AT15 Audi 80
- Puperdupers
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: AT15 Audi 80
Ja nemaldos, tad bija kaut kādi noteikti centimetri, cik dziļi no malas, tā teikt, no sāna viss tālākajām kontūrām uz mašīnas vidu var būt gabarītlukturi! Bet ar šādiem spārniem tur visam jābūt gerai un TA nevajadzētu būt problēmu
Tik zinu gadījumu, kad atreustaurētai CRX hondai ielika 1 par koroziju priekšējiem spārniem, tik tas nekas, ka tie bija stiklašķiedras 

VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
BMW 730D e38
Jā, kaut ko tādu esmu dzirdējis, ka ne platāk kā spoguļi. Bet vispār rīt jāuzzvana TA inspektoram jāapjautājās

Varbūt kāds var pāršūt vai ieteikt kur var pāršūt šofera beņķim malu? Ir arī pakaļējais beņķis no kā varētu izmantot matreālu lai tas neatšķirtos.

Varbūt kāds var pāršūt vai ieteikt kur var pāršūt šofera beņķim malu? Ir arī pakaļējais beņķis no kā varētu izmantot matreālu lai tas neatšķirtos.

- Puperdupers
Reku, draugiem.lv šis cilvēks http://www.draugiem.lv/user/313116/
Bildēs viņa darbi izskatās ļoti labi un šāda problēma ir arī man un to viņš var salabot, tik man nav tāda auduma un nekur neesmu vel atradis
Bildēs viņa darbi izskatās ļoti labi un šāda problēma ir arī man un to viņš var salabot, tik man nav tāda auduma un nekur neesmu vel atradis

BMW 730D e38
BMW 730D e38
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Uzmet PMu *Sicramam, viņš savam MB kkur veda caurumus lāpīt.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Es vedu uz šejieni :
http://www.1188.lv/katalogs/automix-lv- ... 7301112456
Cena par vienu caurumu 20lv !
Man aizlāpīja beņķim caurumus ar lietotu, bet tiesa gan oem audumu !!
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Aizvedu tomēr uz šejieni, 10Ls ar manu audumu.*Sicram wrote:Es vedu uz šejieni :
TA inspektors teica, ka neēsot tur kam piesieties.bucis wrote:spārni vietā, bet kā tu domā ,ko TA teiks par tām durvīm, ka ir veiktas konstrukciju izmaiņas. Plus telpas zolīdas!
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
10 lv ?
aa nu ok, man abās vietās trūka arī tā mīkstā daļa ! 

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- Puperdupers
Kā tu to stiklašķiedru pie bleķa laidi klāt? Tikai pielīmēji, vai pieknēdēji? Un priekšējos spārnus nevarēja dabūt jau gatavus tādus no stiklašķiedras?
BMW 730D e38
BMW 730D e38
Nezinu vai kaut ko var saprast no tas bildes, bet

kniedes izmantoju tikai lai pielimetu sparnu klat, pec tam izurbu ara. Un pa virsu atkal stiklaskiedu uzlimeju viena karta. Domaju, un ceru ka neplaisas
Sparnus vareja dabut ari visus no stiklaskiedras, vel pirms 2 nedelam tirgojas 2 sparni pa 10Ls
bet savejos jau biju uztaisijis, partaisijis.
Partaisiju gan prieksejos gan pakalejos sparnus del sitam linijam,

lai vinas tur nebutu.
Ir bijusi vel doma ka jaspiez nost formas. Lai prieksejos var uztaisit pilniba no stiklaskiedras. Un lai pakalejos var atri uzlimet tadus pasus ka ir tagad, nevis atkal cakareties ar citu partaisisanu, pec sasalusu kupenu stumdisanas
Bet nu vispar jau gemarojs baigais ta stiklaskiedra, otreiz, laikam, neko tadu nedaritu

kniedes izmantoju tikai lai pielimetu sparnu klat, pec tam izurbu ara. Un pa virsu atkal stiklaskiedu uzlimeju viena karta. Domaju, un ceru ka neplaisas

Partaisiju gan prieksejos gan pakalejos sparnus del sitam linijam,

lai vinas tur nebutu.
Ir bijusi vel doma ka jaspiez nost formas. Lai prieksejos var uztaisit pilniba no stiklaskiedras. Un lai pakalejos var atri uzlimet tadus pasus ka ir tagad, nevis atkal cakareties ar citu partaisisanu, pec sasalusu kupenu stumdisanas

Bet nu vispar jau gemarojs baigais ta stiklaskiedra, otreiz, laikam, neko tadu nedaritu

- Puperdupers
Formas noteikti uztaisi, pašam noderēs un arī moš varēsi kādam spārnu komplektu uzlīmēt!
Vajadzēja kniedes iegremdēt stiklašķiedrā un atstāt, vismaz es tā domāju, jo māc šaubas, vai pie bleķa turēsies klāt tie spārni!
Man pēc kontaktiem ar konkurentiem slāņojas vaļā spārnu iekšpusē līmētās kārtās, kas nav vienā reizē līmētas! Tiesa gan es neko neattaukoju, bet pirms līmēšanas veco stiklašķiedru attiecīgajā vietā kārtīgi pāreju ar drāšu birsti uz urbja, lai tīrs un rievains, kur ieķerties! 
Vajadzēja kniedes iegremdēt stiklašķiedrā un atstāt, vismaz es tā domāju, jo māc šaubas, vai pie bleķa turēsies klāt tie spārni!

BMW 730D e38
BMW 730D e38
Es redzeju to coupi no ka tie sparni ir nakusi, tur bija vini pielimeti uz kaut ko lidzigu silikonam
un kniedem, pa virsu spaktele. viss bija saplaisajis ta ka vareja redzet kniedes un sparna konturas kur pielimets. Prieksejo sparnu viena reize meginaju raut nost, ta ari nesanaca
Bet, domaju, ja bus kontakts, bus lupatas no ta sparna 
Cik nu bijusi pieredze, tad ari tas pats noverots.
Ir limeti, laboti bamperi un slieksni sasisti un saplaisajusi, nu vini nav pec tam vairs tik izturigi ka bija veseli

Man pēc kontaktiem ar konkurentiem slāņojas vaļā spārnu iekšpusē līmētās kārtās, kas nav vienā reizē līmētas!
Cik nu bijusi pieredze, tad ari tas pats noverots.
Ir limeti, laboti bamperi un slieksni sasisti un saplaisajusi, nu vini nav pec tam vairs tik izturigi ka bija veseli

- Puperdupers
Karoč taisi formas
varēsi mainīt kad vien būs vajadzība

BMW 730D e38
BMW 730D e38
- omulis
- Moderators