DeeCee wrote:izraisa, ka vinjam prieksaa abas joslas aiznjemtas, tikliidz vien par 50 cm iedzen otru, vins paarkaartoja, iipasi nepieveersot uzmaniibu spoguliem
:-) shausmigi priecē vadītāji (tontoni) ar sawu izdomu kuri aizņēmuši abas pieejamās joslas un brauc gandrīz blakus ar gandrīz vienādu ātrumu.. prieks par šādiem
un jau DeeCee ir viens no šādiem īpatņiem, tad apsveicu- nopērc sew rupjmaizes medaļu.
Šorīt kaukāds mudaks pa salinieka trešo joslu vilkās ar melnu Seat Ibiza ar M burtu pakaļa. Blakus joslas brīvas, es šim iespīdinu ar tālajiem, tas krāns man rāda, lai es vinju pa labo pusi apdzenu. Nu apdzinu arī, bet nu dzēkam nācās pamatīgi bremzēt un beigās novācās malā. Pēctam mēgināja apdzīt, bet nu džekam akal nācās mukt malā!
El_Camino wrote:Šorīt kaukāds mudaks pa salinieka trešo joslu vilkās ar melnu Seat Ibiza ar M burtu pakaļa. Blakus joslas brīvas, es šim iespīdinu ar tālajiem, tas krāns man rāda, lai es vinju pa labo pusi apdzenu. Nu apdzinu arī, bet nu dzēkam nācās pamatīgi bremzēt un beigās novācās malā. Pēctam mēgināja apdzīt, bet nu džekam akal nācās mukt malā!
El_Camino wrote:Šorīt kaukāds mudaks pa salinieka trešo joslu vilkās ar melnu Seat Ibiza ar M burtu pakaļa. Blakus joslas brīvas, es šim iespīdinu ar tālajiem, tas krāns man rāda, lai es vinju pa labo pusi apdzenu. Nu apdzinu arī, bet nu dzēkam nācās pamatīgi bremzēt un beigās novācās malā. Pēctam mēgināja apdzīt, bet nu džekam akal nācās mukt malā!
Moloc.. medaļa no manis ar... Jamie jāmāca kamēr vēl mazi!
freimo wrote:Diez kādu sodu būtu saņēmuši piem. Ainārs, Valdis un Edgars, ja viņi šādi stāvētu uz ceļa uz sarunātos (vismaz 5min.), un garām brauktu CP??? :neka:
freimo wrote:Diez kādu sodu būtu saņēmuši piem. Ainārs, Valdis un Edgars, ja viņi šādi stāvētu uz ceļa uz sarunātos (vismaz 5min.), un garām brauktu CP??? :neka:
pidarass ar zalju probi, probe.lv uzliimi
Skjiet, ka nebij salsais, a moshka bij?
Shovakar uz barona ielas nogrieza celju, cik tur truuka liidz crash
Un veel nestaajas, kad staadina nost