Es ari piedalijos 27 janvari sacikstes Rullishos , un varu padalities ar iespaidiem. Principa man nebija nekadas autosacikshu pieredzes tadelj merkis bija nobraukt lidz galam neapskadejot mashinu.Laikam biju vienigais kas starteja ar platam (205/45R16) vasaras (plikam) riepam, jo ziemas man ir labas radzotas un ar tiem nedriksteja braukt. Ta ka man atljava braukt ar vasaras riepam , tomer nolemu startet sava pirmaja automobilju sacikste muzza. Rezultats, protams - pedejais.Ieguvu 6 puktus. Katra apli mani sagrieza, mashina vadas incanti , bet pagruti prognozet vadamibu ar tam riepam pa to segumu , kas palika pec uzsnigshanas. Pirmais brauciens pedeja vieta. Otrais brauciens - diskvalifikacija par savu stulbumu un sanervozejumu. Nobraucot vienu apli nesapratu braucot pa taisni ko dara tiesnesis ar savu karogu un lidz ar to otra brauciena nobraucu tikai vienu apli un viss. Rezultats vesela mashina, prieks par to ka tomer izdevas daudz saprast par sevim un to pie ka japiestrada. Mashina laba , bet interesanti vadas- man ir MR2 SW20. Nenozeloju par to ka atbraucu. katra zinja vismaz ir ieguta pieredze. Prieksh pirmas sacikstes sava dzive vareju ari labak nobraukt, tomer nervi nospeleja ari, ar braukshanas prasmi ir it ka ok, bet tikai vasara. Vel daudz ko jaiemacas. Pagaidam nezinu kad braukshu vel , bet mashinu tagad tirgoju. Stavoklis ljoti labs! Vismaz sacikstes laika neko neapskadeju un nesa4akareju, viss strada un noteikti bija verts pameginat savus spekus.
anarhists wrote:gt99: pastāsti kur tu pamanījies AE86 (ja pareizi atpazinu) nopirkt ?
P.S. apsveicu protams ar panākumiem
Tas ir Fii ziemas automobilis (un vasaras, kamēr mk4 Supra ir uz bluķiem). Tika nopirkts, liekas, 2005. gada rudenī ar Burnout.lv un jnk starpniecību. Kopā bija 2 auto (viens detaļām) pa 1000 vai 1100 Ls.
Redzēju gt28 startējam. Viņš mums lika panervozēt, vai uzliekot uz otro braucienu slikus, mūs nepiemeklēs viņa liktenis.
es vispār neko nezinu, vienīgais, ko esmu palīdzējis atrast/pārdot ir tas, kas tagad zils pa kuldīgu dzīvojas.
drīz tie šroti būs uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi .. virsbūves atjaunošana arī tagad maksā lielu naudu, ja vispār var atrast kādu, kas to uzņemas.
atgriežoties pie topica - sestdien iekš 333 ievēroju, ka ir atkal viens mr2 mk1 ievests, ar GZ-xxxx numuriem. varbūt ir vērc pāriet uz tiem priekš sporta vajadzībām, tomēr mazliet vairāk ir pieejami un motora daljas der no fwd .. ?
rust in piece ricing team.
Drifting is like the ballet of motorsports, and last time I checked, ballet was gay.
Laikam jaatzist tomer, ka neskatoties uz visai nepiemerotu priekš tadam sacikstem mašinu es tomer braukšu nakamsezon ziemas un vasaras kausa! Nolemu startet visur, kur bus iespeja! Tad jau redzesim! LSD gan nelikšu , jo braukšu ar to vel ikdiena! esmu saslimis ar autosacikstem jau sen, bet pameginajot nevaru atrast autosporta slimibas zales arstešanai! Ta ka jabrauc kamer ir ar ko un kamer gribas!
Garaiz wrote:sniegs rulle! kaut veel sasnigtu, patiik redzeet tos mullapus kas velkas pa ielam, jo ir bail normali braukt
zini es arii shodien braucu pareizak sakot vilkos un nevajag nolikt ja nezini iemslu! Ar vasareneem katrs brauc kaa var un zini 2 dienu delj saprotu kapeec neliek ziemes un ja citas iespejas nav, tad brauc kaa var!
we don't drive fast, we just fly low... Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!