Foruma gļuki un citas ķibeles
Varbuut buutu tik laipns uz izstaastiitu kaadus noteikumus neieveeroju? Ko noziimee kruķī veselu biznesu? Man nav ne i/u, ne sia un arii akcijas kaadaa a/s, kas nodarbojas ar radardetektoru tirznieciibu!El_Camino wrote:Ņemot vērā ka tur tur kruķī veselu biznesu ar saviem detektoriem, neievērojot noteikumus, labāk nelecies!
Tagad tjip buus jaatur mute, ja kaads lietu/as ko tirgo saaks nolikt bez nekaada pamata, taadaa veidaa slavinot savu preci?!

- El_Camino
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Kā tad tu šito nusauksi ja ne par biznesu??
Tāpat tavi detektori nav nevienam vajadzīgi un lielākajai daļai 100% jau ir apnicis katrā lapā lasīt tavu postu!
Un vēl katrā Pirkt/Pārdot lapā:psih-arno wrote:Jaunaas paaudzes Cobra radardetektori.
Cobra XRS9330 - 75Ls
Cobra XRS9530 - 95Ls
Cobra XRS9730 - 105Ls
Cobra XRS9830 - 115Ls
Cobra XRS9930 - 127Ls
Tā ir biznesa reklamēšana! Takšto nomierinies un sēdi klusu, vai arī tavi sludinājumi tiks dzēsti ārā!psih-arno wrote:
Ir uz vietas jauni Cobra XRS9330 (Labaaki kaa StiilRat). 2006.gada modelis.
# X, K, Ka, and Super Wideband Ka Detection
# 360° Protection against all types of Laser
# Instant-On (Pulse) Detection
# Safety Alert®
# Strobe Alert™
# VG-2 Undetectable
# VG-2 Alert
# Spectre I Undetectable
# Spectre I Alert
# Signal Strength Indicator
# Ku Band Detection
# City and Highway Modes
# Audio Jack
# Audio Only Mode
# Visual Only Mode
# Auto and Manual Muting
# IntelliMute™
# 3 Level Dim Button
# Stay Set Electronic Memory
# Volume Control
# Self Test
Cena: 75Ls
PM
*ir arii citi modelji
Tāpat tavi detektori nav nevienam vajadzīgi un lielākajai daļai 100% jau ir apnicis katrā lapā lasīt tavu postu!
Life is a bitch but a beautiful one!
Diivaini, ka foruma noteikumos nav punkta par ''biznesa reklamēšanu''...
Un par to cik daudziem detektori vajadziigi es labāk varētu spriest.
Jebkuraa gadiijumaa - kaads tam sakars par to, par ko suudzeejos? Vai tas dod kādam tiesības izteikt nekorektu un nomelnojošu viedokli reklamējot savu preci un bez atbildes iespējām? Tas jau liek atcereeties CCCP laikus..
Jebkuraa gadiijumaa - kaads tam sakars par to, par ko suudzeejos? Vai tas dod kādam tiesības izteikt nekorektu un nomelnojošu viedokli reklamējot savu preci un bez atbildes iespējām? Tas jau liek atcereeties CCCP laikus..
- Android
- Admins
1. tāds noteikums irpsih-arno wrote:Diivaini, ka foruma noteikumos nav punkta par ''biznesa reklamēšanu''...
2. zinot tavu vecumu stipri apšaubu ka vari atcerēties jebko no psrs laikiem

Good morning? No such thing!
- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
da vispar to pirkt pardod sadalja vajadzetu kaut kaa labot, tad jau labak jau razho jaunus topikus, katru reizi atverot perk/pardod sadalju vieni un tie pashi sludinajumi cirkule uz apli. Tad jau labāk ielikt parakstā ka pardod to un to.
Vai arī atdalīt topikus ar vienu lietu ko pardod vienu reizi un preces kuras ir vairākas un regulāri tirgo.
Vai arī atdalīt topikus ar vienu lietu ko pardod vienu reizi un preces kuras ir vairākas un regulāri tirgo.
Ok. Noteikums ir. Liidz šim domāju, ka šis noteikums ir, ja reklamē savu reāli pastāvošo uzņēmumu. Tādā gadījumā arī SteelRat reklamē savu biznesu..
Un vispaar jau runa bija par ko citu, bet ja mēs tagad runājam par šo gadījumu, tad visu var izdarīt arī civilizētāk. Es nezinu vai tiešām ir doma apkarot privaatos ''biznesus'', bet taadaa gadiijumaa buus daudz mazaak piedaavaajumu pirkt/paardod nekaa liidz šim. Neesmu vieniigais, kas kaut ko pārdod. Ja aizliedz visiem, tad visiem. Un ja jau taads gruzons par šo, tad kāpēc nearēja atmest PM, lai piemeeram taisu mazāk ziņojumu tur, jo ir taads punkts. Tagad iznāk, ka dēļ manas reklāmas, man nav tiesību aizstāvēt savu viedokli?
CCCP laikus tiešam uz savas ādas pārāk neizjutu, bet ir pietiekami daudz vēstures lieciibu par vārda brīvību tajaa laikaa..
Un vispaar jau runa bija par ko citu, bet ja mēs tagad runājam par šo gadījumu, tad visu var izdarīt arī civilizētāk. Es nezinu vai tiešām ir doma apkarot privaatos ''biznesus'', bet taadaa gadiijumaa buus daudz mazaak piedaavaajumu pirkt/paardod nekaa liidz šim. Neesmu vieniigais, kas kaut ko pārdod. Ja aizliedz visiem, tad visiem. Un ja jau taads gruzons par šo, tad kāpēc nearēja atmest PM, lai piemeeram taisu mazāk ziņojumu tur, jo ir taads punkts. Tagad iznāk, ka dēļ manas reklāmas, man nav tiesību aizstāvēt savu viedokli?
CCCP laikus tiešam uz savas ādas pārāk neizjutu, bet ir pietiekami daudz vēstures lieciibu par vārda brīvību tajaa laikaa..
- El_Camino
- Admins
Whatever!psih-arno wrote:Ok. Noteikums ir. Liidz šim domāju, ......
Un vispaar jau runa bija par ko citu, bet ja ........
Man vienalag ko saka Steels, abi jūs labi, tirgoņi, ibio!
Tev neviens neaizliedz pārdot savus krāmus, bet nav ko taisīt te razborkas savā starpā! Nevienu neinteresē jūsu taisnības pierādīšana!
Tāpēc arī tika izdzēsta tava atbilde!
Ja gribi tirgot, tirgo, bet neuzprasies!
Life is a bitch but a beautiful one!
Ja vispaar nav sajeega par ko iet runa, tad labaak paklusee.Vetal wrote:Shausmas... Tirgonim aizrada lai uzvestos mazliet pieklajigak bet vinsh saka kautko bidit par PSRS varda brivibupsih-arno wrote:CCCP laikus tiešam uz savas ādas pārāk neizjutu, bet ir pietiekami daudz vēstures lieciibu par vārda brīvību tajaa laikaa..
Kosmoss
Nu re... A kaa tur isti ir ar varda brivibu?psih-arno wrote:Ja vispaar nav sajeega par ko iet runa, tad labaak paklusee.Vetal wrote:Shausmas... Tirgonim aizrada lai uzvestos mazliet pieklajigak bet vinsh saka kautko bidit par PSRS varda brivibupsih-arno wrote:CCCP laikus tiešam uz savas ādas pārāk neizjutu, bet ir pietiekami daudz vēstures lieciibu par vārda brīvību tajaa laikaa..
Kosmoss