Foruma gļuki un citas ķibeles

Problēmas ar reģistrēšanos, avatara ievietošanu u.c. vainas!
Post Reply
Guest
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Guest »

Kas par probleemu, noleemu nomainiit parametros email adresi uz citu, un tagad mani nelaizh iekshaa, saka ka "your account is currently inactive".
Cobra
Android
Admins

Post by Android »

Anonymous wrote:Kas par probleemu, noleemu nomainiit parametros email adresi uz citu, un tagad mani nelaizh iekshaa, saka ka "your account is currently inactive".
Cobra
Tagad jābūt visam bumbās, pārliku uz active ;)
Good morning? No such thing!
Cobra

Post by Cobra »

Android wrote:
Anonymous wrote:Kas par probleemu, noleemu nomainiit parametros email adresi uz citu, un tagad mani nelaizh iekshaa, saka ka "your account is currently inactive".
Cobra
Tagad jābūt visam bumbās, pārliku uz active ;)
Paldies, Viss bumbaas :wink:
psih-arno

Post by psih-arno »

Kaapeec izdzeests mans posts pie pirkt/paardot? Tas kur iebilstu pret to, ka SteelRat raksta nekorektu informaaciju un nomelno manu preci?! Driizaak buutu jaadzeesh vinja posts. :roll:
El_Camino
Admins

Post by El_Camino »

Ņemot vērā ka tur tur kruķī veselu biznesu ar saviem detektoriem, neievērojot noteikumus, labāk nelecies! :nene:
Life is a bitch but a beautiful one!
psih-arno

Post by psih-arno »

El_Camino wrote:Ņemot vērā ka tur tur kruķī veselu biznesu ar saviem detektoriem, neievērojot noteikumus, labāk nelecies! :nene:
Varbuut buutu tik laipns uz izstaastiitu kaadus noteikumus neieveeroju? Ko noziimee kruķī veselu biznesu? Man nav ne i/u, ne sia un arii akcijas kaadaa a/s, kas nodarbojas ar radardetektoru tirznieciibu!
Tagad tjip buus jaatur mute, ja kaads lietu/as ko tirgo saaks nolikt bez nekaada pamata, taadaa veidaa slavinot savu preci?! :muticiet: :011:
El_Camino
Admins

Post by El_Camino »

Kā tad tu šito nusauksi ja ne par biznesu??
psih-arno wrote:Jaunaas paaudzes Cobra radardetektori.
Cobra XRS9330 - 75Ls
Image
Cobra XRS9530 - 95Ls
Image
Cobra XRS9730 - 105Ls
Image
Cobra XRS9830 - 115Ls
Image
Cobra XRS9930 - 127Ls
ImageImage
Un vēl katrā Pirkt/Pārdot lapā:
psih-arno wrote:Image
Ir uz vietas jauni Cobra XRS9330 (Labaaki kaa StiilRat). 2006.gada modelis.
# X, K, Ka, and Super Wideband Ka Detection
# 360° Protection against all types of Laser
# Instant-On (Pulse) Detection
# Safety Alert®
# Strobe Alert™
# VG-2 Undetectable
# VG-2 Alert
# Spectre I Undetectable
# Spectre I Alert
# Signal Strength Indicator
# Ku Band Detection
# City and Highway Modes
# Audio Jack
# Audio Only Mode
# Visual Only Mode
# Auto and Manual Muting
# IntelliMute™
# 3 Level Dim Button
# Stay Set Electronic Memory
# Volume Control
# Self Test
Cena: 75Ls
PM
*ir arii citi modelji
Tā ir biznesa reklamēšana! Takšto nomierinies un sēdi klusu, vai arī tavi sludinājumi tiks dzēsti ārā!
Tāpat tavi detektori nav nevienam vajadzīgi un lielākajai daļai 100% jau ir apnicis katrā lapā lasīt tavu postu!
psih-arno

Post by psih-arno »

Diivaini, ka foruma noteikumos nav punkta par ''biznesa reklamēšanu''...
Un par to cik daudziem detektori vajadziigi es labāk varētu spriest.

Jebkuraa gadiijumaa - kaads tam sakars par to, par ko suudzeejos? Vai tas dod kādam tiesības izteikt nekorektu un nomelnojošu viedokli reklamējot savu preci un bez atbildes iespējām? Tas jau liek atcereeties CCCP laikus..
Android
Admins

Post by Android »

psih-arno wrote:Diivaini, ka foruma noteikumos nav punkta par ''biznesa reklamēšanu''...
Un par to cik daudziem detektori vajadziigi es labāk varētu spriest.

Jebkuraa gadiijumaa - kaads tam sakars par to, par ko suudzeejos? Vai tas dod kādam tiesības izteikt nekorektu un nomelnojošu viedokli reklamējot savu preci un bez atbildes iespējām? Tas jau liek atcereeties CCCP laikus..
1. tāds noteikums ir
2. zinot tavu vecumu stipri apšaubu ka vari atcerēties jebko no psrs laikiem ;)
Chesterb

Post by Chesterb »

tak baigi daudzi kaut ko tirgo, nah piesējās tieši psih-arno? :? Arčuks jau ar savām tuninga restēm un lampām arī nav labāks :gigi:
Briedis
Mondeo ST 220
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Post by Briedis »

da vispar to pirkt pardod sadalja vajadzetu kaut kaa labot, tad jau labak jau razho jaunus topikus, katru reizi atverot perk/pardod sadalju vieni un tie pashi sludinajumi cirkule uz apli. Tad jau labāk ielikt parakstā ka pardod to un to.

Vai arī atdalīt topikus ar vienu lietu ko pardod vienu reizi un preces kuras ir vairākas un regulāri tirgo.
Android
Admins

Post by Android »

Chesterb wrote:tak baigi daudzi kaut ko tirgo, nah piesējās tieši psih-arno? :? Arčuks jau ar savām tuninga restēm un lampām arī nav labāks :gigi:
Arčuks jau arī vienu laiku nobalansēja uz bana robežas, tagad nomierinājies - samet linkus un viss.
psih-arno

Post by psih-arno »

Ok. Noteikums ir. Liidz šim domāju, ka šis noteikums ir, ja reklamē savu reāli pastāvošo uzņēmumu. Tādā gadījumā arī SteelRat reklamē savu biznesu..

Un vispaar jau runa bija par ko citu, bet ja mēs tagad runājam par šo gadījumu, tad visu var izdarīt arī civilizētāk. Es nezinu vai tiešām ir doma apkarot privaatos ''biznesus'', bet taadaa gadiijumaa buus daudz mazaak piedaavaajumu pirkt/paardod nekaa liidz šim. Neesmu vieniigais, kas kaut ko pārdod. Ja aizliedz visiem, tad visiem. Un ja jau taads gruzons par šo, tad kāpēc nearēja atmest PM, lai piemeeram taisu mazāk ziņojumu tur, jo ir taads punkts. Tagad iznāk, ka dēļ manas reklāmas, man nav tiesību aizstāvēt savu viedokli?

CCCP laikus tiešam uz savas ādas pārāk neizjutu, bet ir pietiekami daudz vēstures lieciibu par vārda brīvību tajaa laikaa..
psih-arno

Post by psih-arno »

Briedis wrote: Vai arī atdalīt topikus ar vienu lietu ko pardod vienu reizi un preces kuras ir vairākas un regulāri tirgo.
Šii izklausaas laba ideja..
Briedis
Mondeo ST 220
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Post by Briedis »

tas butu normāls risinājums uztaisiit apaksadaļu pardod param param, un zem tās tie cilvēki kas regulāri kaut ko piedāvā vai pārdod lai taisa katrs savu topiku un miers. Vismaz vienreiz izlasishu un miers, a to perk un pardod es atveru katru reizi kad ir jauns posts un visu laiku tie pashi posti.
El_Camino
Admins

Post by El_Camino »

psih-arno wrote:Ok. Noteikums ir. Liidz šim domāju, ......
Un vispaar jau runa bija par ko citu, bet ja ........
Whatever!

Man vienalag ko saka Steels, abi jūs labi, tirgoņi, ibio!
Tev neviens neaizliedz pārdot savus krāmus, bet nav ko taisīt te razborkas savā starpā! Nevienu neinteresē jūsu taisnības pierādīšana!

Tāpēc arī tika izdzēsta tava atbilde!

Ja gribi tirgot, tirgo, bet neuzprasies!
Vetal

Post by Vetal »

psih-arno wrote:CCCP laikus tiešam uz savas ādas pārāk neizjutu, bet ir pietiekami daudz vēstures lieciibu par vārda brīvību tajaa laikaa..
Shausmas... Tirgonim aizrada lai uzvestos mazliet pieklajigak bet vinsh saka kautko bidit par PSRS varda brivibu :help:
Kosmoss
psih-arno

Post by psih-arno »

Vetal wrote:
psih-arno wrote:CCCP laikus tiešam uz savas ādas pārāk neizjutu, bet ir pietiekami daudz vēstures lieciibu par vārda brīvību tajaa laikaa..
Shausmas... Tirgonim aizrada lai uzvestos mazliet pieklajigak bet vinsh saka kautko bidit par PSRS varda brivibu :help:
Kosmoss
Ja vispaar nav sajeega par ko iet runa, tad labaak paklusee.
Vetal

Post by Vetal »

psih-arno wrote:
Vetal wrote:
Kosmoss
Ja vispaar nav sajeega par ko iet runa, tad labaak paklusee.
Nu re... A kaa tur isti ir ar varda brivibu? :hmmm: Nav tak CCCP laiki :lol:
Guest

ble

Post by Guest »

karoc palidzat,galiigaa pakaljaa.nevaru burnoutaa vairs ielogoties.mani met aaraa.kurs var man paliidzeet :cry:Drifterzzz
Post Reply