Melnais wrote:Cik daudz ētika vaig?pilnu liet vai?
Un ko ar sodu jādara?

Moderator: gacciZm
Šķīdina ūdenī un mazgā visu pēc kārtasMelnais wrote:Cik daudz ētika vaig?pilnu liet vai?
Un ko ar sodu jādara?
Pie filtra 1.4bar dačiks melnsupdate wrote:Objekts: golf mk2 1.3 golfs (meh. karb. , kodu nezināšu).
Eļļas dačiki rāda, ka nav spiediena, un panelī skan lampiņa. Eļļa mainīta, filtri arī.
Dačiki atrodas uz galvas un ir divi gabali, vienam esot jābūt baltam un vienam brūnam, man pagaidām abi ir balti.
Jautājums : Kuras krāsas jāliek kurā pusē, un ar kādiem spiedieniem? Cik man teica, jāliek ar mazākiem kā orģināli būtu jābūt.
Paldies, update.
neesi meeginaajis izlasiit, ko razhotaajs iesaka?howitzer wrote:Veči, autosportisti un mehi - kā pareizi bremzes jāpiebrauc?
Esmu divus, krasi atšķirīgus viedokļus dzirdējis. Vieni saka, ka pirmos kaut kādus tur simtus kilometru ļoti jāizvairās no asas bremzēšanas, savukārt citi saka, ka, uzinstalējot jaunas komponentes, vajag ieskrieties līdz kādiem 90/100kmh un tad ļoti strauji sadzēsties, procedūru atkārtojot kādas 3-4x. Smaka un dūmi esot normāla parādība.Kā tur īsti ir, ko ražotājs iesaka?
Ja es būtu izlasījis, es te jautātu?U_V6er wrote: neesi meeginaajis izlasiit, ko razhotaajs iesaka?