trubas chist man negribaas vilkt, jo ja nav paceelaajs un daudz briiva laika, tas ir gruuti + veel suukni iemociit vietaa kur vajag 100 veidu gumijas shljaukas lai k-ko uzmudriitu. tev buus suuknim jaauzvelk 2x1.5mm2 depo nopeerkams vads, kursh jaaievelk liidz motortelpai un ja shprice ir tikai mehaaniska, nevis mehaaniski elektriska, tad suuknis ir vieniigais kam jaapiemet 12v, ja neskaita aizdedzi kura tev paliek original!
Melnais wrote:un neaizmirsti, ka tev arī vajadzēs attiecīgi bāku, kurā ievietot to sūkni.
mellais noFAILoja
a vaitad parastajā bākā var ielikt? neesmu redzējis golf2 bāku. ja pareiz sapratu, tagad ir mehāniskais sūknis, bvet nbūs elektriskais, respektīvi, šobrīd sūknis zem haubes atrodas vaitad ne?
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai! Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
Melnais wrote:un neaizmirsti, ka tev arī vajadzēs attiecīgi bāku, kurā ievietot to sūkni.
mellais noFAILoja
a vaitad parastajā bākā var ielikt? neesmu redzējis golf2 bāku. ja pareiz sapratu, tagad ir mehāniskais sūknis, bvet nbūs elektriskais, respektīvi, šobrīd sūknis zem haubes atrodas vaitad ne?
mellais noFAILoja
nu ja tu veelies vari sev viņu tur ieikt!!!
iesaku pastudeet volkswagen un audi uzbūvi!!!
golfs jau nav nekaads bmw!
Ps: par tavu iepriekšējo postu man liekas ka pienāktos bans!
Smilšu strūklu!
22466286
Sorry par offtopic, bet ik pa laikam te palasot, sāk likties, ka Melnais tikai klausās un lasa visādas gudrības, bet praksē vispār neko nav redzējis...sāc kaut ko darīt praksē, ja vēlies kaut ko iemācīties
nekas manu topiku jau ar viņš ir paspeejis piekakāt!
Smilšu strūklu!
22466286
spainis666 wrote:Jā, ir Golf II ar sūkni bākā, nu un?
nu neko, man tik nav skaidrs, ko mūsu lielie "spečuki", "mehāniķi" un "autoelektriķi" man ar putām uz lūpām mēģina pateikt pretējo! šitā kautkā cenšas mani izsmiet, bet paši tip gudri? :neka:
Speciāli tev, lai redzi, kur vēl, bez bākas, var atrasties sūknis.
nu lai buutu mk2 golfam baakaa esoshs suuknis, bet parasti tiem piena kombinaatiem ( K/KE Jetronic ) tas 7atm. pumpeejoshais suuknis atrodas aaraa!
turklaat man ir dzilji pie dirsas kur vinjsh atradiisies man vinjsh virsuu nav jaaliek!
Melnais wrote:vot nesaprotu, ko var mūžīgi cirst man pretī! tas ka man nav auto, tas neko nenozīmē! [censored], pierādat man, ka 2. golfam bākā nenāk elektriskais sūknis! http://images.google.lv/imgres?imgurl=h ... N%26um%3D1" onclick="window.open(this.href);return false;
spainis666 wrote:Jā, ir Golf II ar sūkni bākā, nu un?
nu neko, man tik nav skaidrs, ko mūsu lielie "spečuki", "mehāniķi" un "autoelektriķi" man ar putām uz lūpām mēģina pateikt pretējo! šitā kautkā cenšas mani izsmiet, bet paši tip gudri? :neka:
Speciāli tev, lai redzi, kur vēl, bez bākas, var atrasties sūknis.