Gar zemisadsoul wrote:da labi.. tādā gadijumā jau varam vadāt līdzi dvielī ietītu trubu..
ments prasīs kas tas? -dvielis
a kāpēc ciets? -sakaltis.. :gigi:
un neviens tā īsti nevarēs pierādīt, ka esi kādu slānijis - gandrīz nepaliek zilumi..

Moderator: omulis
Gar zemisadsoul wrote:da labi.. tādā gadijumā jau varam vadāt līdzi dvielī ietītu trubu..
ments prasīs kas tas? -dvielis
a kāpēc ciets? -sakaltis.. :gigi:
un neviens tā īsti nevarēs pierādīt, ka esi kādu slānijis - gandrīz nepaliek zilumi..
Bet vini arii atraujasAlien wrote:haJuzix wrote:[consored], shodien fuuru gandriiz nokeeru! Shameejais, pauts taads, uz apvadcela izdomaajis dziit, dabuuju sabremzeeties liidz kkaadi ~30km/h
Nu [consored] kur taadi rodas!
ne tikai man virsū brauc visādi lielgabarīta transporti
Juzix wrote:Shodien uz apvadcela viens smagais ar nestandarta gabariita kravu bij iepinies 110kv gaisvadu liinijaa. Visi sveiki un veseli, vieniigi smagajam riepas saspraagushas!
Heh pabraukā pa Poliju... tur tādus momentus var atraudties uz apdzīšanuJuzix wrote:[consored], shodien fuuru gandriiz nokeeru! Shameejais, pauts taads, uz apvadcela izdomaajis dziit, dabuuju sabremzeeties liidz kkaadi ~30km/h
Nu [consored] kur taadi rodas!
zeel, ka bremzeeja, laikam bamperi bija zeelAlien wrote:šodie uz Jūrmalas apvedceļa vienc jauns 530xd izpildījās
apdzina visur kur var un kur nevar
gāja garām starp fūrēm
viena fūre pat dabuja labi brezēt lai nenoķertu to idiotu purnā
man liekas bamperis ir lētāk nekā kūpošas riepasDeeCee wrote:zeel, ka bremzeeja, laikam bamperi bija zeelAlien wrote:šodie uz Jūrmalas apvedceļa vienc jauns 530xd izpildījās
apdzina visur kur var un kur nevar
gāja garām starp fūrēm
viena fūre pat dabuja labi brezēt lai nenoķertu to idiotu purnā
atradies te taisnības cīnītājsmpb wrote:man gan liekas, ka visiem vajadzētu banus izdalīt, kas ārpus spama cepās par kādas markas piekritējiem. pilnīgi vienalga opelists, bembists vai kāds cits ists