebiji tu. Man aizmugurē bija divi sirocco, nodomāju, ka viens no tiem ir tavējaisberzins42 wrote:diezvaiKāsīts wrote:Berzins42 arī redzēts Biķerniekos, paceļam uz Biķerniekiem redzēts civiks ar burnout.lv uzlīmi pa visu bamperimans širīts jau nedēļu stāv garāžā
Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli

TDR. LV
- simtdevindesmitais
Kas ir desu bode? Kur tāda ir?Klobsters wrote:OG42 pie desu bodesGlīts aparāts!
Ja redzēji daudz rūsas, tad noteikti!MissL wrote:Shkjiet, ka es Tevi redzeeju 5dien Bikjerniekos... arii Dzejnieks tur satikts.Kāsīts wrote:Jasna. Značit nebiji tu. Man aizmugurē bija divi sirocco, nodomāju, ka viens no tiem ir tavējaisberzins42 wrote:diezvaiKāsīts wrote:Berzins42 arī redzēts Biķerniekos, paceļam uz Biķerniekiem redzēts civiks ar burnout.lv uzlīmi pa visu bamperimans širīts jau nedēļu stāv garāžā
- Rii
- Been thanked: 5 times
Abit ap 20 uz p80 brauca pretī. Kamēr domāju midžināt, vai māt, jau pabrauca garām 
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- Martinss
Kur krastmalā? Ar ko biji?gruzs wrote:martiiinss at krastmala, pēdējā brīdī tik pamanīju
Marrs, paldies, ka laiciigi pavaacies malaa, jau domaaju, ka buus jaakaapj aaraa un jaaskaidrojaas par pilotu joslas izmantoshanu.
Martinss wrote:Kur krastmalā? Ar ko biji?gruzs wrote:martiiinss at krastmala, pēdējā brīdī tik pamanīju
Marrs, paldies, ka laiciigi pavaacies malaa, jau domaaju, ka buus jaakaapj aaraa un jaaskaidrojaas par pilotu joslas izmantoshanu.
Vienmēr laipni!!
wwd fail

pirms akmenc tilta, žurka ar piemīztajām lampāmMartinss wrote:Kur krastmalā? Ar ko biji?gruzs wrote:martiiinss at krastmala, pēdējā brīdī tik pamanīju

- Martinss