Saskarsme ar CP2

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Post Reply
Smirnoff
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Saskarsme ar CP2

Post by Smirnoff »

Patrāpījās saprotoši CP - 1. soda punkta vietā dabūju protokolu ar draudzīgu tekstu "Brīdinājums" :rally: Publisks paldies :reeka:
313hp/750Nm
flyers

Post by flyers »

Gadījums iz dzīves, tatad notikās sekojoši, sieviete brauc ar melnu Dodge Durango ar atrumu ap 90 km/h vietā kur zīme 70, viņu protams aptur Cp pārstāvis, noskaita savu penteri un palūdz dokumentus, kurus viņam arī iedod, piebilde gan ka pie dokumentiem vāciņos atradās 20Ls banknote, Cp paņem dokumentus un aiziet uz mašīnu tos pārbaudīt, pēc laiciņa atgriežas atdod dokumentus un novēl laimīgu ceļu! Ļoti laipns Cp pārstāvis, un nu uzjautrinošākā pasākuma daļa, pabraucot kādu gabaliņu un parbaudot ai visi dokumenti ir vietā, ieraudzīj ka tur atrodas trīs 5Ls banknotes! Nu tik godīgu Cp vel nebīju redzējis!:D :D :D :D :D
flyers

Post by flyers »

Nez, precīzu ātrumu neatceros, bet liekas ka bij ap 90 un var jau būt ka bij 50 zīme, tas jau ir labu laiku atpakaļ un precīzi vairs neatceros par tiem ātrumiem :D
Zazaaks

Post by Zazaaks »

Melnais, a tu savus FAIL arī skaiti, vai tikai svešus? :shura:
Rallijs beidzies - punktu nav...
Val

Post by Val »

~ 2800 varētu būt :D

lai nav beztēma, tad vienreiz sanāca stāvēt pie lidostas neatļautā vietā. piebrauc zaļie. tā un tā, karoč 30Ls sods par šito. zīmi no otras puses neievēroju. mazliet parunājāmies ap 5-7 minūtēm. beidzās ar mutisku brīdinājumu, kaut arī tāda lieta neesot šajā gadījumā paredzēta :yo: :D paldies viņam. :)
Last edited by Val on 17 Dec 2009, 13:09, edited 1 time in total.
80tq gte = 150 poniji un 1 ēzelis :D
essential

Post by essential »

Vakar Jaunolainē visus vieglos copēja malā, uz vienu ekipāžu malā stāvējām sešas vai septiņas mašīnas :D
karlis

Post by karlis »

2 situācijas bija, kad auto esmu nolicis tur, kur to nevajadzētu likt. (nu vairāk gan bija, bet 2 reizes, tik bija visai tieša saskarsme ar kārtības sargiem)
pirmajā reizē es tiešām steidzos, ielecu autiņā un gāžu prom. dzenu apakaļgaitā, pamanu Pašvaldības policijas Fiat Panda, no kura lec ārā kārtibassargs. ielieku pirmajā, braucu prom un vēlreiz atskatos spogulī - kārtībassargs nosvaida rokas pa gaisu. Saprotu, ka laikam viņš bija apstājies dēļ manis. OK, vēlāk nobraucu gar turieni pēc darba un pamanu, ka esmu bijis nolicis mašīnu, kur darbojas "apstāties aizliegts" zīme. 3 mēneši pagājuši, viss ok, sodi nekādi nav pienākuši.

Bija vēlviens gadījums uz Melngaiļa ielas, kur tā krustojas T veida krustojumā ar Zaļo ielu. tur kaut kur ielas sākumā ir P zīme. tad vēl tika veikti kkādi tur ceļu darbi vai kkas tāds. tieši aiz Zaļās ielas sākās "tupiks" ar žogu. piebraucu ar darba auto, apstājos ~5 metrus pirms žoga un eju prom. nāku apakaļ, redzu, ka glamūrais Volvo stāv ar migalkām, pavecāka dāma uniformā bildē automašīnas, tai skaitā manējo. esmu sašutis, eju klāt un pieklājīgi prasu ar ko gan esmu izpelnījies šo uzmanību, ka tiek bildēts mans auto. viņa uzreiz atbild: "Ko tad brīnaties, jaunais cilvēk!? Jūs esaot novietojis automašīnu krustojuma vidū!!!" Paskatos un toč pamanu, ka mašīna stāv tieši pretim Zaļajai ielai. Saprotu, ka muļķis esmu :D tad viņai jautāju, kāds sods man draud un vai ilgi būs jāuzgaida. Viņa paskatās uz mani tā šķībi, iedod kolēģim fotoaparātu un saka:"Sāc ar Volvo" (xc90 džips tieši blakus manam auto). Pēc tam pagriežas pret mani un saka: "Es tavā vietā jau sen būtu iekāpusi mašīnā un tinusies prom šejienes, kamēr vēl var." Es apstulbu, pateicu paldies un laidos lapās. :drive:

Un mans jautājums par šo tēmu ir šāds: Vai sods ir uzskatāms par 'piespriestu' tikai no brīža, kad ir sastādīta soda kvīts un uzņemts foto, ka šī kvīts tiešām ir novietota uz auto!?
nu vnk. kā man bija, ka es pārkāpju likumu, bet, kamēr man raksta soda kvīti, es vēl varu paspēt aizlaizties lapās un tikt cauri nesodīts!? :hvz: jo gluži tad, kad aptur par ātruma pārkāpumu, aizlaizties lapās, kamēr sastāda protokolu laikam nebūs tas prātīgākais :D
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Šķiet, ka pofig ir līdz brīdim, kamēr neesi nobildēts :hvz:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
JAnka

Post by JAnka »

232 wrote:Patrāpījās saprotoši CP - 1. soda punkta vietā dabūju protokolu ar draudzīgu tekstu "Brīdinājums" :rally: Publisks paldies :reeka:
Ja par pārkāpumu ir paredzēti soda punkti, tad rakstisks brīdinājums atbrīvo no soda naudas, bet ne no soda punktiem.

Piereģistrējies CSDD e-sistēmā, tad redzēsi - ir vai nav.
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/30582 ... anas_plans" onclick="window.open(this.href);return false;
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
wildwing

Post by wildwing »

Melnais wrote:
beidzot sākuši domāt! :)
jaa jaa :D fotoradaru bus 50 a zimes 100
b
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

tikko bija saskarsme par ~80 vietā, kur 50, kas pēc vaļsirdīgas papļāpāšanas beidzās ar 0.7 izmēra dāvaniņu :urb:
anders

Post by anders »

7dien CP izdoma bija nepārspējama:

Jaunolainē jelagvas virzienā pa vidu stāv fotoaparāts un pirms jaunolaines zīmes stāv cp ekipāža un ķer uz ātrumu! :)

2in1 :) no cp atpērcies un pēc pāris dienām saņem moment foto par ko atkal maksā! :)
Image
mekletajs

Post by mekletajs »

Vakar biju uz kino, nolieku auto bildē redzamajā vietā, nāku atpakaļ, logā kvīts.
Vai šajā gadījumā ir jēga apstrīdēt lēmumu?
Paldies!
http://content5-foto.inbox.lv/albums123 ... ds/123.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

psc, kaa siltaaks laiks shamie izliidushi no ziemeas miega :|
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Archuks
BMW

Post by Archuks »

DeeCee wrote:psc, kaa siltaaks laiks shamie izliidushi no ziemeas miega :|
jā, arī pamanīju - savā ierastajā maršrutā bija 3 ekipāžas kopā :D
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
vēja suns

Post by vēja suns »

Archuks wrote:
DeeCee wrote:psc, kaa siltaaks laiks shamie izliidushi no ziemeas miega :|
jā, arī pamanīju - savā ierastajā maršrutā bija 3 ekipāžas kopā :D
+1 Neskaitīju, bet maršrutā Jēkabpils-Rīga-Jēkabpils redzētas neierasti daudz ekipāžas (pietam maršrutu Aizkraukle-Rīga-Aizkraukle braucot pa Daugavas kreiso krastu)
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
MartinsG

Post by MartinsG »

Nesenaa pagaatnee uz Krastenes sanaaca +35 noteikto 50 vietaa. Rezultaataa tiku tikai pie viena punkta. Prieks par saprotoshiem cp :)
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte :aiwa:
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

MartinsG wrote:Nesenaa pagaatnee uz Krastenes sanaaca +35 noteikto 50 vietaa. Rezultaataa tiku tikai pie viena punkta. Prieks par saprotoshiem cp :)
virzienā uz Centrāltirgu aiz salu tilta? tur vajag uzmanīties vienmēr - 95% stāv fotoradars vai draugi
MartinsG

Post by MartinsG »

Pauliic wrote:
MartinsG wrote:Nesenaa pagaatnee uz Krastenes sanaaca +35 noteikto 50 vietaa. Rezultaataa tiku tikai pie viena punkta. Prieks par saprotoshiem cp :)
virzienā uz Centrāltirgu aiz salu tilta? tur vajag uzmanīties vienmēr - 95% stāv fotoradars vai draugi
Nop, tur nekad neskrienu ;)
Posmaa starp Akmens un Vanshu tiltu, braucot V. tilta virzienaa, pirms gaajeju paarejas ar svetaforu. Bija noparkojushies nemanaami starp automashiinaam.
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte :aiwa:
Post Reply