Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
man tieshi taapat sanaacaAlien wrote:kārtējais fūrists iznesās no mazāk svarīga ceļa priekšā, ka man pa galveno braucot nācās gandrīz apstāties.
tas P I M P I S tik palūr uz manīm ka es brauc un vēl piedo gāzi
tipa palūr vai nebrauz cits kamazs un rullē tālāk
M A U K A S tie fūristi.
VISI B Ļ E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ID 286 GOLF 4 TDI 4MOTION
ir, ir vini pamatigi krani.Alien wrote:kārtējais fūrists iznesās no mazāk svarīga ceļa priekšā, ka man pa galveno braucot nācās gandrīz apstāties.
tas P I M P I S tik palūr uz manīm ka es brauc un vēl piedo gāzi
tipa palūr vai nebrauz cits kamazs un rullē tālāk
M A U K A S tie fūristi.
VISI B Ļ E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
braucu sodien uz Baldoni pa Via Baltica, braucu ta, lai aizmugurejie, kas steidzas vairak tiek garam, viens dzeks ar furi brauc garam. nu neko, ja brauc, lai brauc. pabrauc man garam, brauc talak apdzenot, iet garam nakamajam, pec tam furei, kas negrib laist so garam. sie tur ta kozas lidz bridim, kad preti brauc fure...
skats pa keksi - 3 fures, 2 viena virziena, viena preti... nu neko dzeks, kas apdzen met pa memajiem... un tad mes visi rindina.
K R A N S
- bebriits20
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Bet neviens jau neliek nesties ar tādu ātrumu, lielākā daļa fūres brauca ar atļauto 90 - 95km/h.Mjā, fūristi toč slepkavas. Dēļ viena tāda kropļa apdzenot nācās braukt pa pretējo nomali ar 100+, jo šis redziet iedomājās ka uz labās nomales stāvošā mašīna jāapbrauc pa pretējo joslu (tā mašīna stāvēja pavisam uz nomales, kādu pusmetru no asfalta malas). Toties pēc tam kādus 10 km čakarēju tam kroplim dzīvi - vilkos pa priekšu, strauji bremzēju un nelaidu garām. Šis gan baigi taurēja. Bet toties vieglāk ap sirdi palika.
opel-blitz.lv
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
bebriits20 wrote:Bet neviens jau neliek nesties ar tādu ātrumu, lielākā daļa fūres brauca ar atļauto 90 - 95km/h.Mjā, fūristi toč slepkavas. Dēļ viena tāda kropļa apdzenot nācās braukt pa pretējo nomali ar 100+, jo šis redziet iedomājās ka uz labās nomales stāvošā mašīna jāapbrauc pa pretējo joslu (tā mašīna stāvēja pavisam uz nomales, kādu pusmetru no asfalta malas). Toties pēc tam kādus 10 km čakarēju tam kroplim dzīvi - vilkos pa priekšu, strauji bremzēju un nelaidu garām. Šis gan baigi taurēja. Bet toties vieglāk ap sirdi palika.

Pa Riigas apvadcelu reti kura fuura brauc ar max atlauto!:dusma:
Last edited by Juzix on 07 Jun 2007, 08:31, edited 1 time in total.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Android
- Admins
Jā jā, vēlviens gudrais ņerga atradies. Var arī vispār tupēt mājās un ārā nelīst un nemaz nesināt kas ir fūra. Dēļ tādiem kā tu arī rodas rindas un sastrēgumi - nevar saņemt dūšu un apdzīt fūru kas iet uz 85, un aiz tādiem savācās līdzīgi domājošo mīzalu rindabebriits20 wrote:Bet neviens jau neliek nesties ar tādu ātrumu, lielākā daļa fūres brauca ar atļauto 90 - 95km/h.Mjā, fūristi toč slepkavas. Dēļ viena tāda kropļa apdzenot nācās braukt pa pretējo nomali ar 100+, jo šis redziet iedomājās ka uz labās nomales stāvošā mašīna jāapbrauc pa pretējo joslu (tā mašīna stāvēja pavisam uz nomales, kādu pusmetru no asfalta malas). Toties pēc tam kādus 10 km čakarēju tam kroplim dzīvi - vilkos pa priekšu, strauji bremzēju un nelaidu garām. Šis gan baigi taurēja. Bet toties vieglāk ap sirdi palika.

Good morning? No such thing!
- Alien
Āmen!!!Android wrote:Jā jā, vēlviens gudrais ņerga atradies. Var arī vispār tupēt mājās un ārā nelīst un nemaz nesināt kas ir fūra. Dēļ tādiem kā tu arī rodas rindas un sastrēgumi - nevar saņemt dūšu un apdzīt fūru kas iet uz 85, un aiz tādiem savācās līdzīgi domājošo mīzalu rindabebriits20 wrote:Bet neviens jau neliek nesties ar tādu ātrumu, lielākā daļa fūres brauca ar atļauto 90 - 95km/h.Mjā, fūristi toč slepkavas. Dēļ viena tāda kropļa apdzenot nācās braukt pa pretējo nomali ar 100+, jo šis redziet iedomājās ka uz labās nomales stāvošā mašīna jāapbrauc pa pretējo joslu (tā mašīna stāvēja pavisam uz nomales, kādu pusmetru no asfalta malas). Toties pēc tam kādus 10 km čakarēju tam kroplim dzīvi - vilkos pa priekšu, strauji bremzēju un nelaidu garām. Šis gan baigi taurēja. Bet toties vieglāk ap sirdi palika.
nost ar bremzēm!
AR_159 

-
- Audi 80 Quattro
nu bljin es nezinu , jo manam vismaz ir ierobezhotaajs uz 90km/h , un ne jau es pats vinju tur uzliku !!!!!Juzix wrote:bebriits20 wrote:Bet neviens jau neliek nesties ar tādu ātrumu, lielākā daļa fūres brauca ar atļauto 90 - 95km/h.Mjā, fūristi toč slepkavas. Dēļ viena tāda kropļa apdzenot nācās braukt pa pretējo nomali ar 100+, jo šis redziet iedomājās ka uz labās nomales stāvošā mašīna jāapbrauc pa pretējo joslu (tā mašīna stāvēja pavisam uz nomales, kādu pusmetru no asfalta malas). Toties pēc tam kādus 10 km čakarēju tam kroplim dzīvi - vilkos pa priekšu, strauji bremzēju un nelaidu garām. Šis gan baigi taurēja. Bet toties vieglāk ap sirdi palika.![]()
bet nejau visi ir tik pareizi un to ierobežotāju nenahrenizē.Fox wrote:nu [consored] es nezinu , jo manam vismaz ir ierobezhotaajs uz 90km/h , un ne jau es pats vinju tur uzliku !!!!!Juzix wrote:bebriits20 wrote:Bet neviens jau neliek nesties ar tādu ātrumu, lielākā daļa fūres brauca ar atļauto 90 - 95km/h.Mjā, fūristi toč slepkavas. Dēļ viena tāda kropļa apdzenot nācās braukt pa pretējo nomali ar 100+, jo šis redziet iedomājās ka uz labās nomales stāvošā mašīna jāapbrauc pa pretējo joslu (tā mašīna stāvēja pavisam uz nomales, kādu pusmetru no asfalta malas). Toties pēc tam kādus 10 km čakarēju tam kroplim dzīvi - vilkos pa priekšu, strauji bremzēju un nelaidu garām. Šis gan baigi taurēja. Bet toties vieglāk ap sirdi palika.![]()
German muscle car lover

-
- Audi 80 Quattro
nu vot gribeetu redzeet , kaa tu vinju nahrenizeetu , un tahometra ripaas uzraadaas aatrums , un vismaz mans boss atvelk no algas tiem , kas paarkaapj max aatrumu !!!!!!!!!!Dionez wrote:bet nejau visi ir tik pareizi un to ierobežotāju nenahrenizē.Fox wrote:nu [consored] es nezinu , jo manam vismaz ir ierobezhotaajs uz 90km/h , un ne jau es pats vinju tur uzliku !!!!!Juzix wrote:bebriits20 wrote:Bet neviens jau neliek nesties ar tādu ātrumu, lielākā daļa fūres brauca ar atļauto 90 - 95km/h.Mjā, fūristi toč slepkavas. Dēļ viena tāda kropļa apdzenot nācās braukt pa pretējo nomali ar 100+, jo šis redziet iedomājās ka uz labās nomales stāvošā mašīna jāapbrauc pa pretējo joslu (tā mašīna stāvēja pavisam uz nomales, kādu pusmetru no asfalta malas). Toties pēc tam kādus 10 km čakarēju tam kroplim dzīvi - vilkos pa priekšu, strauji bremzēju un nelaidu garām. Šis gan baigi taurēja. Bet toties vieglāk ap sirdi palika.![]()