Dionez wrote:pa ielu nav ko skriet.
esmu pabraukājis ar šādu civiku, man patīk. braucu gan ar 1.4 motoru, tīri stumdāms pa ielām - man patika. Un galvenais ka dikti glīts un stilīgs.
Ja tas attiecībā uz jaudu tad pilnīgi stulbs apgalvojums- atļauto pārsniegt var arī ar zāles pļaujamo. Runa ir par variantu, kad vajag uzraut, a jaudas tajā diapazonā nav
nu tur gan es tev piekrītu laikam jau.
ar tādu ir jāpārslēdzas zemākā pārnesumā ejot uz apgonu. Nu vismaz drošāk
Nemotors nav droši Var gadīties daudz situāciju, kad nepieciešams iemīt, lai no kkā izvairītos utml, bet ja jaudas nav, tad nekā...
Regulāri sanāk braukt arī pa V-pils šoseju ar Mazda 626 01' 2.0 nemotoru... katra 2. apdzīšana ir kā acīs skatīšanās nāvei
ja nemāk braukt tad tā ir.
Ja piešaujas tad arī ar nemotoru var naski štepselēt pa šosejām - galvenais lai nav stiprs pretvējš.
Protams, var! Bet nu domāju, saprati par ko runāju
štepselē kā vēlies, ja vajag apdzīt 2 fūres, ņemot vērā, ka nav nemaz tik daudz situāciju, kad vieta pārredzama + pretim neviens nenāk + aiz tevis nav neviena, kas sāktu tevi dzīt, kad centies ieturēt distanci, kas ir vajadzīga, lai ieskrietos utt...
psc, shitaadi topiki sheit jau ir n, ko izveeleeties summa liidz 3k, ko pirkt kaa pirmo auto, ko kaa naakamo, utt...
tak peerc to, kas pasham patiik un ko vareesi uztureet normaalaa staavoklii + eest normaali 3x dienaa un w/e normaali atlaist
being a better driver is not an unfair advantage...
man atkal baigi patika subaru impreza 1.8,ko vasaraa lietoju kaadus 3-4meen..
nu skreejeejs nav baigais,pie 180km/h jau vairs nav patiikami :gigi:
ljoti paarsteidza,ka iet cauri visiem dubljiem,pljavaam utt. tieshaam tas ir baigi ok remonti-nekaadi,paardevu ar nosvilushu sajuugu,bet tas arii nemaklsaaja daudz..ap 80-100ls komplekts.
V.I.P. wrote: psc, shitaadi topiki sheit jau ir n, ko izveeleeties summa liidz 3k, ko pirkt kaa pirmo auto, ko kaa naakamo, utt...
tak peerc to, kas pasham patiik un ko vareesi uztureet normaalaa staavoklii + eest normaali 3x dienaa un w/e normaali atlaist
taapeec arii vinjsh jautaa useru viedokli par uztureeshanu utt, lai kko zinaatu un nenopirktu kaķi maisā kurš pašam ahuuujenna patiik
Cik es ar tādiem esmu saskāries, tad komforts , patēriņš smieklīgs, detaļas vienmēr un visur pieejamas, 5cil dīzelis ir šausmīgi izdevies un ja vēl Q, tad ziemā var izkaifoties
Es tev saku, vienkārši aizbrauc un pamēģini
Ikdienas autiņš vienkārši
piekrītu
mans ar piekrīt! pats ar tādu tik avantu un arī quattro pārvietojos! remonta izmaksas jamajam vispār i ļoti minimālas salīdzinoši ar BēēMūūWēē! plus ja vēl nochipo pie INC tad vispār sanāk 400 nm grieze un ap 180 hp!
Cik es ar tādiem esmu saskāries, tad komforts , patēriņš smieklīgs, detaļas vienmēr un visur pieejamas, 5cil dīzelis ir šausmīgi izdevies un ja vēl Q, tad ziemā var izkaifoties
Es tev saku, vienkārši aizbrauc un pamēģini
Ikdienas autiņš vienkārši
piekrītu
mans ar piekrīt! pats ar tādu tik avantu un arī quattro pārvietojos! remonta izmaksas jamajam vispār i ļoti minimālas salīdzinoši ar BēēMūūWēē! plus ja vēl nochipo pie INC tad vispār sanāk 400 nm grieze un ap 180 hp!
jaa kad uztaisu BMW apkopi, meenesi nevaru pusdienas atljauties °
bet ja runaat nopietni , ta ikdienai njemtu audi, jo nissans prasa liidzekljus un detaljas arii nav taa ka var iejiet jebkuraa auto veikalaa un nopirk visu ko tev vajag...
ikdienas mashiinai tas liekas diezgan svariigi, ja kaut kas noklaajas lai var aatri sataisiit
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401