Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

anders
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by anders »

PS: domājams ka tiem, kas no purvciema ikdienā mēro ceļu uz centru pa valmieras ielu un atpakaļ, būs ko pateikt par 52 maršuta garo autobusu ņemšanu uz masu un viņu brutālu nekaunību uz ceļa...
Image
anarhists

Post by anarhists »

anders: Es gan pieļauju tu dzīvē neesi tik naidīgs kā foruma tekstos, bet vienalga līšana kauties un lekšanas ārā, pirkstu vicināšanas un beisbola nūjas bagāžniekā tas ir vai zin ...

speciāli vai nespeciāli man ir gadījies viss kaut kas t.sk. līst uz apmalēm, nobraukt lejā no ķekavas apļa, bremzēšanas un raušanas malā neskaitot . Ir bijuši 3 crashi kuros es neesmu bijis vainīgs. Un es pats neesmu līdis kauties , viss ir atrisināts mierīgi un bez vardarbības.

Blakus topiks: Starp citu 40cm riteņatslēga ar gumijas rokturi manuprāt ir stipri labāks instruments par beisbola nūju un arī miliči nevarēs nekur piekasīties. Tas tā tiem kas jūtas mierīgāki ar sitamo pa rokai. Nafig tieši ķurķī līst...
anarhists
El_Camino
Admins

Post by El_Camino »

Jā varētu gan!
Tie ir pilnīgi idioti! pofigā mauc pa pretējo joslu visiem garām!

Šodien arī kaukāda kuce pie autobusa stūres, ceļa sašaurinājumā, pofigā griežas manā joslā, kad es šai pabraucu garām vēl fakus rāda!

Visiem šitiem krāniem rokas aplauzt!

A kas tur ir ar tām beizbolenēm?? Kāpēc nevar vadāt mašīnā?
Es tieši taisījos iepirkt vienu metāla! :D
Life is a bitch but a beautiful one!
Chesterb

Post by Chesterb »

El_Camino wrote:
A kas tur ir ar tām beizbolenēm?? Kāpēc nevar vadāt mašīnā?
Es tieši taisījos iepirkt vienu metāla! :D
vai tad nevar? :roll: a kā tad lai tu aizbrauc uz savu beizbola treniņu ja nevar beizboleni vest? :neka: :gigi: :aiwa:
El_Camino
Admins

Post by El_Camino »

Nu es ar nezinu, tikai visi te kauko stresojas!
ja ments prasa kur bumbiņa, jāsaka ka beizbols tomēr ir komandas sporta veids! Un bumbiņas un cimdi ir pie tiem spēlētājiem kas met un ķer! :D
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

cimds rimi laikam 15 lvl bija un bumbinja arii daudz nemaksaa, un ja beeg var ievilkt ar to
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
riekstaa

Post by riekstaa »

DeeCee wrote:cimds rimi laikam 15 lvl bija un bumbinja arii daudz nemaksaa, un ja beeg var ievilkt ar to
tieši grasijos rakstīt.. :D tak nūju tik tālu neaizlidināsi kā bumbiņu, bet kad ar viņu noraujas - labi nav.. :shifty: un tad arī mentiem mute ciet.. :D
:naac:
Foxijs

Post by Foxijs »

DeeCee wrote:cimds rimi laikam 15 lvl bija un bumbinja arii daudz nemaksaa, un ja beeg var ievilkt ar to
gribētu redzēt kā tu kādam iedod bietē ar beisbola cimdu :rofl:
riekstaa

Post by riekstaa »

EsEgons wrote:
gribētu redzēt kā tu kādam iedod bietē ar beisbola cimdu :rofl:
viņš to domāja par bumbiņu.. :rofl: :rofl: :rofl:
nafnafs

Post by nafnafs »

Mašīnā pa rokai ir jābūt kādam ātri paķeramam sitamajam, cik gadījumu/negadījumu var gadīties, kad tāds noder! :roll:
Un poličiem gar to nav nekādas daļas :)
OK, es nerunāju par konduktoru un trolejbusu šoferīšu slānīšanu :-D
Briedis
Mondeo ST 220
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Post by Briedis »

ja mahsina ir beisbolene par to var piesieties ments, vajag bardazhoka tureet arii bumbinju, tad neko pieshut nevar.
anders

Post by anders »

to anarhists: dalja taisnibas jau tew ir: dziwe esmu miera mika .. lidz vienam bridim kad piegriezhas. Un par nuju bagazhnieka vari neshaubities, vinja tur un bumbinja arii, tjipa lai menti nesienas ja nu kas bet nu eni way shad un tad vnk pa bumbu uzbliezt ari laps pasakums...
Saproti, ne jau man patik kapt ara un nervus gan sev chakaret gan tam otram, bet ir jamak atshkjirt situacijas kad cilveks kljudas/ nejaushibas delj nogriezh celju un pec tam pasaka sory, neredzeju uttt bet otrs variants ko jau raxtiju tas ka vnk ejot garam pec noteikumiem autobus nogaida kamer preti kac nak un tad vnk iestumj tewi 1 vs 1 ar pret braucosho un tad izliekas: a ja nechevo njividel, uchis jehatj tupoi pridurok... un pasaki vel ka pie shada jauka tontona negribas iekapt ieksha kabine (zhel, neielaida.)?
ne vienu no tiek jaukiem shoferiem vel nesmu fiziski aizskaris un isti baigi nestablstu to bet taja pasha laika IESAKU paprovet izkapt araa un vnk uzjautat vinjam da jebko, lai vnk redzetu ka mainas vinja sejas fizionomija un bravurigums pa 180 gradiem starp momentu kad vinjsh jus ir stumis, grudis, kantejis, un citus labumus darijis un briidi kad tu vinjam skaties seja pie lodzinja. Shadi vismaz brizhiem var guut moralo gandarijumu par to ka vinji nav nekadi varenie uz celji, vnk izliekas ar lielu kraaninju...
Image
nafnafs

Post by nafnafs »

Briedis wrote:ja mahsina ir beisbolene par to var piesieties ments, vajag bardazhoka tureet arii bumbinju, tad neko pieshut nevar.
Nuu ja...
Ja es dēli vedu, tad man naglām ar jābūt? :|
El_Camino
Admins

Post by El_Camino »

Tev vienkārši ir jāved dēlis ar sadzītām naglām :D
Un āmuru arī neaizmirsti!
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

Monstrs wrote:
Briedis wrote:ja mahsina ir beisbolene par to var piesieties ments, vajag bardazhoka tureet arii bumbinju, tad neko pieshut nevar.
Nuu ja...
Ja es dēli vedu, tad man naglām ar jābūt? :|
jaa un veelams jau iedziitaam deelii, lai nav jaadzen pirms lietoshanas :cirviz:
interesanti cirvi vai kaartiigu tuteni var vadaat liidzi, ja man pieder meza gabals ?
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
riekstaa

Post by riekstaa »

da labi.. tādā gadijumā jau varam vadāt līdzi dvielī ietītu trubu.. :D
ments prasīs kas tas? -dvielis
a kāpēc ciets? -sakaltis.. :gigi:
un neviens tā īsti nevarēs pierādīt, ka esi kādu slānijis - gandrīz nepaliek zilumi.. :reeka:
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

parasti jau pietiek ar dusmiigu sejas izteiksmi :angry:

bet ja nu saaks katru kursh nogriezis celju staadinaat, vispaar paarvietoties nevarees, un tie cilveeki, kas aizmuguree staavees, naaks tevi sist :gigi:

nav jeegas sev un citiem nervus cakareet

veel laba kombinaacija ir zigulis un 2 keksi ar skuutaam galvaam iekshaa +kozaks, kaads respekts bija, kad kopaa ar draugu naacas ar zigci liidz benziintankam aizbraukt :yo:
anarhists

Post by anarhists »

anders: nu labi atvaino Tu neesi urla es pāršāvu pār strīpu. Man tā gadās.
Ceru ka ļaunu prātu visu atlikušo mūžu neturēsi :)

Es brīnos ka neviens vēl nav megafonu mašīna ierīkojis lai varētu izteikt ko viņš domā par citiem šoferiem.
anarhists
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

anarhists wrote:anders: nu labi atvaino Tu neesi urla es pāršāvu pār strīpu. Man tā gadās.
Ceru ka ļaunu prātu visu atlikušo mūžu neturēsi :)

Es brīnos ka neviens vēl nav megafonu mašīna ierīkojis lai varētu izteikt ko viņš domā par citiem šoferiem.
laba ideja, un klaat veel pievienot vilciena tauri
anders

Post by anders »

anarhists wrote:
zini, doma nav slikta :D būs viela pārdomām ;)
Image
Post Reply