cik raksti jāuzraksta, lai to visu sadarītu?Archuks wrote:Vakar uzlikts jauns Sachs sajūga komplekts un pielikts arī trūkstošais sānu moldingsNākamie rindā - reduktora bukses, jauns buferis un priekšas sakrāsošana
Pauliic wrote:cik raksti jāuzraksta, lai to visu sadarītu?Archuks wrote:Vakar uzlikts jauns Sachs sajūga komplekts un pielikts arī trūkstošais sānu moldingsNākamie rindā - reduktora bukses, jauns buferis un priekšas sakrāsošana
![]()
moš ar jāpārmetas par rakstnieku
[censored], kur Tu ordžinal izrāvi?!Archuks wrote:Tā kā vadītāja puses lukturim izkusa spuldzītes stiprinājuma vieta, un otrās puses lukturim arī bija probzas ar spuldžu stiprināšanu, tad šodien tika iegādāti (lietoti) labā stāvoklī esoši original BMW priekšējie lukturi ar lēcu
Pa 40 ls no paziņasmbertulis wrote:[consored], kur Tu ordžinal izrāvi?!Archuks wrote:Tā kā vadītāja puses lukturim izkusa spuldzītes stiprinājuma vieta, un otrās puses lukturim arī bija probzas ar spuldžu stiprināšanu, tad šodien tika iegādāti (lietoti) labā stāvoklī esoši original BMW priekšējie lukturi ar lēcu
PSC! Dabon man ar!Archuks wrote:Pa 40 ls no paziņasmbertulis wrote:[consored], kur Tu ordžinal izrāvi?!Archuks wrote:Tā kā vadītāja puses lukturim izkusa spuldzītes stiprinājuma vieta, un otrās puses lukturim arī bija probzas ar spuldžu stiprināšanu, tad šodien tika iegādāti (lietoti) labā stāvoklī esoši original BMW priekšējie lukturi ar lēcubonusā vēl komplekts balto pavarotu
Jāmeklē tikai, jāmeklēmbertulis wrote:PSC! Dabon man ar!Archuks wrote:Pa 40 ls no paziņasmbertulis wrote:[consored], kur Tu ordžinal izrāvi?!Archuks wrote:Tā kā vadītāja puses lukturim izkusa spuldzītes stiprinājuma vieta, un otrās puses lukturim arī bija probzas ar spuldžu stiprināšanu, tad šodien tika iegādāti (lietoti) labā stāvoklī esoši original BMW priekšējie lukturi ar lēcubonusā vēl komplekts balto pavarotu
Nav nekāda jēga šobrīd neko bildētrixis wrote:bildes, bildes
Archuks wrote:Nav nekāda jēga šobrīd neko bildētrixis wrote:bildes, bildes
P.S. Esmu iesācis ziemas sezonu, tagad ir 15'' drifta diski ar baloniem![]()
Šobrīd to auto labāk neredzēt, uz pavasariReinis wrote:Archuks wrote:Nav nekāda jēga šobrīd neko bildētrixis wrote:bildes, bildes
P.S. Esmu iesācis ziemas sezonu, tagad ir 15'' drifta diski ar baloniem![]()
Po,ka ziemenes,tāpat iemet.Tavu auto dzīvajā tā arī nav sanācis ievērtēt,jo cik redzēts burnout.lv mini meeting'os tad tu izvēlies![]()
.
P.s.Ja tev vajag tās lampas dēļ TA,tad varu tev aizdot savējās,jo tuvākās nedēļas mans auto tiks graizīts,metināts un citādi operēts.
dazam melnam masinam smuki izskatas piemistie pavaroti!Archuks wrote:Tā kā aizmugurējie lukturi tāpat jāmaina, jo ar ne-original vadiem viss ir slikti, bet oriģinālās "padeves" vairs īsti nestrādā, tad pa lēto pagaidām izlīdzēšos un ielikšu original aizmugurējos ar oranžo pavarotu...un tā kā tikai aizmugurējie oranžie izskatītos pēc lauku tūninga, tad priekšā un sānos pagaidām, tb uz ziemas sezonu ielikšu arī oranžosBūs vismaz savādāk kā pārējiem M-pakas īpašniekiem un uz pavasari gan jau atgriezīsies baltie
P.S. Gāju vakar tehnisko, principā iz*isa tieši par lukturiem, t.i. miglām, pārāk gaišajām pavarotu spuldzēm un aizmugurējiem lukturiem.
Priekšējie un aizmugurējie pavaroti jau ir sarunāti, trūkst tikai sānuEsRoltons wrote:mainu orinaalos labus pret taviem ar balto pavarotu