bebriits20 wrote:nē cilvēks, kurš ir samierinājies ar LOHIEM uz ceļa un viss un nepiesārņo savu galvu ar tādu huinju kā jūs te, un necepjās pa to 3 dienas, ka vinam kkads dalnaboišiks nedevis ceļu
Taadu attieksmi kaa Tava, jau tikai celam dazhu pashabzinu un visatlautiibu
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
EsEgons wrote:a kā tur ir ar tiem tālbraucējiem, vaitad iekšā ir tolete? kur var pakakāt kad gribās ļoti?
cik zinu toletes nav a mosh jau ir jaunaakajiem iemonteeta :gigi: gulta un tv garanteets... bet tolete atver logu un liec cik vajag :gigi: jeb skrien uz kruuminjiem kameer nopizdzij smago
EsEgons wrote:a kā tur ir ar tiem tālbraucējiem, vaitad iekšā ir tolete? kur var pakakāt kad gribās ļoti?
cik zinu toletes nav a mosh jau ir jaunaakajiem iemonteeta :gigi: gulta un tv garanteets... bet tolete atver logu un liec cik vajag :gigi: jeb skrien uz kruuminjiem kameer nopizdzij smago
Juzix wrote:
Nu kur shitaada kultuura???
Pa krasteni shameejais meeginaaja ar 90km/h pa tresho joslu....
Zili melni duumi no izpuuteeja, riistiidamies un splaudiidamies, a vecim po!!!!
shitos dzekus es zinu,vinjam pat i tiesibas nava,bet vectews winjam mantojuma atstaja!!vot taa
Juzix wrote:http://photos.fotki.lv/photos/12/W00014 ... _Juzix.jpg
Nu kur shitaada kultuura???
Pa krasteni shameejais meeginaaja ar 90km/h pa tresho joslu....
Zili melni duumi no izpuuteeja, riistiidamies un splaudiidamies, a vecim po!!!!
shitos dzekus es zinu,vinjam pat i tiesibas nava,bet vectews winjam mantojuma atstaja!!vot taa
Ja tas moskaabelis ir saglabaajies orginaals tad vina veertiiba ir oj,oj,oj, vismaz bundzha izskatijaas tiiri OK
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
pagaishnedelj redzeeju veelvienu oldskoolo dampi ar jaunu dzheku pie ruļļiem... duumoja gan un eļļu rija nemaņā.. pat uz klepu rāva man auto salonaa bij kaukas liidziigs pobedai, bet nebija pobeda
peedeejaa laikaa baigi bieži man blakus darbam uz Pleskavenes sprāgst šitās smago riepas... pi$aks labs... koleegam pat siģene saak aurot laba peerkona daarda skaļumaa
Focus wrote:peedeejaa laikaa baigi bieži man blakus darbam uz Pleskavenes sprāgst šitās smago riepas... pi$aks labs... koleegam pat siģene saak aurot laba peerkona daarda skaļumaa
un ja taada lupata traapa, tad iziet caur logu un norauj galvu.
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
šodien krč starp Stockmann un Autoostu vienā margā bija iebraukusi porsche Cayena ar V/N KISKA krč sieviete pie stūres un konkrēti ielikusi tajā margā - priekšai viena puse norm nobliezta, gabarītus mašīnas tanta vispār nepārzin (var redzēt).
Ap plkst.21:30 uz Krasta ielas maniju, kaa menti nokeerushi vienu sudrabotu SAABu. Vadiitaajs galiiga ķitee, chalis kaajaas laagaa netureejaas, viens no CP shameejo aiz paduses stuteeja!
Nu, bļ1n, kur taadi dalbajobi rodaas!!!!
karoč tie tālsatiksmes autobusi galīgi akujeļi
braucu gar VEFu centra virzienā
tur kur sabiedriskā transp. josla stāv pieturā pilsētnieks
a spogulī redzu ka pa to joslu nesas vēlvienc autobuss
a mēs pa otro joslu lēnu garu kustamies uz tilta pusi
tas autobuss kas lido nagļakā nogrieza man ceļu
labi ka paspēju sabremzēt, a to būtu izsmērēc pret metāla sētu
pēc tam loģiski panesos garām un vilkos līdz Cēsu ielai uz 20km/h un nelaidu to pidarasu garām
B.Ļ.A iepirkšu vienreiz kauko šaujamu
ar gāzes pistoli taču drīkst šaut pašaizsardzības gadījumā
Alien wrote:karoč tie tālsatiksmes autobusi galīgi akujeļi
braucu gar VEFu centra virzienā
tur kur sabiedriskā transp. josla stāv pieturā pilsētnieks
a spogulī redzu ka pa to joslu nesas vēlvienc autobuss
a mēs pa otro joslu lēnu garu kustamies uz tilta pusi
tas autobuss kas lido nagļakā nogrieza man ceļu
labi ka paspēju sabremzēt, a to būtu izsmērēc pret metāla sētu
pēc tam loģiski panesos garām un vilkos līdz Cēsu ielai uz 20km/h un nelaidu to pidarasu garām
B.Ļ.A iepirkšu vienreiz kauko šaujamu
ar gāzes pistoli taču drīkst šaut pašaizsardzības gadījumā
man šķiet, ka tevi nekad neapmierinās ne autobusu, ne smago vadītāji! un patīk tas, ka tikai tādas ķibeles!