Es tevi redzēju 17
Moderator: Juzix
Re: Es tevi redzēju 17
Tikko RoDeO saspiegots pie retro auto blakus melngalvju namam un turpataam netaalu Juzix un Kika! 

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- BlondaiZ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
gadiijumaa Uksus shodien nebraukaajaaas pa pljauniekiem ar savu 316, bet labo nummuru 
Tjip likaas ka izgriezaas no Sesku ielas uz Ilūkstes ielu... Vareetu buut ka pie DD bija

Tjip likaas ka izgriezaas no Sesku ielas uz Ilūkstes ielu... Vareetu buut ka pie DD bija

#MR šodien aptuveni 14:30 ar melno atlaida pa Saules ielu "hūtes" virzienā..
foxx pelēkais tus-bus 16:07 brauca pa Vasarnīcu ielu.. ~ pie vasarnīcu un inženieru krusta !
#MR 19:25 pie mājām.. + lude uz ielas..
#MR 19:35 iekš zaļas ludes brauca pa Saules ielu un iegriezās deveņu sētā ! (mēs stāvējām pie 2.podiņa
)
#MR 20:03 iekš zaļās ludes brauca pretī pa Vārves ielu (ceru, ka tas nebij tavs brač, jo es blenzu, bet tu atkal nevidal
) ..īsumā tā 
foxx pelēkais tus-bus 16:07 brauca pa Vasarnīcu ielu.. ~ pie vasarnīcu un inženieru krusta !
#MR 19:35 iekš zaļas ludes brauca pa Saules ielu un iegriezās deveņu sētā ! (mēs stāvējām pie 2.podiņa

#MR 20:03 iekš zaļās ludes brauca pretī pa Vārves ielu (ceru, ka tas nebij tavs brač, jo es blenzu, bet tu atkal nevidal

kopš man ir melnais kārtībā es ar zaļo ludi vairs nevizinos. tas ir mans brālisRollin wrote:#MR šodien aptuveni 14:30 ar melno atlaida pa Saules ielu "hūtes" virzienā..
#MR 19:35 iekš zaļas ludes brauca pa Saules ielu un iegriezās deveņu sētā ! (mēs stāvējām pie 2.podiņa![]()
)
#MR 20:03 iekš zaļās ludes brauca pretī pa Vārves ielu (ceru, ka tas nebij tavs brač, jo es blenzu, bet tu atkal nevidal) ..īsumā tā

līdzīgs ?!#MR wrote:kopš man ir melnais kārtībā es ar zaļo ludi vairs nevizinos. tas ir mans brālisrunā, ka līdzīgs man

sesdien tika redzest VIP velkot pa soseju uz tukuma pusi...! 

1.9 TDI QUATTRO GT-530
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Nevienam nekur virsū nebraucusoulfreak wrote:tikko pie manas mājas gandrīz mani un čiku sabrauca Rihy![]()

Arī tavs Audi ejot veikalā iekšā pamanīts.V.I.P. wrote:psih-arno e36 pie ulmanja gatves xxx maximas ~30min atpakalj

Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
nu turRihy wrote:Nevienam nekur virsū nebraucusoulfreak wrote:tikko pie manas mājas gandrīz mani un čiku sabrauca Rihy![]()
Kur?

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
- Pauliic
- Moderators
tikko Android manīts pie jelgavas šosejas, tur kur apvedceļa pārvads remontējas
kautko baigi gudri runāja ar citiem prāta vēderiem 

Kādas pāris dienas ganīšos pa to galu, jo svēdien nāca pasaulē viens mazais foxxRollin wrote:

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Arī redzēju, turklāt ietērpies košā vestītē.Pauliic wrote:tikko Android manīts pie jelgavas šosejas, tur kur apvedceļa pārvads remontējaskautko baigi gudri runāja ar citiem prāta vēderiem
Un ap 15:00 uz Upesgrīvas ielas satikts Rode un nedaudz papļāpāts.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5