Viņam viņas nekad nav bijušas
Un tu visu esi pareizi sapratis - īstenībā es iekāpu lai nebūtu ar kājām jāiet 100m līdz nākamajai iestādei Bet tad sapratu, ka būs dir.sā un nepaspēju pat piesprādzēties
Un lieki piebilst, ka pirms tam viņš pat pamanījās uzbraukt tam piemineklim, kas ir 'pie lielā krusta - gan jau saprati, kuram
Ren wrote:Ja bijaat reibumaa tad esat LOHI!!!! nahujam tas vajadziigs :neka:
Uz kosmosa zinātņu doktora grādu gan nekandidēju - tur nu tev taisnība
Tās lūcijas liktenis jau sen bija nolemts tikai visi (tajā skaitā arī es) nevarēja sagaidīt kad tas notiks
Ren wrote:Ja bijaat reibumaa tad esat LOHI!!!! nahujam tas vajadziigs :neka:
Uz kosmosa zinātņu doktora grādu gan nekandidēju - tur nu tev taisnība
Tās lūcijas liktenis jau sen bija nolemts tikai visi (tajā skaitā arī es) nevarēja sagaidīt kad tas notiks
Labi noshkilt kaadu rakjeti,tas vel taa,var gadiities,bet dzeerumaa,nu gan ir galiigas auzas
Labi ka vismaz koks nevis kaukas,nu zinat kas
pietiks par lūcijām- džeki škiļ nopietnākus drapakus... ... vecais labais gaz 66
tātad tiko uz bukultu ielas pie ganībju dambja novēroju situāciju, ka gaz 66 bija normāli izmīcijis pakaļu kkādam bulku vāģim un acīmredzot šo vēl iestūmis kkādam busam purnā...
variet minēt- kāda izskatījās gazika priekša, un kāda bulkuvāģa aizmugure :verycool:
p.s. uzreiz pasaku- man cmuku biužuku nav...
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs ID 8kādreiz bija
Flexim ir zināmā mērā taisnība! Protams, ka nosodāmi ir braukt dzērumā, bet ne jau tagad tas baigi līdzēs, ka visi sāks dir*t virsū, domāju, ka paši tomēr kaut ko apjēdz!
Rihy wrote:Flexim ir zināmā mērā taisnība! Protams, ka nosodāmi ir braukt dzērumā, bet ne jau tagad tas baigi līdzēs, ka visi sāks dir*t virsū, domāju, ka paši tomēr kaut ko apjēdz!
Rihy wrote:Flexim ir zināmā mērā taisnība! Protams, ka nosodāmi ir braukt dzērumā, bet ne jau tagad tas baigi līdzēs, ka visi sāks dir*t virsū, domāju, ka paši tomēr kaut ko apjēdz!
Ja paši apjēgtu, tad nesēstos pie stūres pālī.
apjegt jau apjedza drosi vien kad vis jau bija atpakal neversams!
Par to, ka apjēdz, bija domāts tagad, pēc izdarītā
Par to, ka apjēdz, bija domāts tagad, pēc izdarītā
Ko lai saka - gudrie mācās no svešām kļūdām, muļķi - no savējām. Un īpaši gudram nav jābūt, lai saprastu, ka, sēžoties pālī pie stūres, ir ļoti liela varbūtība, ka beigsies slikti