Dzejnieka B4 TDI
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Dzejnieka B4 TDI
+1 par pirmo

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Imho nevajag aizmuguri pārak tumšu, jo tāds stils, ka aizmugurē ir galīgi melni, bet priekšējie bez plēves atsit kkādas 90to beigas, kad tā darīja otrajiem golfiem.
Man liekas ka vajag mērenu pāreju no aizmugurējā stikla, kas ir tumšakais, bet ne pārāk tumšs, un mazliet mazliet gaišāku aizmugurējo sānu stiklu.. Lambertam, ja nemaldos, bija zināmi tie procenti, pa cik jātonē, lai tā pāreja starp sānu stikliem nebūtu tik briesmīgi redzama.
Nedomāju, ka labi izskatīties, ja būs vēl tumšāki kā 3. variantā.

Last edited by Ch. on 26 Jan 2010, 00:41, edited 1 time in total.
Sodit slidgultnus uz spiediena
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
Jep, m3 un s3 ir perfekts tonējums - nav tas pretīgais bulku vāģa efekts.Ch. wrote:Imho nevajag aizmuguri pārak tumšu, jo tāds stils, ka aizmugurē ir galīgi melni, bet priekšējie bez plēves atsit kkādas 90to beigas, kad tā darīja otrajiem golfiem.Man liekas ka vajag mērenu pāreju no aizmugurējā stikla, kas ir tumšakais, bet ne pārāk tumšs, un mazliet mazliet gaišāku aizmugurējo sānu stiklu.. Lambertam, ja nemaldos, bija zināmi tie procenti, pa cik jātonē, lai tā pāreja starp sānu stikliem nebūtu tik briesmīgi redzama.
![]()
![]()
Nav normālu bilžu - šitāds izskatās pakaļlogs pret gaismu.

Šādi bija sākumā, kad bija atļauti visi logi:

Tagad aizmugures sānu logi ir tādi, kā pēdējā bildē priekšējais sānu logs.
Ja atmiņa neviļ, tas aizmugurējie sānu ir 30% un aizmugures 50%. Protmas nav viņi nekādi mega tumšie.

Ir tāda niance,Cupejām notonejot aizmugurejos logus vizuāli no vairakiem leņķiem skatoties rodas efekts ka prieksējo logi arī ir tumšāki,sedaniem tāds efekts grūtāk panākams.
Starpības tonejumā:

Un ta izkatās normalos apstākļos,reāli gruti pat normālā apgaismojumā saskatīt vai maģim panelīts ir atstāts

Starpības tonejumā:

Un ta izkatās normalos apstākļos,reāli gruti pat normālā apgaismojumā saskatīt vai maģim panelīts ir atstāts

- Lambertino
- Lambertino
Jazzer wrote:Uz balta/gaiša fona jebkurš tonejums būs ar bulku vāģā efektu

Jā, piekrītu - tavā piedāvātajā variantā aizmugurē iespīdēs mazāg gaismas..., bet par gaumīgu tonējumu ES to nenosauktu.
Protmas, tur atkal jāskatās kas kuram vajadzīgs

- Lambertino
- Lambertino
Vakar sanāca neliela šmucīte, izčurājās aizmugurējais suports. Piespiedu kārtā nācās to restaurēt, tika sapirkti ''pilnie'' remkomplekti abiem suportiem, suporti tika pārlasīti pilnībā, katra vietiņa rūpīgi izšrubēta un sasmērēta, īsāk sakot kapitaļņiks
Pie viena tika iepirkti abi aizmugurējie bremžu diski ar klučiem, saliekot visu konstatēju, ka viena no trosēm mazliet ķeras, kas mani neapmierināja un šodien tas tika novērsts, uzinstalējot abas jaunas troses, rokasbremze ir, kā jaunam autiņam
Nākamnedēļ jāķeras klāt priekšējai bremžu sistēmai. Un jau pēc mēneša tiks iepirkts maiss ar buksēm un pirms apskates tiks viss samainīts 
Bildes nav, jo aparātu ar netīrām rokām neņemu

B4 TDi
tad ietin fočiku maisiņā, vai arī turi 5l ūdens bačoku un ziepesdzejnieks wrote:Vakar sanāca neliela šmucīte, izčurājās aizmugurējais suports. Piespiedu kārtā nācās to restaurēt, tika sapirkti ''pilnie'' remkomplekti abiem suportiem, suporti tika pārlasīti pilnībā, katra vietiņa rūpīgi izšrubēta un sasmērēta, īsāk sakot kapitaļņiksPie viena tika iepirkti abi aizmugurējie bremžu diski ar klučiem, saliekot visu konstatēju, ka viena no trosēm mazliet ķeras, kas mani neapmierināja un šodien tas tika novērsts, uzinstalējot abas jaunas troses, rokasbremze ir, kā jaunam autiņam
Nākamnedēļ jāķeras klāt priekšējai bremžu sistēmai. Un jau pēc mēneša tiks iepirkts maiss ar buksēm un pirms apskates tiks viss samainīts

par bremzēm - nice

es neko nedzēsu, jautāju, cik tāds prieks maksā priekš b4?dzejnieks wrote:Ko Melnais te iepļūtija un izdzēsa????
Atkarībā kur un kādas detaļas pērk un remonts man pa velti, pats skrūvēju...Melnais wrote:es neko nedzēsu, jautāju, cik tāds prieks maksā priekš b4?dzejnieks wrote:Ko Melnais te iepļūtija un izdzēsa????
Man tas izmaksāja 35Ls

B4 TDi