Ir šis, tas dzirdēts - šis nav sliktākais variants.
Nopirku par 40ls lietotu, Alpine skaļruņus kustina ļoti patīkami. Ir filtri, regulācija atsevišķi priekšai/aizmugurei, diezgan jaudīgs - 104w nomināls uz kanālu. Man patīk.
Kādu dienu pieripošu uz mītu, varēsi paklausīties.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
howitzer wrote:Ir šis, tas dzirdēts - šis nav sliktākais variants.
Nopirku par 40ls lietotu, Alpine skaļruņus kustina ļoti patīkami. Ir filtri, regulācija atsevišķi priekšai/aizmugurei, diezgan jaudīgs - 104w nomināls uz kanālu. Man patīk.
Kādu dienu pieripošu uz mītu, varēsi paklausīties.
Ok, tik man papriekšu jāsaņemas aizbraukt
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Hmm, tas hello čurā tumsā tomēr nav tik labi kā cerēts Laikam jālīmē standarta lampas ar čuru plēvi, ne tumsas
Vēlreiz pārliecinājos, ka pasaule ir maza.
P.S. Čau Strazdiņ!
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
Mikelis wrote:Hmm, tas hello čurā tumsā tomēr nav tik labi kā cerēts Laikam jālīmē standarta lampas ar čuru plēvi, ne tumsas
Vēlreiz pārliecinājos, ka pasaule ir maza.
P.S. Čau Strazdiņ!
atceries tikai to, ka mirkli kad tu atbrauksi uz Latviju, tad čuru lampas būs gateris kvadrātā !
PM vai 29764007
Nez, uz pirmo jūliju jau būs gateris?
Nu jā, vispār esmu jau sācis novērot šo tendenci, takā moš vien būs jāsalabo izsistā hello nakts un turpināšu būt klasiski stilīgs
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
Mikelis wrote:Nez, uz pirmo jūliju jau būs gateris?
Nu jā, vispār esmu jau sācis novērot šo tendenci, takā moš vien būs jāsalabo izsistā hello nakts un turpināšu būt klasiski stilīgs
Laba ideja !
Vari arī nomainīt disku savam e30
PM vai 29764007
[quote="howitzer"]Šodien ciemos atvilkās čoms ar MK1, kurā tikko iesvapots jauns katls un nolēmām pavizināties.
Te ar kaijas kaku nobildēti abi rajona šroti kopā:
e30
P.s. Golfs bieži tiek manīts braucam Gar adrenalin.lv pagalmā.
Mikelis wrote:Nez, uz pirmo jūliju jau būs gateris?
Laba ideja !
Vari arī nomainīt disku savam e30
Man tajā brīdī nebija variantu ar diskiem, jo smukajam bija 3 plaisas
Vari šitos iegādāties sākot ar 1. jūliju
*Sicram wrote:atceries tikai to, ka mirkli kad tu atbrauksi uz Latviju, tad čuru lampas būs gateris kvadrātā !
Lololol, un ko tad lai saka par parastajām hella dark? Tās vispār ir katram E30...
nu es domāju, ka tas ir līdzīgi kā ar kļošēnēm !
Stilīgi bija 80gados, tad bija stilīgi kadus gadus 8 atpakaļ..
Hello nakts ir kā labas mustang bikses uzvelc un der
PM vai 29764007
Tā kā laika trūkuma dēļ nav sanācis pieķerties :race_car`am:, tad nedaudz izklaidēšu jūs ar pāris fotogrāfijām, kuras laipni uzņēma Rekords.
Par pašu auto - jo vairāk braucu, jo vairāk patīk!
p.s. - vēlos iegādāties BOSCH gaisa masas mērītāju no M52B28 dzinēja, mazo puļķīti/korķīti, kurš nosedz āķa caurumu priekšējā buferī un arī jumta anteniņu. Ja kādam ir kas no šiem sīkumiem - PM.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Ak jā, pavisam aizmirsu pagarināt krānu, piektdien tika iztestēts Vmax: 210km/h@6000rpm.
Man pilnīgi pietiek, es tā pat ātrāk par 110 nebraucu. :bomaaram_bail_no_radariem: