Saskarsme ar CP2
Moderator: omulis
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Saskarsme ar CP2
Cik zinām tad nē.dzejnieks wrote:No šejienes nav neviens CP darbinieks???
Kas pa desām?

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Interesē, kapēc VISI rīgas poliči stādināja mūsu darba busus...?? Ments teica, ka esot tāds rīkojums, tieši mūsējos stādinātJuzix wrote:Cik zinām tad nē.dzejnieks wrote:No šejienes nav neviens CP darbinieks???
Kas pa desām?

B4 TDi
Timrotam lielas, apaļš un garšīgs cepumsVaLDeZ wrote:šeit? http://tv.delfi.lv/video/JB42nRbK/" onclick="window.open(this.href);return false;

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Ķer pa tēmu, vai uz duračku?dzejnieks wrote:Interesē, kapēc VISI rīgas poliči stādināja mūsu darba busus...?? Ments teica, ka esot tāds rīkojums, tieši mūsējos stādinātJuzix wrote:Cik zinām tad nē.dzejnieks wrote:No šejienes nav neviens CP darbinieks???
Kas pa desām?

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Uz duračķu ķer, tagad visu uzzināju.. Viens no mūsējiem ir kaut kādu mentu siguldā nosaucis nesmukos vārdos, un šis kaut kāds priekšnieks...Juzix wrote:Ķer pa tēmu, vai uz duračku?dzejnieks wrote:Interesē, kapēc VISI rīgas poliči stādināja mūsu darba busus...?? Ments teica, ka esot tāds rīkojums, tieši mūsējos stādinātJuzix wrote:Cik zinām tad nē.dzejnieks wrote:No šejienes nav neviens CP darbinieks???
Kas pa desām?
B4 TDi
- Focus
- bez Jumta
- Has thanked: 0
ok tad izej uz ielas un paraadi vinjiem .....nafnafs wrote:Es jau te dzīvoju gandriiz 20 gadus takaa nekur man tālu nav jābrauc.freimo wrote:Aizbrauc uz Tukumu un izdari tā - nodod sveicienu dzīvajā!!!nafnafs wrote:Kāds sakars? :neka:ParaTr00per wrote: nu varens klaviatuuras brunjinieks!

Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Lai kaa arii agraak gaaniijos uz Tukuma CP, jo briizhiem bija padaudz stulbu situaaciju, peedeejaa laikaa neviena slikta vaarda
Peedeejaa meenesha laikaa sanaacis vairaakas reizes kontakteeties ar CP, bet vienmer attieksme korekta, normaala pretimnaakshana utt.
Uz J-malas apvedcelja 1x gadiijies pat ka CP ekipaazha uzmidzina ar gaismaam, nevis taisa diskoteeku man braucot pretim ar ~120km/h. Protams, haljava

Peedeejaa meenesha laikaa sanaacis vairaakas reizes kontakteeties ar CP, bet vienmer attieksme korekta, normaala pretimnaakshana utt.
Uz J-malas apvedcelja 1x gadiijies pat ka CP ekipaazha uzmidzina ar gaismaam, nevis taisa diskoteeku man braucot pretim ar ~120km/h. Protams, haljava

E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Tā, kursabiedrs lūdz Jūsu viedokli par sekojošu problēmu.
Ir uzliksts sods par auto stāvēšanu uz ietves. Protokolā skaidri un gaiši ir norādīta cita iela. Kāds būtu pareizs rīcības plāns ?
Numuri / markas viss ir čotka, bet ielas nosaukums ir vnk citur norādīts. Uzrādītā iela eksistē.
Ir uzliksts sods par auto stāvēšanu uz ietves. Protokolā skaidri un gaiši ir norādīta cita iela. Kāds būtu pareizs rīcības plāns ?

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Vajag safočēt mašīnu tur kur uzlikts sods (īsto vietu kur atradās auto kad sodu uzlika) pēctam iet uz pašvaldības sekojošo iestādi un salīdzināt bildes, ja foto vienādi, bet ielas atšķiras, sods tiks atcelts.
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Jāraksta sūdzība. Reāli taču ir tā, ka policija nofotografē katru auto, kam uzliek plāksteri. Tajā bildē arī vajadzētu būt saskatāmam, ka tā nav protokolā norādītā iela 

Last edited by psih-arno on 02 Dec 2009, 13:56, edited 1 time in total.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
Es vispār nekur negāju, uzrakstiju iesniegumu un nosūtiju kā ierakstītu vēstuli. Galvenais to ir izdarīt mēneša laikā, no dienas, kad piešķīra štrāfu.
Iesniegumā tā arī, lai raksta, ka es tas un tas, tiku sodīts par automašīnas novietošanu nepareizi, bet izlasot protokolu, konstatēju, ka tajā vietā neesmu bijis, tādu ielu vispār nespēju atrast.... Uzkatu, ka inspektors tāds un tāds ir kļūdijies ar manu pārkāpumu.
Tiklīdz viņi pamanīs kādu kļūdu tajā lapelē, tā uzreiz anulē - po, ka bilde Ok. Protams arī bildē jābūt skaidri redzamam ielas nosaukumam un mašīnas reģ.nr
Iesniegumā tā arī, lai raksta, ka es tas un tas, tiku sodīts par automašīnas novietošanu nepareizi, bet izlasot protokolu, konstatēju, ka tajā vietā neesmu bijis, tādu ielu vispār nespēju atrast.... Uzkatu, ka inspektors tāds un tāds ir kļūdijies ar manu pārkāpumu.
Tiklīdz viņi pamanīs kādu kļūdu tajā lapelē, tā uzreiz anulē - po, ka bilde Ok. Protams arī bildē jābūt skaidri redzamam ielas nosaukumam un mašīnas reģ.nr

Bullshit. Safochet mashinu es varu nakamaja dienaa citaa vietaa ar plaksteri logaa.rrrainis wrote:Vajag safočēt mašīnu tur kur uzlikts sods (īsto vietu kur atradās auto kad sodu uzlika) pēctam iet uz pašvaldības sekojošo iestādi un salīdzināt bildes, ja foto vienādi, bet ielas atšķiras, sods tiks atcelts.
Vnk vaig rakstit iesniegumu kaa Lamberts teica, jo uzfocheets vinjiem pashiem ir

es teikšu tā, nehuj likt mašīnu tur kur nevar 

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Atļaušos citētemsinjsh wrote:es teikšu tā, nehuj likt mašīnu tur kur nevar

emsinjsh wrote:es paarkaapju visu laiku, jo man vienkaarshi ir [consored] uz visu![]()
P.s ar sieru arii
Rallijs beidzies - punktu nav...
Tu neko nesaprati no mana rakstītāfleix wrote:Bullshit. Safochet mashinu es varu nakamaja dienaa citaa vietaa ar plaksteri logaa.rrrainis wrote:Vajag safočēt mašīnu tur kur uzlikts sods (īsto vietu kur atradās auto kad sodu uzlika) pēctam iet uz pašvaldības sekojošo iestādi un salīdzināt bildes, ja foto vienādi, bet ielas atšķiras, sods tiks atcelts.
Vnk vaig rakstit iesniegumu kaa Lamberts teica, jo uzfocheets vinjiem pashiem ir

Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
bet es neraudu ja kaads man uzliek sodu par to ka kaut ko esmu paarkapisZazaaks wrote:Atļaušos citētemsinjsh wrote:es teikšu tā, nehuj likt mašīnu tur kur nevar![]()
emsinjsh wrote:es paarkaapju visu laiku, jo man vienkaarshi ir [consored] uz visu![]()
P.s ar sieru arii

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
vakar tankojos pie ostas un piebrauc tūnēts
E39 - PILNS ar mentiem, kopā 4.. nobildēju, ka iegāja statoil, negribēju atrauties ar steku 

vobšem netrafarētais auto, noteikti ziemas drifteru ķeršanai
uzmanās

vobšem netrafarētais auto, noteikti ziemas drifteru ķeršanai

uzmanās

Life is what happens while you're busy making other plans