Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Wu-Ryder
- Has thanked: 0
Karoc sodien zem Vansu tilta - pie prezidenta pils uz Eksporta ielas, man viens [censored] ar busu norava gar bamperi - sacakareja sturi. A, es mulkjis delj lielaa sastreguma ari netiku sim pakalj. Biju iespiests no visam pusem, sis [censored] garam aizbrauca.
REZULTATS:
Skatos ka sis spoguli ar baltu sanu moldingu aizmoci uz centra pusi (Laikam VW T4) a, es ka muljis stavu rokas platidams.
Neslegsu tac avareikas un neskriesu pakalj - nositis mani parejies soferi

REZULTATS:
Skatos ka sis spoguli ar baltu sanu moldingu aizmoci uz centra pusi (Laikam VW T4) a, es ka muljis stavu rokas platidams.
Neslegsu tac avareikas un neskriesu pakalj - nositis mani parejies soferi

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- Android
- Admins
Principā vajadzēja pierakstīt busa numuru, apstāties malā (da kaut uz ietves uzbraukt) un izsaukt mentus un uzrakstīt zajavu - to busu ātri vien atrastu. Moš vismaz kādu kapeiku no apdrošinātājiem pēc tam dabūtu un debīlajam busistam būtu kakas par aizbraukšanu no notikuma vietas.Wu-Ryder wrote:Karoc sodien zem Vansu tilta - pie prezidenta pils uz Eksporta ielas, man viens [consored] ar busu norava gar bamperi - sacakareja sturi. A, es mulkjis delj lielaa sastreguma ari netiku sim pakalj. Biju iespiests no visam pusem, sis [censored] garam aizbrauca.
REZULTATS:
Neslegsu tac avareikas un neskriesu pakalj - nositis mani parejies soferi![]()
Good morning? No such thing!
- Gests
- Audi 80
Baltaa katraa zinja... ja ir bijusi jaasauc policija (konkreeti sajaa gadiijumaa - ka negadiijumaa ir iesaistiita vairaak kaa viena masiina) un taa netika izsaukta - ta polises darbiibas laikaa neapmaksaa vairaak kaa 500 ls. Ja saads nav pirmais gadiijums un sito bonusu esi jau izmanotijis (ssas polises darbiibas laikaa) tad jaaskataas cik ls no neizmantotiem 500 ir palikushi - ja jau bijusi avaarija, kur bija jaasauc policija un tu nesi izsaucis, un taa skaade bijusi piemeeram 300 ls, tad sobriid vairaak par 200 ls nedabuusi (tas taa isumaa un rupji reikinot)
- Wu-Ryder
Isteniba, ja es butu no rita braucis pa citu celu nekas nebutu noticis - nu pats muljis vien biju
Itka jau zeel ka palaidu valja vinu, bet nu 2aa haljava jau ar to balto krasu.
1. Bija - nobraucu gar Ford scorpion purnu - sim bamperis hana, a, es ar salveti notiriju vina krasu no sava bampera
2. Sii reize - ir iedzitas dazas rievas, bet visas melnas svikas tiras nost un lidz krasosanai nebus kaa tjemam jabraukaa

Itka jau zeel ka palaidu valja vinu, bet nu 2aa haljava jau ar to balto krasu.
1. Bija - nobraucu gar Ford scorpion purnu - sim bamperis hana, a, es ar salveti notiriju vina krasu no sava bampera
2. Sii reize - ir iedzitas dazas rievas, bet visas melnas svikas tiras nost un lidz krasosanai nebus kaa tjemam jabraukaa

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
njaa shitam mees arii shodien braucaam garaam, izskatiijaas jau speciigi!gt99 wrote:Nu bet jāpārbauda pasīvā drošība pirms pirkuma![]()
![]()
![]()
Un tas vēl apdzīvotā vietāPrātiņ nāc mājās. BMW eto krutaja tačka.
![]()
VIDEO - http://www.videogaga.lv/video?id=nfxqefhbimturxhueq

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!