Aigo E36
Re: Aigo E36
Joptvai!
Tik sen neesmu te neko rakstījis
Vispār kaut kā pēdējā laikā esmu atgājis no forumiem, bet nu ir apņemāsnās saņemties. Tā ka pa druskai kaut ko iemetīšu no sava drapaka. Jāapkopo kas pa šo laiku ir sadarīts, lai gan diezgan "tukši" mēneši bijuši "laika" trūkuma dēļ.
Tik sen neesmu te neko rakstījis

Rudens noskaņās.

Jā, priekšējais Alpinas bampers nomainīts pret M-style

Drīz TA. Pirms tam jānomaina vismaz 1 priekšējais spārns un jāsaved kārtībā bampers. Cīņa ar brūno, kas iemeties daudz kur, ar nebeidzas
Bet tehniski +/- viss ok.

Spoiler
Show

Jā, priekšējais Alpinas bampers nomainīts pret M-style

Last edited by Aigo on 18 Oct 2011, 17:28, edited 1 time in total.

Tā... Pa šo laiku drusku kas sadarīts:
∙ priekšā saliktas Powerflex violetās bukses (pat negaidīju ka atšķirība būs tik labi jūtama)
∙ nomainīta motoreļļa
∙ vārstu vāku blīvi nomainīju (cerams vairs nesulosies kā kaut kāda nogribējusies skuķene)
∙ pie reizes nomainītas arī sveces protams
∙ šādi tādi sīkumi piekarē savesti kārtībā (vairs nekur nekas negrab pa LV ceļiem braucot)
∙ bet galvenais ka temperatūras dačiks pielikts un beidzot nav cauru gadu -37°C
∙ un nomainīts, nokrāsots labais spārns (kurš bija uz pusēm pārrūsējis)
Īsumā tas laikam viss. Protams šādi tādi sīkumiņi vēl sadarīti un jāsadara, bet E36 kā Rīga, nekad nebūs gatavs
∙ priekšā saliktas Powerflex violetās bukses (pat negaidīju ka atšķirība būs tik labi jūtama)
∙ nomainīta motoreļļa
∙ vārstu vāku blīvi nomainīju (cerams vairs nesulosies kā kaut kāda nogribējusies skuķene)
∙ pie reizes nomainītas arī sveces protams
∙ šādi tādi sīkumi piekarē savesti kārtībā (vairs nekur nekas negrab pa LV ceļiem braucot)
∙ bet galvenais ka temperatūras dačiks pielikts un beidzot nav cauru gadu -37°C
∙ un nomainīts, nokrāsots labais spārns (kurš bija uz pusēm pārrūsējis)
Īsumā tas laikam viss. Protams šādi tādi sīkumiņi vēl sadarīti un jāsadara, bet E36 kā Rīga, nekad nebūs gatavs

Darīja kristiano. Viņa kantoris dara to visu un ne tikai. Attieksme džekiem ar ok. Man izmaksāja 90Ls, bet nu man vēl mainīja izspiedējgultni un satīrīja, sasmērēja kulisi
Bet nu tas tas tā - ar veco smēri patika labāk. Tagad ātrumos jāštepcelē ar 2 pikstiem - agrāk vismaz musīšus varēja kačāt (sevišķi liekot atpakaļgaitā)