Dzhanis wrote:Arii tikko no turienes. Bez shipiem tur IR ko dariit Nedzirdeeju, ka krakshkjeetu kaut kas..pa trasi kaadas ~15 mashiinas brauca
biji ar E39 vagonu un RUW uzlīmi, kurš ļoti gribēja sabučāt lexusu??
Uz Vosa bez šipiem tur ir ko darīt, jo visādi AWD ar garajām naglām ir smuki saskrāpējuši ledu! Un tajās vietās saķere ir!!! Vienīgi, ja izslīd ārpus trases, tad gan ir iespēja pret krastu atlīmēties
jaa, biju tajaa e39 vagonu, bet ne pie stuures. it ka visu laiku biju blakus un nevienaa briidii neatceros, ka taisiijaas sabuchaat lexusu :neka: kas tur taads bija?
Dzhanis wrote:Arii tikko no turienes. Bez shipiem tur IR ko dariit Nedzirdeeju, ka krakshkjeetu kaut kas..pa trasi kaadas ~15 mashiinas brauca
biji ar E39 vagonu un RUW uzlīmi, kurš ļoti gribēja sabučāt lexusu??
Uz Vosa bez šipiem tur ir ko darīt, jo visādi AWD ar garajām naglām ir smuki saskrāpējuši ledu! Un tajās vietās saķere ir!!! Vienīgi, ja izslīd ārpus trases, tad gan ir iespēja pret krastu atlīmēties
jaa, biju tajaa e39 vagonu, bet ne pie stuures. it ka visu laiku biju blakus un nevienaa briidii neatceros, ka taisiijaas sabuchaat lexusu :neka: kas tur taads bija?
freimo wrote:
Sorēē, sajaucu - sabučāties gribēja RAV4 un E39
biju ar gu-325
jaa, tur kaut kaa nesaprotami vienaa briidii bija, ko tas ar RAV 4 veido . gribas jau palaist aatraakos brauceejus, bet ir taa, ka aizraujies un nepamani kad jau suubaars peec 3 sekundeem no nereaali liela gabala ir pievilcis klaat. psssht pssht! Tu jau ar kruta tur shkjeereeji garos liikumus!
Lambertino wrote:Njā - šajā topikā jau otro reizi tiek pieminēts tas pikaps ar ko tādu...
Jā, EDX Ravam viņš šturmēja sānā - nelikās, ka netīšām vai neredzot
nu, nee. tam dzhipam gan netika shturmeets saanaa un bijaam nesaprashanaa ko shis priekshaa izvilka pa iekshmalu. lai,nu, kaa, pie stuures es nebraucu un man ar galvu viss kaartiibaa
Lambertino wrote:Njā - šajā topikā jau otro reizi tiek pieminēts tas pikaps ar ko tādu...
nu, nee. tam dzhipam gan netika shturmeets saanaa un bijaam nesaprashanaa ko shis priekshaa izvilka pa iekshmalu. lai,nu, kaa, pie stuures es nebraucu un man ar galvu viss kaartiibaa
elementāri izskaidrošu ko viņš tur darija - jūs braucāt pa ārējo malu, mēs (par cik bijām ātrāki) netraucējot jums braucam pa iekšmalu garām, tad jūs ārējo malu nomainat pret iekšējo un līkuma izejā braucar tieši ravam stūrī...
Bija škrobe, ka kāds iet garām vai kas? :neka:
Lamberts situāciju pareizi izklāstīja Un tomēr tur nav nekādas sacīkstes un uz 5sek jau var aizmesties, lai palaistu garām ātrāku braucēju, nevis braukt virsū un štukot, ka gan jau viņš pirmais nomī.zīs
Jā bet paslīpējām vakar labi
Šodien droš, ka arī būšu
Ā aizmirsu visiem pārējiem pateikt - dieva dēļ nebrauciet uz turieni Ledus visu laiku nenormāli krakšķ un ja sabrauc divas mašīnas tuvāk tad tā kā iesēžās par kādiem 20cm Nav ko tur brīvības ielas satiksmi taisīt
EDX wrote:Nav tik traki - ja pats daudzmaz vēro situāciju visu laiku tad viss ok
nu... nau nekaada prieka, ja vislaik jaaskataas, ka tik kaac neilido saanos/pakaljaa vai arii priekshaa braucoshais neuztaisa kaadu olimpisku gaajienu.
man uz dopa satixme ir ar kaartu mazaaka... ja vien burnout.lv netaisa savu meetu
ParaTr00per wrote:
nu... nau nekaada prieka, ja vislaik jaaskataas, ka tik kaac neilido saanos/pakaljaa vai arii priekshaa braucoshais neuztaisa kaadu olimpisku gaajienu.
man uz dopa satixme ir ar kaartu mazaaka... ja vien burnout.lv netaisa savu meetu
Nu man vakardien vienīgais, kas likās traucējoši bij kādi 3 spaiņi ar zāģiem - bet, kad iebraucu, ka viņiem to situāciju kontrolēt ir 3x vieglāk kā man ta viss OK Ieskaties spoguļos un ja nāk, ta bik paņem vairāk uz iekšu vai āru īpaši nesamazinot ātrumu un miers
elementāri izskaidrošu ko viņš tur darija - jūs braucāt pa ārējo malu, mēs (par cik bijām ātrāki) netraucējot jums braucam pa iekšmalu garām, tad jūs ārējo malu nomainat pret iekšējo un līkuma izejā braucar tieši ravam stūrī...
Bija škrobe, ka kāds iet garām vai kas? :neka:
aa, nu, viennoziimiigi varu pateikt, ka tas tochna taa nebija domaats! vismaz man taa shkjiet. ne jau es biju shoferis un ne jau vinja domas lasu. visticamaak, ka ar Tev taisniiba, ka vinjam shkrobe, jo visu laiku naacaas atgaadinaat, lai palaizh agaraam tos, kas aatraak brauc
Pirms stundas pabūts uz Keņiera ezera blakus Lapmežciemam, tur tikai zemākām mašīnām problēmas ar tikšanu uz ledus, bet tā viss forši , izveidota trasīte un bija jau izbraukāts ar sporta šipiem , tā kā kkāda saķere arī ir