Izskatās, ka tiešām F2.8 ir asāks par F4. Taču tie 35 mm Ir mēģināti abi, taču netieku skaidrībā. Būs laikam jāgaida ziņa no augšas vai kāds labs piedāvājums
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
Bet tas ir tikai pašsaprotami. 24-70 ir dārgā gala L stikls, 24-105 lētā/vidējā gala. un 2.8 stiklu var vienmēr piegriezt līdz f4, kur asums būs vēl labāks.
Es paprasi, kuram ir bijis tāds kāds no šiem stikliem un kuru lieto pašlaik
ps
Canon protams
Papēti Sigmu arī. Ja nedomā ļoti nopietni ar to aizrauties un pelnīt ikdienā naudu, labāks variants būs Sigma 24-70. Tomēr nav tā lētākā Sigma un kvalitātei ar nevajadzētu būt sliktai. Un par atlikušo naudu, ko tu iztrērētu uz Canona, nopērc 430ex kā vēlējies un vēl kādus štruntiņus
- 1 par sigmu jā jā zinu.. biju safanojies par Sigmas 300mm
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Izskatās, ka tiešām F2.8 ir asāks par F4. Taču tie 35 mm Ir mēģināti abi, taču netieku skaidrībā. Būs laikam jāgaida ziņa no augšas vai kāds labs piedāvājums
kas tev ir no tele gala ?
Šodien sanāca ( pirms pusstundas beidzu ) pabildēt ar ar savu veco 350d + 24 - 70... Teikšu kā ir .. platais gals ir okey, bet tālajā .. zini netrūka, itkā.. varbūt gribētos tuvāk dažu brīd, bet priekš tam ir kājas
PM vai 29764007
Papēti Sigmu arī. Ja nedomā ļoti nopietni ar to aizrauties un pelnīt ikdienā naudu, labāks variants būs Sigma 24-70. Tomēr nav tā lētākā Sigma un kvalitātei ar nevajadzētu būt sliktai. Un par atlikušo naudu, ko tu iztrērētu uz Canona, nopērc 430ex kā vēlējies un vēl kādus štruntiņus
Nu ir ir Canons kruts, jā, bet, paskatoties Emīla bildes, labāk šķiet, lai paņem Sigmas stiklu un zibeni, tas pavērs daudz lielākas iespējas. Plus Sigma ir arī uz FF derīga, tāpēc, kādreiz iegādājoties FF kameru, varēs šo stiklu uz tās izmantot.
Nu ir ir Canons kruts, jā, bet, paskatoties Emīla bildes, labāk šķiet, lai paņem Sigmas stiklu un zibeni, tas pavērs daudz lielākas iespējas. Plus Sigma ir arī uz FF derīga, tāpēc, kādreiz iegādājoties FF kameru, varēs šo stiklu uz tās izmantot.
Nūu, itkā jā. Tehnikas dažādība pavērss plašāku loku...
Tad jau īstenībā var uzmest aci šī - Canon 28 - 135 mm F3.5 - 5.6 IS USM...
PM vai 29764007
edit
vakar pagūglēju cik maksā oly sistēmā pamat objektīvi .. psc .. tur bez 2k lvl vsp nav ko darīt .. un tas ir lai nopirktu vienu vai divus stiklus. Vienīgi izraisija interesi 35 - 100 F2 ... interesants diapazons un vēlinteresantāks F...
PM vai 29764007
Juzix wrote:Mārcīti, tas, ka ir tikai Canon tehnika, nebūt krānu nepadara garāku
spilgti atceros, ka vienā mītā tev prasīju padomu par bildēšanu tumsā, un ko atbildēji, ka nikon nav fotoaparāts...
no offense
Ja godīgi, ja es tagad sāktu no nulles, es 75% izvēlētos Nikonu!
Un kāpēc ?
Viens no lielākajiem iemesliem ir attēla kvalitāte pie augstiem ISO.
Nūu labi, jaunie modeļi itkā esot priekšā.
Dod vēl !
Es īsti neatceros, bet kādreiz mēļoja to, ka canon matricas zīmē zilākus toņus un laikam ir ātrāki AF, bet Nikon toņi ir siltāki un bilde ir asāka ..
PM vai 29764007
Un kāpēc ?
Dod vēl !
Es īsti neatceros, bet kādreiz mēļoja to, ka canon matricas zīmē zilākus toņus un laikam ir ātrāki AF, bet Nikon toņi ir siltāki un bilde ir asāka ..
Nē, tieši kanons zīmē siltāk, dārgā gala stikliem AF ir plus mīnuss vienādi, Nikons zīmē vēsākus toņus. Canons ar savu reklāmu ir panācis to, ka olimpiādēs ir tik daudz balto stikliņu tribīnēs, bet nu jau Nikons ar savu kvalitāti to pārspēj. Man arī patīk Nikona FF kameru zīmējums, bilde ir forši tīra, un pie augstiem ISO vispār oga. Tas nekas, ka Nikona hi end stikli nav balti, vienmēr var ņetm talkā krāsas bundžu!
Un kāpēc ?
Dod vēl !
Nē, tieši kanons zīmē siltāk, dārgā gala stikliem AF ir plus mīnuss vienādi, Nikons zīmē vēsākus toņus. Canons ar savu reklāmu ir panācis to, ka olimpiādēs ir tik daudz balto stikliņu tribīnēs, bet nu jau Nikons ar savu kvalitāti to pārspēj. Man arī patīk Nikona FF kameru zīmējums, bilde ir forši tīra, un pie augstiem ISO vispār oga. Tas nekas, ka Nikona hi end stikli nav balti, vienmēr var ņetm talkā krāsas bundžu!
Tas nozīmē to, ka tad kad mēs izvēlējāmies pieslieties kādam no šiem ražotājiem, tad Canon bij priekšā. Vai ne tā ?
Esi bildējis ar kādu Nikon FF ? Man kkā liekas, ka tas ir apsalūts jaunums..
Iedod kādu piemēru
PM vai 29764007
*Sicram wrote:
Dod vēl !
Tas nozīmē to, ka tad kad mēs izvēlējāmies pieslieties kādam no šiem ražotājiem, tad Canon bij priekšā. Vai ne tā ?
Esi bildējis ar kādu Nikon FF ? Man kkā liekas, ka tas ir apsalūts jaunums..
Iedod kādu piemēru
Kad es izvēlējos ar ko sākt, uz mani lielu lomu nospēlēja reklāma, Canon popularitāte un vēl tas, ka iepriekš jau bildēju ar Canon filmu. Ja būtu zinājis, kas tas par zvēru Nikon ir, būtu vēl padomājis, bet šobrīd gan es priekšroku dotu Nikonam.
Esmu bildējis ar nikon FF