Slidināšanās - kur, kad, cikos?

Dažādi sporta, izklaides un tamlīdzīgi pasākumi.

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis

kalnins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Slidināšanās - kur, kad, cikos?

Post by kalnins »

Nu zeru ka es kaa zaļknaabis nevienam šodien iipši netrauceeju! :roll: :roll: Tur jav gruuti kaadu palaist garaam jo nevar saprast pa kuru pusi apdziis! :neka: :neka: :neka:
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
psih-arno

Post by psih-arno »

Rihy wrote:
EsRoltons wrote:
Rihy wrote:Vispār ar psih-arno gandrīz sanāca kontakts... Domāju, ka redzi mani, bet laikam neredzēji... :(
jaa, jābūt uzmanīgiem, man vdxtreme atmuguriski nāca virsuu un taurēja, labi ka taurēja citādi buutu iešļucis sānā man :?
Nu man raudi nestrādā taure... tur pa labi arī nebija kur palikt, jo bija sala un mežš :aiwa: Bet man šķiet, ka viņš tomēr pamanīja, jo parāva pa kreisi. Es mēģināju tikt pa labi, bet biju nost no trases jau un nebija iespējams īsti kontrolēt raudi..
Es pamanīju kad biji jau gandrīz blakus. Arī normāli uz izbrīnu parāvi, jo kādu brīdi laikam atradies aklajā zonā tieši, bet nu veiksmīgi, ka viss labi beidzās.
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Rihy

Post by Rihy »

psih-arno wrote:
Rihy wrote:
EsRoltons wrote:
Rihy wrote:Vispār ar psih-arno gandrīz sanāca kontakts... Domāju, ka redzi mani, bet laikam neredzēji... :(
jaa, jābūt uzmanīgiem, man vdxtreme atmuguriski nāca virsuu un taurēja, labi ka taurēja citādi buutu iešļucis sānā man :?
Nu man raudi nestrādā taure... tur pa labi arī nebija kur palikt, jo bija sala un mežš :aiwa: Bet man šķiet, ka viņš tomēr pamanīja, jo parāva pa kreisi. Es mēģināju tikt pa labi, bet biju nost no trases jau un nebija iespējams īsti kontrolēt raudi..
Es pamanīju kad biji jau gandrīz blakus. Arī normāli uz izbrīnu parāvi, jo kādu brīdi laikam atradies aklajā zonā tieši, bet nu veiksmīgi, ka viss labi beidzās.
Nu tu it kā brauci pa kreiso pusi, domāju tā arī darīsi, bet brauci uz vidu. Es tur pa labo malu centos raut pa labi, bet tur slīd tā, ka nekas nestūrējas. Pīpināt nav iespējams, varēju it kā vēl midžināt, bet to neiedomājos, domāju, kā izvairīties. Bet nu labi ka tā, viss ok :)
Rihy

Post by Rihy »

Tātad mēs ar arno braucam rīt ap kādiem 10iem tur, tā kā pievienojās kāds, ja ir vēlme :)
Foxijs

Post by Foxijs »

aaa, beigās parādījās uz vosa kkāds žigulis kuram es pat līdzi neturēju :reeka: parasta sarkana kapeika :D
psih-arno

Post by psih-arno »

Šovakar pirmo reizi biju uz ezera un secināju, ka jautrāk ir braukt trasē vai pa ielām. Varbūt vēl ar 4wd ir ok, bet es ar rwd tur diezgan ātri apnīk. Turklāt vēl tumsā grūti aptvert platību un saprast kur īsti ir līkums. Tiem, kas tur braukā dienu dienā gan jau citādāk un tie zin katru taku.

Atpakaļceļā veiksmīgi vienā no Jaunmārupes līkumiem izvairījos no koka, bet tā pat ar stūri paķēru kupenu. Rezultātā pēc tam secināju, ka salauzu miglinieka rāmīti. Tas gan sīkums salīdzinājumā ar sekām kādas būtu paķerot koku :shura:

Un veiksmi Archukam atkopties no notikušā. Ja vajag kā palīdzēt auto dabūt atpakaļ ielās - prasi :wink:
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Dzhanis

Post by Dzhanis »

MieziC wrote:tiko atgriezos atpakll... nekaadu pellkki nemaniiju nedz ar palisas... jaa shodien tika atkal normaali pagaazts :rally:
un jaa to bmw ar ievaaroju mani ar nelaida garaam fuj ja redzi kad leenaaks tieshaam gruuti palaist?? :neka:
palasi atpakalj. taks teica, ka tiishaam nevienam netrauceeja. un citreiz, kad laizh garaam ljoti sabremzeejot, tad ar jaagaida kamee apdzen. vakar 2 subaari katrs pa savu pusi apdzina, nu, shkjiet, ka tieshaam nav gruuti apdziit pa malaam...un liikumos jau toch neviens nelaidiis, jo tur jau nav kur. pienaac, riit izvizinaas tevi ar to touringu, sapratiisi kas un kaa.
karlisbe

Post by karlisbe »

vakar bija baigi forši! tikai gribētos aizbraukt kamēr gaišs, savādāk reizēm īsti nevarēja saprast, kas būs, ja paņems bik platāk/šaurāk.
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

+1, un mazāk subārus/kvatras vajag, savādāk es tur tikai traucēju. :D
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Manam vakar vis patikt :yo: Ja riepām nebūtu trešais gads, tad vairāk kvatras tiktu paņemtas uz izbrīnu :urb:
Žēl pa Arčuku, cik sapratu pasmagi esot žurkai :| un vēl līdzjūtibās Raiviitim par noklapējušu motoru :?
ImageImage
Lambertino

Post by Lambertino »

mpb wrote:vakar bija baigi forši! tikai gribētos aizbraukt kamēr gaišs, savādāk reizēm īsti nevarēja saprast, kas būs, ja paņems bik platāk/šaurāk.
pa dienu mazāk adrenalīnu var saķert :D
ImageImage
karlisbe

Post by karlisbe »

Lambertino wrote:
mpb wrote:vakar bija baigi forši! tikai gribētos aizbraukt kamēr gaišs, savādāk reizēm īsti nevarēja saprast, kas būs, ja paņems bik platāk/šaurāk.
:D man labāk patīk mierīgi slīpēt
Image
iz

Post by iz »

hmm, ja šodien dabūšu beidzot savu braucamo vakarā varētu aizbraukt paskatīties čo pa čom tur :roll:
Lambertino

Post by Lambertino »

mpb wrote:
Lambertino wrote:
NOOT, normaļoks arī ir tumsā ja galva ir uz pleciem :shura:
Patīk apgaismot un pačamdīt niedres ar priekšējo lūpiņu :drive: , tik vot degviela ātri beidzas ja tiek frēzēts ar ceturto ātrumu :reeka:
ImageImage
karlisbe

Post by karlisbe »

Lambertino wrote:
mpb wrote:
Lambertino wrote:
NOOT, normaļoks arī ir tumsā ja galva ir uz pleciem :shura:
Patīk apgaismot un pačamdīt niedres ar priekšējo lūpiņu :drive: , tik vot degviela ātri beidzas ja tiek frēzēts ar ceturto ātrumu :reeka:
nē nu slikti noteikti nebija!
Image
EDX

Post by EDX »

Nu jā it kā vakardien arī tika tīri OK paslīpēts, un nokurināts dakuja dīzeļa :yo:
Vakar jau nodomāju, ka ar psih_arno tomēr būs kontakts :doh: :zombie: arno man priekšā sagriezās un es jau nodomāju, ka viss ok un šis mierīgi aizplanēs ārpus trases uz iekšu, bet nē izlemj slīdēt atpakaļ uz trasi, bet man šuse ap 90 un tieši tikko apdzītais tas kravinieks ar migalkām 20 cm no manas aizmugures - ne bremzēt ne paraut atpakaļ :doh: Viss labi beidzās tikai laimīgas sagadīšanās pēc :wink:
Beigās parādijās vēlviens (nekautrēšos) daunis ar sarkanu gondu civic :hitman: Man aš likās, ka viņš man uzmākties grib - lienu pa ātrāko trejektoriju tikko jamo apdzinis ar 2x ātrumu starpību un šis uzreiz pēc tam mēģina mani izspiest no ieņemtās trajektorijas. :roll:
Biju patīkami pārsteigts, ka laikam jau Rihy ar pārējiem ar zilo typ 85, nebija kā raķetes salīdzinot pret parketnieku :D ņemot vērā, ka jūs braucāt ar HUWP :yo:
Lambert, kas jums pie stūres S6 beigās bij :?:
No quattro - no fun!
Lambertino

Post by Lambertino »

Raivis :D
Emkai degviela beidzās
ImageImage
EDX

Post by EDX »

Lambertino wrote:Raivis :D
Emkai degviela beidzās
Mļeķ es domāju, ka vecais :reeka: Jeb arī Raivim bail palika, ka arī S6 motors neizbeidzas :D Tip biju gaidījis lielāku ātrumu :twisted:
No quattro - no fun!
Lambertino

Post by Lambertino »

EDX wrote:
Lambertino wrote:Raivis :D
Emkai degviela beidzās
Mļeķ es domāju, ka vecais :reeka: Jeb arī Raivim bail palika, ka arī S6 motors neizbeidzas :D Tip biju gaidījis lielāku ātrumu :twisted:
vinjam tāda ķibele, ka uz ātrumu nebraucās - jo dziļāka sānslīde jo sportiskāka seja :reeka:
Es jau viņam N reizes esmu teicis, ka lai met pie malas tās kvatras un sprintus un sāk driftēt ar RWD :Db:
ImageImage
Rihy

Post by Rihy »

Ar to kvatru mēs 3atā brautām :D
Post Reply