Tikko pabeidzu karu ar mūzikas instalāciju...
Oriģinālajās vietās atrodas 13cm skaļruņi, statnēs pīkstuļi, bagāžniekā subis un to visu baro 2x pastiprinātāji.
Ar vadiem gan nočakarējos tā un šitā, taču sīkšana, lai gan kļuva klusāka, nepazuda. Taču tā pat pēc nedēļas, divām, tiks ravēts laukā viss paklājs, tad arī sakārtošu visu perfekti.
Ja nu kādam interesē, tad audio setaps ir:
galva - Alpine CDA 117Ri
Skaļruņi - Alpine SPG 13CS
Sabvūfers - GroundZero Iridium series 12 inch RMS 350w
Skaļruņu pastiprinātājs - JBL Grand Touring 75.4
Sabvūfera pastiprinātājs - Pioneer GM 5200T
Normāls rosols man tur salasījies...
Esmu ļoti patīkami pārsteigts par Alpine skaļruņu skanējumu. Pārdevējs iekš Incar stāstīja, ka šie nekādi pārāk skanīgie skaļruņi nav, taču skaņa ir ļoti dzidra, baudāma. Esmu ļoti apmierināts.

Šobrīd bagāžniekā gan neizskatās visai skaisti... :lauki:
Skaļruņu pastiprinātāju piestiprināju pie bagāžnieka sienas, bet subja pastiprinātāju sanāca vien piestiprināt šādi.

Pašam riebjas, kā izskatās, taču šis arī ir tikai pagaidu variants, jo kaste tiks pārbūvēta. Subs budžeta apsvērumu dēļ paliks tas pats, bet tā gaternieku kaste gan lidos miskastē un uzbūvēšu jaunu, un glītu. Tad arī šo pastiprinātāju nostiprināšu blakus otram uz bagāžnieka sienas. Šī ir pielāgota S90 kaste, čoms tilpumu un inventoru aprēķināja pēc programmas, taču pati kaste būvēta vislīkāko roku tradīcijās...