Slidināšanās - kur, kad, cikos?
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Es tikko tur biju, braucot no aarsta "pa celjam" uzbraucu uz ezeraAndroid wrote:Rīt kāc taisās braukt uz (pi)peļu ezeru? Me varētu piebiedrotiez - neesu vēl slidinājiez pa ezeru.

Tagad taa tizlaak, sniegs sasnidzis un nav taas nezeeliigaaas sliides, bet vismaz jaapriecaajas par to ka uzsniegot sniegam man beidzot sakjere paradiijusies :gigi:
- TheGirL
- Lady
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
vakar ar salso aizbaucaam... bet tur bi tik daudz autinju +veel trase taa galiigi ne prieksh mums izbaukaata... tapee aatri vien aiztinaamies 

Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !

- TheGirL
- Lady
da neeMikuzz wrote:Kas ta vainas trasei bija...ledus par daudz???

Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 

- Android
- Admins
Rīt negribi atbraukt līdzi?TheGirL wrote:da neeMikuzz wrote:Kas ta vainas trasei bija...ledus par daudz???liikumi shauraaki izbaukaati .... prieksh tiem super auto jau labi, bet prieksh mana briiduma galiigi neder... manam vaig lielaaku platiibu ,lai var vinju iegriest shkjeersaam (jo rocene uz prieksheejaam riepaam)...
Good morning? No such thing!
- TheGirL
- Lady
Gribeet jau gribu, bet cikos tu domaa baukt?... man riit zhetonvakara meigjinaajums (veel nezinu liidz cikiem)...Android wrote:Rīt negribi atbraukt līdzi?TheGirL wrote:da neeMikuzz wrote:Kas ta vainas trasei bija...ledus par daudz???liikumi shauraaki izbaukaati .... prieksh tiem super auto jau labi, bet prieksh mana briiduma galiigi neder... manam vaig lielaaku platiibu ,lai var vinju iegriest shkjeersaam (jo rocene uz prieksheejaam riepaam)...

Dare to be Different 

- Android
- Admins
Hz, varētu kaukur ap kādiem 12 braukt, principā nēesu izdomājis vēl. Brauksi līdzi dabūsi žetonu tāpat, nevajadzēs nekādu vakaru uz ezera mēģinātTheGirL wrote:Gribeet jau gribu, bet cikos tu domaa baukt?... man riit zhetonvakara meigjinaajums (veel nezinu liidz cikiem)...Android wrote:Rīt negribi atbraukt līdzi?TheGirL wrote:da neeMikuzz wrote:Kas ta vainas trasei bija...ledus par daudz???liikumi shauraaki izbaukaati .... prieksh tiem super auto jau labi, bet prieksh mana briiduma galiigi neder... manam vaig lielaaku platiibu ,lai var vinju iegriest shkjeersaam (jo rocene uz prieksheejaam riepaam)...

- Android
- Admins
Nē, domāju rīt, šon pēc darba cauri visai rīgai kulties korķu stundā nuinafig, labāk sēdēšu mājā un šūšu ķebliIcikinsh wrote:Es ar shodien domaaju izliist vakaraa ielaas. kauku palauzt Rekordu...![]()
kaadi ideji? Android tu domaa shodien uz ezeru braukt?
Mosh uz vienas mazas trasiites varam uzslidinaaties...![]()

- Icikinsh
Vot i shuj savu kjebli... es doshos slidinaaties...Android wrote:Nē, domāju rīt, šon pēc darba cauri visai rīgai kulties korķu stundā nuinafig, labāk sēdēšu mājā un šūšu ķebliIcikinsh wrote:Es ar shodien domaaju izliist vakaraa ielaas. kauku palauzt Rekordu...![]()

- Android
- Admins
Man vispār līdz 5dienai ir sausiņu režīmsIcikinsh wrote:Vot i shuj savu kjebli... es doshos slidinaaties...Android wrote:Nē, domāju rīt, šon pēc darba cauri visai rīgai kulties korķu stundā nuinafig, labāk sēdēšu mājā un šūšu ķebliIcikinsh wrote:Es ar shodien domaaju izliist vakaraa ielaas. kauku palauzt Rekordu...![]()
mosh ar' ritaa izlidiishu ielaas...