Holo MB 250
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Holo MB 250
Te nav beztēmas, te tagad Tev ir uzdevumsHolo wrote:Paldies par beztēmu, kas šeit valda.Vismaz topiks augšā.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Negribētos nemaz domāt, ko par to domātu TA čaļi 

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- spainis666
- Has thanked: 0
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Nu jā, par to tieši es arī iedomājosAndroid wrote:Principā ja dūmu ostītāja būdu neaizpūstu pa gaisu, tad problēmām būt nevajadzētu*Sicram wrote:Negribētos nemaz domāt, ko par to domātu TA čaļi

Vsm tiktu Degpunktā

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
Kāds pailgs laiks ir pagājis un pa šo laiku biju iemanījies cilindrā dabūt tosolu.
Un auto no gada sākuma nostāvēja ārā salstot. Un ledus ir sakustējies un auto ir iedzīts siltā garāžā.

Un ķēros pie motora jaukšanas ārā. Bet pārāk tālu netiku. Jo brīvais laiks beidzās. Un vēl gaidu pasūtīto galvas blīvi.

Ceru, ka jau pēc nedēļas jau būs atkal ierindā.

Un ķēros pie motora jaukšanas ārā. Bet pārāk tālu netiku. Jo brīvais laiks beidzās. Un vēl gaidu pasūtīto galvas blīvi.

Ceru, ka jau pēc nedēļas jau būs atkal ierindā.

Plāni ir tādi, ka jādabū pie dzīvības un līdz vasaras sākumam braukāt. Pēc tam likšu garāža un tiks nopietni pajaukts un lēnām likts kopā pa smuko.lm wrote:Tieši gribēju prasīt, kas ar šo notiekLai veicas sakopšanā pirms vasaras sezonas

Darbi turpinās blīve ieradusies no vāczemes.

Galva ar jau noņemta un satīrīta un secināts, ka tomēr nav tik traki, kā sākuma likās. Un atklājās, ka jau kāds pa motoru ir rakājies. Nēsmu pirmatklājējs.

Brīnums, ka galva vispār spēja dzesēties jo daudzi kanāli bij ciet.

Galva ar jau noņemta un satīrīta un secināts, ka tomēr nav tik traki, kā sākuma likās. Un atklājās, ka jau kāds pa motoru ir rakājies. Nēsmu pirmatklājējs.

Brīnums, ka galva vispār spēja dzesēties jo daudzi kanāli bij ciet.

Es tāds nepieklājībs būšu un uzcelšu šo topic. Man ir jautājums tāds - kā šiem w123 ar detaļām? Viss no vāczemes par lieliem cipariem notiek? Nu tādas tehniskas lietas kā šarnīri, bukses, amortiņi utt. Man vienkārši gribētos w123 dīzelīti tāpat ikdienai(ne darbam, bet kā savu personīgo mašīnu), bet vairāk sāku sliekties uz w124 pusi, jo tam detaļas vismaz var dabūt.
Ar ritošās daļas detaļām nav tik traki, daudz ko var iegādāties veikalos, ko nē var pasūtīt.ttd wrote:Es tāds nepieklājībs būšu un uzcelšu šo topic. Man ir jautājums tāds - kā šiem w123 ar detaļām? Viss no vāczemes par lieliem cipariem notiek? Nu tādas tehniskas lietas kā šarnīri, bukses, amortiņi utt. Man vienkārši gribētos w123 dīzelīti tāpat ikdienai(ne darbam, bet kā savu personīgo mašīnu), bet vairāk sāku sliekties uz w124 pusi, jo tam detaļas vismaz var dabūt.

- Weber
- Cilvēks-karburators
- Has thanked: 0
lielaka problema butu atrast pa labam naudam tiesam labu eksemplaru, kas nebutu nobraukts un sarusejis.
detalas mierigi var dabut, uzbuve vienkarsa, rigaa esot mercedes srots kuraa var dabut visu.
detalas mierigi var dabut, uzbuve vienkarsa, rigaa esot mercedes srots kuraa var dabut visu.
Kur tas ir?Weber wrote:lielaka problema butu atrast pa labam naudam tiesam labu eksemplaru, kas nebutu nobraukts un sarusejis.