Nesaprotamākais tūnings #3
Moderator: Juzix
- LL_gangzta
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- LL_gangzta
- Moderators
- jaaniss
- Audi 80
varbūt no pirma acu uzmetiena nekas, bet aizmugurē aizšpaktelētā numurzīmes vieta ir nelīdzēna utt....

vēl pirms pusstundas redēju Jelgavā pie 6. videnes

vēl pirms pusstundas redēju Jelgavā pie 6. videnes

www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Veel viens jelgavas shkuuninga kuultuuraspaarstaavis
spogulis blakusseedeetaaja pusee tikai traucee aerodinamikai

veel viena nojaunaakajaam tendenceem, BMW restes aizstaashaan ar nezinaamas izcelsmes resti (lai dzeseejaas intarkuulaaris
) starp citu vinja visa ir vienaa gabalaa, no haubes liidz pat bampera luupai.

aizmugureejie lukturi ir apliimeeti ar tjuuna pleevi, radot paartsteidzoshi ticamu apaljo skyline lukturu tipa iluuziju, vieniigais kas paliidz atshkirt shos lukturus no iistajiem skyline ir tas ka dazhaas vietaas tie apliishi vairs nav tik apalji

aa un nepieveersiet uzmaniibu tam pa vidu salauztajam bamperim!
Ropazhi eat shit
spogulis blakusseedeetaaja pusee tikai traucee aerodinamikai

veel viena nojaunaakajaam tendenceem, BMW restes aizstaashaan ar nezinaamas izcelsmes resti (lai dzeseejaas intarkuulaaris

aizmugureejie lukturi ir apliimeeti ar tjuuna pleevi, radot paartsteidzoshi ticamu apaljo skyline lukturu tipa iluuziju, vieniigais kas paliidz atshkirt shos lukturus no iistajiem skyline ir tas ka dazhaas vietaas tie apliishi vairs nav tik apalji

aa un nepieveersiet uzmaniibu tam pa vidu salauztajam bamperim!
Ropazhi eat shit

Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
shis eksemplaars katru darba dienas riitu plkst:7:55 piebrauc pie Liivu akvaparkam blakus esoshaa Rimi... ja ir veelme ieveerteet dziivee tad luudzu, bet te dazhas bildes.
saaksim ar aizmuguri, pieveersiuet uzmaniibu ielociitajai restei, un saanos, tam diivainajaam trubaam kuraam pa vidu ir nr ziime, kaa arii kniedeem uz saana, kur vaja\dzeeja buut moldingam.

varbuut esmu stulps vai kaa bet es tik domaaju, kur paliek tas uudens kas lietus laikaa saliist tajaa cauruma no kura iznak antena

nu par shitaa drapaka purnu var daudz ko pateikt... prieksheejaa reste vienkaarshi ideaala, tas pac arii attiecaas uz sporta stiprinajaumiem kas ir uz haubes un to gaisa tveereeju ka ir uz jumta (laikam kondishkai
), un pieveersiet uzmaniibu ka nav blakusseedeetaaja benkja. aa un aizmirsu piebilst ka tas ir diiseljgolfs!

mazinsh ieskac salonaa

saaksim ar aizmuguri, pieveersiuet uzmaniibu ielociitajai restei, un saanos, tam diivainajaam trubaam kuraam pa vidu ir nr ziime, kaa arii kniedeem uz saana, kur vaja\dzeeja buut moldingam.

varbuut esmu stulps vai kaa bet es tik domaaju, kur paliek tas uudens kas lietus laikaa saliist tajaa cauruma no kura iznak antena

nu par shitaa drapaka purnu var daudz ko pateikt... prieksheejaa reste vienkaarshi ideaala, tas pac arii attiecaas uz sporta stiprinajaumiem kas ir uz haubes un to gaisa tveereeju ka ir uz jumta (laikam kondishkai

mazinsh ieskac salonaa

Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!