Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Auto crashi vol.3
Šis?sadsoul wrote:bļins.. uz ceļa šodien pilnīga prorma..![]()
gogoļa un kādas tur ielas krustā ap desmitiem mikriņš iepirdis veikala sienā un aiz viņa krustojuma vidū stāvēja S40 samīcīts no sāna un nedaudz no priekšas.. mož kādam ir bildes?

Nosperts no powera

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- riekstaa
- Has thanked: 0
jū.. ir īstais..Juzix wrote:Šis?sadsoul wrote:bļins.. uz ceļa šodien pilnīga prorma..![]()
gogoļa un kādas tur ielas krustā ap desmitiem mikriņš iepirdis veikala sienā un aiz viņa krustojuma vidū stāvēja S40 samīcīts no sāna un nedaudz no priekšas.. mož kādam ir bildes?
[img]http://content5-foto.inbox.lv/albums627 ... ed.jpg[img]
Nosperts no powera

ārprātā priecājos, kad tiku nost no salinieka, jo tur bija korķis visā garumā un atdūros pret šito sūdu, kur autobuss stāvēja kādas minūtes 5.. ;/
un vēl šorīt bija uz brīvībenes nomiris viens 17. trollejbuss un pēc brītiņa cēsu ielas pieturā vēl viens 17. ierakstījās kaut kāda autobusa pakaļā..

Labs!!! Tas mikriņš 1,5 min pirms ielika gastranomijas veicītī,tā sparīgi mani apdzina...MalacisJuzix wrote:Šis?sadsoul wrote:bļins.. uz ceļa šodien pilnīga prorma..![]()
Nosperts no powera

- Juzix
- burnout.lv foto team
Šodien uz Talinas šosejas divas fūres grāvī.
Uz D-pils šosejas uzreiz aiz Ciemupes ātrā paļīdzība uz sāniem pļavā gulēja un šosejas pretējā pusē Getzs, itkā vesels, bet aiz viņa melnas švīkas uz asfalta :neka:
Uz D-pils šosejas uzreiz aiz Ciemupes ātrā paļīdzība uz sāniem pļavā gulēja un šosejas pretējā pusē Getzs, itkā vesels, bet aiz viņa melnas švīkas uz asfalta :neka:

Šodien gandrīz (ptfu ptfu ptfu) baiku sānos dabuju
Piebraucu pie krustojuma, pametu acis pa kreisi - neviena nav, pametu acis pa labi - brauc, bet pietiekamā attālumā, lai pārbrauktu krustojumu. Sāku braukt, paskatos vēlreiz pa kreisi a tur
baiks laižas lejā atpakaļ uz diviem ratiem. Izrādās viņš brauca uz pakaļējā rata un nezkāpēc es viņu neievēroju. Ievēroju tikai tad, kad mocīša uguņi iespīdēja acīs
:neka: Nācās spiest pedāli grīdā un ar kūpošu gumiju pazust no krustojuma, jo ar priekšu jau biju krustojumā. Sviedrus uz muguras sajutu momentāli :095:
No kurienes tas mocīc uzradās nesapratu... bet laikam jau viņu paātrināšanās iespējas ir fantastiskas!
Esam uzmanīgi
Raķetes sāk parādīties ielās un visiem gribās atvilkt
P.S. Tas bija Mārupē, varbūt HaL's??? :neka: :gigi:

Piebraucu pie krustojuma, pametu acis pa kreisi - neviena nav, pametu acis pa labi - brauc, bet pietiekamā attālumā, lai pārbrauktu krustojumu. Sāku braukt, paskatos vēlreiz pa kreisi a tur

No kurienes tas mocīc uzradās nesapratu... bet laikam jau viņu paātrināšanās iespējas ir fantastiskas!
Esam uzmanīgi

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Juzix
- burnout.lv foto team
Vienkārši pierasts attālumu noteikt pēc uguņiem.freimo wrote:Šodien gandrīz (ptfu ptfu ptfu) baiku sānos dabuju![]()
Piebraucu pie krustojuma, pametu acis pa kreisi - neviena nav, pametu acis pa labi - brauc, bet pietiekamā attālumā, lai pārbrauktu krustojumu. Sāku braukt, paskatos vēlreiz pa kreisi a tur![]()
![]()
baiks laižas lejā atpakaļ uz diviem ratiem. Izrādās viņš brauca uz pakaļējā rata un nezkāpēc es viņu neievēroju. Ievēroju tikai tad, kad mocīša uguņi iespīdēja acīs
:neka: Nācās spiest pedāli grīdā un ar kūpošu gumiju pazust no krustojuma, jo ar priekšu jau biju krustojumā. Sviedrus uz muguras sajutu momentāli :095:
Esam uzmanīgi![]()
![]()
![]()

- Blondiins
taapeec, ka gaismas neredzeeji - man ar shodien viens kretiinisks gredzenu paveelnieks izgriezaas bez gaismaam...freimo wrote:Šodien gandrīz (ptfu ptfu ptfu) baiku sānos dabuju![]()
Piebraucu pie krustojuma, pametu acis pa kreisi - neviena nav, pametu acis pa labi - brauc, bet pietiekamā attālumā, lai pārbrauktu krustojumu. Sāku braukt, paskatos vēlreiz pa kreisi a tur![]()
![]()
Esam uzmanīgi![]()
![]()
![]()

You are in England - speak polish 

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
kad es ar moci braukāju, tad mani vienkārši neviens nemanijaHaL wrote:es ar moci braucot tikai ar tālām (ito abi lukturi) braucu

izņemot protams šāvējus no malas

- riekstaa
besī..
centrā pretī origo avārija, kas sastāv no 4. autobusa, BMW ar VN FATER :gigi: un kaut kāda A4 .. viss centrs mierā.. varbūt kādam ir bildes>?
centrā pretī origo avārija, kas sastāv no 4. autobusa, BMW ar VN FATER :gigi: un kaut kāda A4 .. viss centrs mierā.. varbūt kādam ir bildes>?

- riekstaa
lai cik tas neticami neliktos, man ir telefons bez fotokameras..Melnais wrote:kapēc pats nenofocēji? es skatos arī bildes, kuras nav uzņemtas ar spoguļnieku, pietiek ar telefona bildēm, kur vismaz kko var saprast.sadsoul wrote:besī..

Kas paliek pāri no francūža, ja francūzim pakaļā ieliek Siers?
Bildēts ar atlūzu.Re: Auto crashi vol.3
Vakardien nosvinējām čalim vārdadienu - EVO VIII ar aptuveni 130 kmh tika iestādīts apgaismes laternā, tieši ar labo vidējo stoiku. Banāns tāds, ka maz neliekās un katrs ritens skatās uz savu pusi!! Bet sajūtas iekšā bija
- šodien nevaru paiet, jo škiet, ka ar kāju mļec pret to laternu atsitos, (sēdēju aizmugurē labajā pusē - vismaz šoreiz nebiju pie stūres
) Priekšā sēdētājs ar galvu izsita sānu stiklu un arī priekšējā aplīti uztaisīja - bet itkā viss kārtībā
Koroče - nosvinējām pa visu naudu
EVO metams
Moš vēlāk dabūšu bildes

Koroče - nosvinējām pa visu naudu

Moš vēlāk dabūšu bildes

No quattro - no fun!
ja ar Tavu pusi pret stabu tādā ātrumā, tad Tev pamatīgi veicies, lai neteiktu vairākEDX wrote:Vakardien nosvinējām čalim vārdadienu - EVO VIII ar aptuveni 130 kmh tika iestādīts apgaismes laternā, tieši ar labo vidējo stoiku. Banāns tāds, ka maz neliekās un katrs ritens skatās uz savu pusi!! Bet sajūtas iekšā bija- šodien nevaru paiet, jo škiet, ka ar kāju mļec pret to laternu atsitos, (sēdēju aizmugurē labajā pusē - vismaz šoreiz nebiju pie stūres
) Priekšā sēdētājs ar galvu izsita sānu stiklu un arī priekšējā aplīti uztaisīja - bet itkā viss kārtībā
![]()
Koroče - nosvinējām pa visu nauduEVO metams
![]()
Moš vēlāk dabūšu bildes

#MR wrote:
ja ar Tavu pusi pret stabu tādā ātrumā, tad Tev pamatīgi veicies, lai neteiktu vairāk
Mēs paši vakar visu nakti spļaudījāmies, tpu, tpu, tpu, labi, ka tā

Un par ātrumu - tad, kad šoferis saprata, ka ir mati un sāka vākties bija ap 160

No quattro - no fun!
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...