tralla-auto
Re: tralla-auto
Paldies, Paldies! runaajot par to vai braukshu kaadaa autosporta discipliinaa- ziemaa jaa, bishki var pa traseem paslidinaaties,
bet vasaraa kategoriski nee, jo tad auto speciiali tam ir jaasagatavo 
sveicu ar auto!!
svētdien jau tika manīts trasē..

sorry par kvalitāti, bildēts ar ziepju trauku caur mašīnas stiklu..
svētdien jau tika manīts trasē..

sorry par kvalitāti, bildēts ar ziepju trauku caur mašīnas stiklu..
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 
ahaa esmu piekjerts
njaa uz shito nedeelju ar laikam briest sacensiibas, man veel subaaram jauztaisa sleedzis ABS izsleegshanai, savaadaak taas bija mociibas nevis braukshana- itseviskji pa taadu ledu
njaa uz shito nedeelju ar laikam briest sacensiibas, man veel subaaram jauztaisa sleedzis ABS izsleegshanai, savaadaak taas bija mociibas nevis braukshana- itseviskji pa taadu ledu
kaa man gribeetos nonaakt liidz shim procesam, manam ABS k-kaads gljuks un shams kopsh dzimshanas (nopirkshanas) neiet!tralla wrote:ahaa esmu piekjerts![]()
MC Vaitols in da house! hahahaha
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
Vārdi "stock" un "gay" man ir sinonīmi!
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
es zinājutralla wrote:Paldies, Paldies! runaajot par to vai braukshu kaadaa autosporta discipliinaa- ziemaa jaa, bishki var pa traseem paslidinaaties,bet vasaraa kategoriski nee, jo tad auto speciiali tam ir jaasagatavo
Man jau liekas, ka tas ir viens no audi tirgošanas iemesliem

Nezinu kā Tev tur ar ABS, bet Gatis vakar teica, ka no jauna jāmācoties braukt, jo nevarot saprast kurā brīdī uz kuru pusi stūrē jārauj.tralla wrote:ahaa esmu piekjerts![]()
viens no iemesliem par subaru iegaadi paraadijaas, tad , kad pirms meenesha apmeeram paardevu Audi 80 quattro, un vairs nebija normaala pilnpiedzinjas auto- ar kuru var normaali pastuureet.
ABS atsēgts- iznjeemu drosinaataju
, izbraucu- liekas, ka baigi labi.
ABS atsēgts- iznjeemu drosinaataju
vieglāks, labāk liekas šķērsām, manuālā kārba.SmaLL wrote:Sveicu ar jauno auto!...Vienigi nesaprotu ar ko labaks shis subrau neka Audi....Audi ar ir turbo, ari pilnpiedzinja...un ari ir komfortaks, un izskatas labak :neka:
par izskatu.. nu, audi protams, bija smuks, un tas nozīmē tikai to, ka arī subārs noteikti vasarā tiks pie smukiem diskiem utt.
starp citu, bildē kur jamais ir šķēršam viņš izskatās 2x labāk nekā tajās, kur stāv
sumināts, lai labi iet šķērsām
German muscle car lover

Deivs- jau praktiski atbildeejis!SmaLL wrote:Sveicu ar jauno auto!...Vienigi nesaprotu ar ko labaks shis subrau neka Audi....Audi ar ir turbo, ari pilnpiedzinja...un ari ir komfortaks, un izskatas labak :neka:
nebija kljuuda nopirkt S6 tomaatu, varbuut ka kljuuda bija paardot typ 81 quattro!!!
bet ar subaru taapat labaak patiik
Kaadas juusu domas par prieksheejo optiku; melnu dzidrinaatu vai gaisho dzidrinaato?
ar melno vareetu apmeram izskatities shaadi + veel buutu melnie dzidrinatie miglinieki.

aizmugures lukturi plaanojas likt ar balto pagriezienu, bet vai ies kopaa, aizmugure gaishaa, prieksha tumshaa? :neka:
bet ar subaru taapat labaak patiik
Kaadas juusu domas par prieksheejo optiku; melnu dzidrinaatu vai gaisho dzidrinaato?
ar melno vareetu apmeram izskatities shaadi + veel buutu melnie dzidrinatie miglinieki.

aizmugures lukturi plaanojas likt ar balto pagriezienu, bet vai ies kopaa, aizmugure gaishaa, prieksha tumshaa? :neka:
- Wu-Ryder
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Es tev labak ieteiktu uz to potiku neiespringt ja taisies pa trasem padzivot
Birst vinja araa ka semockas
Un depo pa 30Ls tiek njemtas jaunas vienmer.
Labak ja nav saliec visas pannas Motors, karba, reduktors, disku tiritajus un pakaljejo kjegu aizsargus
pa grunti to visu noslauka ka ar smilsu strauklu
Labak ja nav saliec visas pannas Motors, karba, reduktors, disku tiritajus un pakaljejo kjegu aizsargus

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
jaa, optika ir tieshi taada pati, kaa bildeeSmaLL wrote:Ja tumsha optika bus tik tumsha cik vinja ir uz shitas bildes, tad es domaju ka ies kopa.
pirms paaris dienaam tika uzlikts aizmuguree bundulis un gumijas pie spaarniem- galveno kaart, lai saudzeetu japaanju plaano virsbuuvi no muusu beertaa saals, kas ir uz celjiem.

pa grunti nav paredzeets braukt sportiskaa reziimaa!Wu-Ryder wrote:Es tev labak ieteiktu uz to potiku neiespringt ja taisies pa trasem padzivotBirst vinja araa ka semockas
Un depo pa 30Ls tiek njemtas jaunas vienmer.
![]()
Labak ja nav saliec visas pannas Motors, karba, reduktors, disku tiritajus un pakaljejo kjegu aizsarguspa grunti to visu noslauka ka ar smilsu strauklu