jā ko tādu var dzirdēt tikai no cilvēka, kas nekad ar tādu nebrauks, jo redz viņam taču hadene ir dārgāka kā trešajam Golfam. Ar tādiem auto brauc citi cilvēki...
Auto elektronika, Vadu vilkšana, TDI. Jauta PM.
Nestandarta auto elektronikas darbi. Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeriPM
26-265-465
Pārlasi manu postu par to, cik izmaksā dīzeļa litrs, ja ņem vērā cik iegulda naudiņu. Nu nav tur vairs 80 santimi vai 65 no kannas
Ja man būtu D,tad tikai stock ar čipu, nekas vairāk, lai galvassāpju mazāk.Pazūd ekonomija uz ieguldījuma fona.
Labi ir kā Kaņepem, kad tādu nopērk jau gatavu
jap man ir labi, es tik iemīcu grīdā un priecājpos, kā mani beņķi ierauj ar visu manu lielo vēderu kas attiecas uz apkopi, nedomāju ka šim zobene un spriegotāji būs dārgāki par mana benzīnieka kompelktu
modernos dzinējos remont izmaksas ir līdzvērtīgas, gan benzīniekam, gan dīzelim ir tiešās iesmidzes sprauslas, augstspiediena sūkņi, kaudze ar elektroniku un abi jūtīgi pret degvielas kvalitāti.
mudvayne wrote:modernos dzinējos remont izmaksas ir līdzvērtīgas, gan benzīniekam, gan dīzelim ir tiešās iesmidzes sprauslas, augstspiediena sūkņi, kaudze ar elektroniku un abi jūtīgi pret degvielas kvalitāti.
Nu paga, vai tiešām visiem jaunajiem benzīnniekiem ir tiešās iesmidzes sistēma? Nav un nebūs vēl ilgi. Un ko nozīmē jaunais? 2004. gads? Nu nepiekritīšu, ka bennzīnnieks ir tikpat dārgs remontos, kā dīzelis, + vēl, ja nobrūk degvielas padeves sistēma. Ņemsim par piemēru to pašu volvo d5. Cik tur maksā viena sprausla?
mudvayne wrote:modernos dzinējos remont izmaksas ir līdzvērtīgas, gan benzīniekam, gan dīzelim ir tiešās iesmidzes sprauslas, augstspiediena sūkņi, kaudze ar elektroniku un abi jūtīgi pret degvielas kvalitāti.
Nu paga, vai tiešām visiem jaunajiem benzīnniekiem ir tiešās iesmidzes sistēma? Nav un nebūs vēl ilgi. Un ko nozīmē jaunais? 2004. gads? Nu nepiekritīšu, ka bennzīnnieks ir tikpat dārgs remontos, kā dīzelis, + vēl, ja nobrūk degvielas padeves sistēma. Ņemsim par piemēru to pašu volvo d5. Cik tur maksā viena sprausla?
nu tā! Šodien pabūts iekš CSDD kur atkal trāpījās Tauriņš. Sākumā jau viss normāli un civilizēti, xenonu izņēmu un ieliku parastos lampačkus. Priekšā viens lukturis aizsvīdis un blā blā blā pa augstu. Nu un tiekot līdz aizmugures lukturiem gandrīz nācās izvicināt kulakus. Visi trīs pacani virsū un nu pēta kur tad būs tā vieta kurā lukturs ir krāsots. Es saku ka jū sjau esat šitos lukturus čakarējuši ar skalpeli, Tauriņš saka ka mums nemaz tādu nav, pēc brīža viens liekais gejs ar to figņu ar ko kasa nost apskates uzlūmēs mauc jau pa manu lukuturi. Prasu ko šis dar, tad tas raitā solī pa durvīm ārā.
Kopumā viss normāli protams melnai sklucis logā. visas tehniskās detaļa sjau tikpatkā sagādātas, vēl tik pakaļas lukturi uz skati jaizņemas no kāda.
Dūmainība bija apmēram 1,5 bet ko tas nozīmē nav ne jausmas. kāds varētu izstāstīt
ja kādam ir pakaļas lukturu pa lētu cenu, tad varētu iepirkt
Tākā apskates dēļ ir izņemt pakaļejie lukturi, tad tika iegādāts šads Motul motociklu pulējamais līdzeklis -> http://www.motul.com/lv/en/products/412 ... [range]=21 . Uzpulēju vienu lukturi un rezultāts bija pārsteidzoši labs, no tumši matēta tas kļuva tumši dzidrs. bildē tik labi tas nav redzams