Sierra 2.0i efi

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

DieseL
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Sierra 2.0i efi

Post by DieseL »

Martinss wrote:Ir arī inžektors bez recirkulācijas (115zs versija ar augstāku kompresijas pakāpi), tiesa gan neatceros vai tas kolektors nebija tāds pats kā karburatorniekam. Un tev ir 105zs motors, 100zs nāca laikam karburatoram vai arī otrādāk, 105zs karbūzim un 100zs tavam.

Peec ka tu spried ka man 105zs? :D
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Es 3-4 gadus atpakaļ arī cīnijos ar 2.0i pinto dzinēju un esmu diezgan izurbies tam pasākumam cauri + bildē var redzēt, ka tev ir EGR, kas nāca tikai uz mazjaudīgākās versijas. 115zs nāca bez EGR sistēmas. N4A motors ir ar 115zs, N4B motors ir ar 105 vai 100zs.
DieseL

Post by DieseL »

Martinss wrote:Es 3-4 gadus atpakaļ arī cīnijos ar 2.0i pinto dzinēju un esmu diezgan izurbies tam pasākumam cauri + bildē var redzēt, ka tev ir EGR, kas nāca tikai uz mazjaudīgākās versijas. 115zs nāca bez EGR sistēmas. N4A motors ir ar 115zs, N4B motors ir ar 105 vai 100zs.
Tad jā, strīdēties nevaru jo neesmu pētijis visas pinto versijas.

Starpcitu, tev laikam ir tā sierra ar 2.9 24v cosworth dzinēju? Mani visu laiku tirda tas jautājums vai tiešām, uz sierras ar manuālo kārbu tas dzinējs dod to gandarījumu pēc visā tā darba?

Turbodzinējs arī nav nemaz slikti.
Martinss

Post by Martinss »

DieseL wrote:
Martinss wrote:Es 3-4 gadus atpakaļ arī cīnijos ar 2.0i pinto dzinēju un esmu diezgan izurbies tam pasākumam cauri + bildē var redzēt, ka tev ir EGR, kas nāca tikai uz mazjaudīgākās versijas. 115zs nāca bez EGR sistēmas. N4A motors ir ar 115zs, N4B motors ir ar 105 vai 100zs.
Tad jā, strīdēties nevaru jo neesmu pētijis visas pinto versijas.

Starpcitu, tev laikam ir tā sierra ar 2.9 24v cosworth dzinēju? Mani visu laiku tirda tas jautājums vai tiešām, uz sierras ar manuālo kārbu tas dzinējs dod to gandarījumu pēc visā tā darba?
Pārsēžoties no 2.0i gandarījums ir vienkārši mega. :cool: Ja viss ir tip top, tad vajadzētu iet +/- kā e30 ar 2.8i M52. Man gan ik pa laikam šis tas ar vadību nav kā vajag, jo ir stock ecu, uzliktu citu vadību, būtu noteikti cita aršana. :)

edit: Arī sākumā bija doma par turbo, taču pabeidzās pārlasīts 2.0i pinto motors un ātri vajadzēja kaut ko iecelt vietā.
DieseL

Post by DieseL »

Bundža nelokas no tā svara?

Buliitc, ja tādu zini, tad viņš būvē nopietnu "arklu" ar bob dzinēju + vadība, laikam ka briest arī turbo.. :yo:
Martinss

Post by Martinss »

Svars jau nav nekas liels, tam motoram teorētiski jābūt vieglākam par XR4i sierru motoriem, kurai ir 2.8i/2.9i, jo tiem ir čuguna galvas un čuguna kārbas. ;) Par locīšanos nezinu, it kā nekas nelokās. :hvz:

Par Tomu zinu, ir jau viens gatavs ar kompresoru, tiesa gan nošauts esot ar kompresora rullīti garām un tur sanāk knapi vairāk kā stock BOA motoram, taču motortelpa izskatās ļoti labi. Pa jaunam regulēsies nākošsezon ar citu rullīti un tad visam jābūt stīgā. 8)

Image
Puperdupers

Post by Puperdupers »

EGR nevar "noglušīt"? :hvz:

Un Buliitc :D Reti dzirdu, kad kāds viņu tā sauc. Viņa siera jā būvējas lēnā garā, megasquirt vadība būs, jau šis tas sagatavots, tagad autiņš pie krāsotāja laikam vēl aiz vien. Par turbo tur tika domāts, bet nezinu, vai būs uzreiz, vai arī kaut kad pēc tam. Bija arī kaut kāda ieminēšanās par biturbo, katrai pusei savu, bet nav nekādas skaidrības man, kas tur galā būs un kas nē.
VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
DieseL

Post by DieseL »

Puperdupers wrote:EGR nevar "noglušīt"? :hvz:

Un Buliitc :D Reti dzirdu, kad kāds viņu tā sauc. Viņa siera jā būvējas lēnā garā, megasquirt vadība būs, jau šis tas sagatavots, tagad autiņš pie krāsotāja laikam vēl aiz vien. Par turbo tur tika domāts, bet nezinu, vai būs uzreiz, vai arī kaut kad pēc tam. Bija arī kaut kāda ieminēšanās par biturbo, katrai pusei savu, bet nav nekādas skaidrības man, kas tur galā būs un kas nē.

Nevienam nav skaidrs..., bet kkas jau tur buus :D
Puperdupers

Post by Puperdupers »

Kaut kad būs, viņam laika trūkums iespaido procesa gaitas. :-D

Martinss, tā ir tava forda motortelpa?
BMW 730D e38
Martinss

Post by Martinss »

Nē, tas ir šitais, arī Kalniņš būvējis. 8)
» Skatīties Youtube

Man līdz kompresoram vēl ļooooooti tālu, citas prioritātes.
krissis

Post by krissis »

Puperdupers wrote:EGR nevar "noglušīt"? :hvz:

vakar tika nopūsts :naac:
Ja jums ledusskapī nekā nav, paņemiet laša fileju :D
Puperdupers

Post by Puperdupers »

Pie jums? Man trali prasīja vest uz Valmieru :D Ev labi, pietiek te off topikot :D
BMW 730D e38
DieseL

Post by DieseL »

Fords pabraukts pa ielām. Netieku vaļā no gredzenu žvadzēšanas virs 3500rmp, 1 un otrais roba ok, pāreejos žvadz! :(

Sagalene bija nolikta uz 0 punkta tad gredzeni bija dzirdami lielos apgriezienos tieši pie slodzes, 4 un 5 robā aptuveni 3k rmp

Tagad sadaleni noliku par pāris grādiem uz priekšu (pulksteņ rādītāja virzienā), ķipa vēlāk.. aizdedzi līdz ar to arī varēja likt vēlāku lai taj paša laikā motors vilktu. žvadzeklis jau parādas 3 robā uz 3.500 + rmp.

Vārbūt kāds ir regulējis pinto motorus ar dalīto zobratu. Interesē pie cik (kloķenes grādiem) ieplūdes vārstam jābūt max atvērtam? kkur netā izraku ka pie 108 grādiem pēc amp vaidzētu būt max atvērtam iepludes vārstam.
semigallss
Spam addicted

Post by semigallss »

cik daudz no kloķenes tika noslīpēts, ja tas tika darīts? vai drīzāk tur nebūs vaina? nepareizo izmēru vnk būsi ielicis.
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
semigallss
Spam addicted

Post by semigallss »

a vispār eļļas spiedienu pamēriji?
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
DieseL

Post by DieseL »

Kloķeni tikai uzpulēja un jaunas pamatnieku šāles uzliku, tur vis tip top, eļļas spiediens mērīts un ir ok

Tie apgriezienu diapazoni kad gredzeni grabina mainas pēc aizdedzes un sadalenes regulējuma. Varbūt ka tas dēļ tā ka gredzeni jauni un assi, vēl nav piestrādājušies. Šķirbas starp virzuļa gredzenu vietu un pašu gredzenu nemēriju jo tā pat nebūtu ko likt vietā, uz aci bija ok, un jaunus virzuļus galīgi netaisijos pirkt.

Šovakar pmēģināsu sagriest sadaleni pēc šī apraksta https://autogalvuremonts.wordpress.com/ ... o-zobratu/" onclick="window.open(this.href);return false; tad redzēs kas būs.
Puperdupers

Post by Puperdupers »

Kāds benzīns tev iekšā un cik liela kompresija? Parasti žvadz slodzē un tad jāpagriež aizdedze vēlāka. Man golfam kad bija traka kompresija, šķaidīju benzīnus 98to ar 100to un tāpat nevarēju aizdedzi uzlikt kā vajadzētu, vienmēr bija mazliet vēlāka, citādi slodzē žvadzēja.
BMW 730D e38
DieseL

Post by DieseL »

Puperdupers wrote:Kāds benzīns tev iekšā un cik liela kompresija? Parasti žvadz slodzē un tad jāpagriež aizdedze vēlāka. Man golfam kad bija traka kompresija, šķaidīju benzīnus 98to ar 100to un tāpat nevarēju aizdedzi uzlikt kā vajadzētu, vienmēr bija mazliet vēlāka, citādi slodzē žvadzēja.

Ar kopmresijas mērīšanu gan esmu nolažojis, neesmu nomērijis! Tas bija plānots jaunnedēļ.

Pašlaik braucu ar 95 bendžu. Mēģināt 98?

Ja tev mājās ir ar ko nomērīt kompresiju tad varbūt varu piebraukt un samērīt?
Puperdupers

Post by Puperdupers »

Es domāju mēģini 98to. Samērīt man nav ar ko, Vaivodam ir ar ko, ir arī stroboskops. Es sadaleni nekad negrozīju savam vēlāku, tikai aizdedzi.
BMW 730D e38
Abit e30
Been thanked: 6 times

Post by Abit e30 »

tā žvadzēšana nav vnk tas, ka tev detonē degmaisījums visulaiku?

etit: vārsti virzuļus neķer? ...kgan tad jau sen viss būtu apstājies :roll:
Last edited by Abit e30 on 21 Dec 2014, 15:35, edited 1 time in total.
Post Reply