Ch. wrote:garie man liekas neglīti, bet mazo pakaļu īsti negribās metināt.. Lai ir kā ir.
par sarkanām lampām esmu domājis, un plēve mājās kā reiz ir, bet hvz vai vajag. Joka pēc jau var salīmēt, bet tas īsti neietu kopā ar plānoto vizuālo koncepciju - full stock ar mazu klīrensu un foršiem diskiem.
Lukturu noklāšana ar sarkano plēvi nebūs nu tas lielākais noziegums pret Full stock.
Ch. wrote:garie man liekas neglīti, bet mazo pakaļu īsti negribās metināt.. Lai ir kā ir.
par sarkanām lampām esmu domājis, un plēve mājās kā reiz ir, bet hvz vai vajag. Joka pēc jau var salīmēt, bet tas īsti neietu kopā ar plānoto vizuālo koncepciju - full stock ar mazu klīrensu un foršiem diskiem.
Lukturu noklāšana ar sarkano plēvi nebūs nu tas lielākais noziegums pret Full stock.
nu rīt, ja nebūs ko darīt, salīmēšu, tīri tā iečekot kā izskatās..
vakar uzzināju, ka viens pazīstams čalis nesen ir pārdevis tādus bamperus pa 30lvl.
bet nu neiespringstu uz viņiem.. tur vajag golfu ar mazo dupsi, citādāk jocīgi izskatās viņi ar garajām lampām..
Lai ir plastmasas buferi pagaidām. Mozh nākotnē parādīsies vēlme, bet nu ne tagad.
Negribu te pi*t biznesu, bet e30.lv useris "Ride" piedāvāja bleķinieku veidošanu ar plāksnes iemetināšanu vidū, nevis 2 komplektu metināšana kopā. Liels pluss ir tāds, ka vieglāk uzmontēt un nomontēt riepas, nekā taisot no 2 komplektiem. Pati taisīšana izmaksāja laikam ~70-80ls, tā kā arī sanāk nedaudz ietaupīt.
Fetka wrote:Negribu te pi*t biznesu, bet e30.lv useris "Ride" piedāvāja bleķinieku veidošanu ar plāksnes iemetināšanu vidū, nevis 2 komplektu metināšana kopā. Liels pluss ir tāds, ka vieglāk uzmontēt un nomontēt riepas, nekā taisot no 2 komplektiem. Pati taisīšana izmaksāja laikam ~70-80ls, tā kā arī sanāk nedaudz ietaupīt.
jaa.. buus probleemas. ir ieredze ar 8,3J R13 bleķiem.. riepu virsuu dabuut ļoti grūti. monteejot tiek ļoti plēsta riepa un jātas diska malas.
Fetka wrote:Negribu te pi*t biznesu, bet e30.lv useris "Ride" piedāvāja bleķinieku veidošanu ar plāksnes iemetināšanu vidū, nevis 2 komplektu metināšana kopā. Liels pluss ir tāds, ka vieglāk uzmontēt un nomontēt riepas, nekā taisot no 2 komplektiem. Pati taisīšana izmaksāja laikam ~70-80ls, tā kā arī sanāk nedaudz ietaupīt.
jaa.. buus probleemas. ir ieredze ar 8,3J R13 bleķiem.. riepu virsuu dabuut ļoti grūti. monteejot tiek ļoti plēsta riepa un jātas diska malas.
Nu jam, es ar it kā par to aizdomājos, bet gsi2 teica, ka pastāv opcija, ka es viņam iedodu 8os bleķiniekus un riepas, bet atpakaļ saņemu jau visu gatavu un uzbortētu.
sorry par oftopic, bet man tieši ir diski ir tas kas tajā zilajā golfā nevisai, un lampas ar so so, bet vsp dikti smuks, var kkur par viņu palasīt focus??
Edgars_H wrote:sorry par oftopic, bet man tieši ir diski ir tas kas tajā zilajā golfā nevisai, un lampas ar so so, bet vsp dikti smuks, var kkur par viņu palasīt focus??
Jebkuru auto (arī ikdienišķu, neizteiksmīgu) labs fotogrāfs ar labu fotoaparātu un nedaudz arī ar fotošopa palīdzību padarīs par auto žurnāla raksta cienīgu auto. Un man tā vien izskatās ka tā gaiši zilā MK1 bilde ir uzfrišināta ar kāda Lightroom palīdzību (krāsas pielabotas nedaudz - kontrasts, toņi utt.)
Tās lampas drusku atsit tūningu parastu, bet tai pat laikā piestāv šim auto.
alfons wrote:Jebkuru auto (arī ikdienišķu, neizteiksmīgu) labs fotogrāfs ar labu fotoaparātu un nedaudz arī ar fotošopa palīdzību padarīs par auto žurnāla raksta cienīgu auto. Un man tā vien izskatās ka tā gaiši zilā MK1 bilde ir uzfrišināta ar kāda Lightroom palīdzību (krāsas pielabotas nedaudz - kontrasts, toņi utt.)
Tās lampas drusku atsit tūningu parastu, bet tai pat laikā piestāv šim auto.
nu tā, sirdsmieram,
Bilde ir uzņemta ar Canon 5d mk2 + Canon 70- 200mm F2.8 L Gaišā istabiņa arī ir lietota, tik es neredzu uzstādijumus, kas tur ir mainīts !
Es domāju, ka tur diži daudz nav tā bilde staipīta.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit