Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Es pamanīju kad biji jau gandrīz blakus. Arī normāli uz izbrīnu parāvi, jo kādu brīdi laikam atradies aklajā zonā tieši, bet nu veiksmīgi, ka viss labi beidzās.Rihy wrote:Nu man raudi nestrādā taure... tur pa labi arī nebija kur palikt, jo bija sala un mežšEsRoltons wrote:jaa, jābūt uzmanīgiem, man vdxtreme atmuguriski nāca virsuu un taurēja, labi ka taurēja citādi buutu iešļucis sānā manRihy wrote:Vispār ar psih-arno gandrīz sanāca kontakts... Domāju, ka redzi mani, bet laikam neredzēji...Bet man šķiet, ka viņš tomēr pamanīja, jo parāva pa kreisi. Es mēģināju tikt pa labi, bet biju nost no trases jau un nebija iespējams īsti kontrolēt raudi..
Nu tu it kā brauci pa kreiso pusi, domāju tā arī darīsi, bet brauci uz vidu. Es tur pa labo malu centos raut pa labi, bet tur slīd tā, ka nekas nestūrējas. Pīpināt nav iespējams, varēju it kā vēl midžināt, bet to neiedomājos, domāju, kā izvairīties. Bet nu labi ka tā, viss okpsih-arno wrote:Es pamanīju kad biji jau gandrīz blakus. Arī normāli uz izbrīnu parāvi, jo kādu brīdi laikam atradies aklajā zonā tieši, bet nu veiksmīgi, ka viss labi beidzās.Rihy wrote:Nu man raudi nestrādā taure... tur pa labi arī nebija kur palikt, jo bija sala un mežšEsRoltons wrote:jaa, jābūt uzmanīgiem, man vdxtreme atmuguriski nāca virsuu un taurēja, labi ka taurēja citādi buutu iešļucis sānā manRihy wrote:Vispār ar psih-arno gandrīz sanāca kontakts... Domāju, ka redzi mani, bet laikam neredzēji...Bet man šķiet, ka viņš tomēr pamanīja, jo parāva pa kreisi. Es mēģināju tikt pa labi, bet biju nost no trases jau un nebija iespējams īsti kontrolēt raudi..
palasi atpakalj. taks teica, ka tiishaam nevienam netrauceeja. un citreiz, kad laizh garaam ljoti sabremzeejot, tad ar jaagaida kamee apdzen. vakar 2 subaari katrs pa savu pusi apdzina, nu, shkjiet, ka tieshaam nav gruuti apdziit pa malaam...un liikumos jau toch neviens nelaidiis, jo tur jau nav kur. pienaac, riit izvizinaas tevi ar to touringu, sapratiisi kas un kaa.MieziC wrote:tiko atgriezos atpakll... nekaadu pellkki nemaniiju nedz ar palisas... jaa shodien tika atkal normaali pagaazts![]()
un jaa to bmw ar ievaaroju mani ar nelaida garaam fuj ja redzi kad leenaaks tieshaam gruuti palaist?? :neka:
pa dienu mazāk adrenalīnu var saķertmpb wrote:vakar bija baigi forši! tikai gribētos aizbraukt kamēr gaišs, savādāk reizēm īsti nevarēja saprast, kas būs, ja paņems bik platāk/šaurāk.
Lambertino wrote:pa dienu mazāk adrenalīnu var saķertmpb wrote:vakar bija baigi forši! tikai gribētos aizbraukt kamēr gaišs, savādāk reizēm īsti nevarēja saprast, kas būs, ja paņems bik platāk/šaurāk.
NOOT, normaļoks arī ir tumsā ja galva ir uz pleciemmpb wrote:Lambertino wrote:pa dienu mazāk adrenalīnu var saķertmpb wrote:vakar bija baigi forši! tikai gribētos aizbraukt kamēr gaišs, savādāk reizēm īsti nevarēja saprast, kas būs, ja paņems bik platāk/šaurāk.man labāk patīk mierīgi slīpēt
nē nu slikti noteikti nebija!Lambertino wrote:NOOT, normaļoks arī ir tumsā ja galva ir uz pleciemmpb wrote:Lambertino wrote:pa dienu mazāk adrenalīnu var saķertmpb wrote:vakar bija baigi forši! tikai gribētos aizbraukt kamēr gaišs, savādāk reizēm īsti nevarēja saprast, kas būs, ja paņems bik platāk/šaurāk.man labāk patīk mierīgi slīpēt
Patīk apgaismot un pačamdīt niedres ar priekšējo lūpiņu, tik vot degviela ātri beidzas ja tiek frēzēts ar ceturto ātrumu
Mļeķ es domāju, ka vecaisLambertino wrote:Raivis
Emkai degviela beidzās
vinjam tāda ķibele, ka uz ātrumu nebraucās - jo dziļāka sānslīde jo sportiskāka sejaEDX wrote:Mļeķ es domāju, ka vecaisLambertino wrote:Raivis
Emkai degviela beidzāsJeb arī Raivim bail palika, ka arī S6 motors neizbeidzas
Tip biju gaidījis lielāku ātrumu