ak jaa izbrauciena laikaa pie tiem daarzenju, augu miiljotaajiem redzeets El_Camino bijushais 3shais golfs, ar Baartu Simpsonu katraa no aizmugureejajiem logiem
mazliet peec 12:00 veicot kustiibu pa slaavu apli, pamaniiju, ka strauji tuvojos omulja skorpim
nepaspeeju , bija jaasavaac cilveeks pie Azur, respektiivi, jaaturpina kustiiba pa slaavu apli, kameer omulis nogriezaas uz slaavu paarvada
being a better driver is not an unfair advantage...
Focus wrote:
šodien Omulis ar Smuidru Mežcienaa leenaam dudinot pa Eizenšteina ielu.. biju uz trotjika ar velo
nemaniijaam tad tevi, ar auto gan tevi pamaniiju un samidzhinaaju un samaajaamies
V.I.P. wrote:mazliet peec 12:00 veicot kustiibu pa slaavu apli, pamaniiju, ka strauji tuvojos omulja skorpim
nepaspeeju , bija jaasavaac cilveeks pie Azur, respektiivi, jaaturpina kustiiba pa slaavu apli, kameer omulis nogriezaas uz slaavu paarvada
blaa, es uz taa pretiigaa tilta/aplja nekur apkaart neskatos.. taas noleedeetaas bedres
vajadzeeja naakt klaat ar tauri
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
viena mashiina bija starpaa, nevainiigais brauceejs tiktu velti tramdiits
yep, uzbrauktuve no slaavu aplja uz d tilta ir dirsaa tajaa posmaa nopietni jaakoncentreejas un jaamanevree
slaavu aplis nav tik slikts un peec tam nobrauktuve uz krastenes arii ir galiigi neslikta
manīts RaiviiC ar skaļo Esiiti braucot gar Brīvības pieminekli !!! Vēl tika redzēts V.I.P bez auto !!!
mošk vēl kāds skatījās/piedalījās koncertā !!!
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
ja vareetu pieparkoties pie pasha briiviibas piemineklja, buutu apstaajies tur
riņķainais tika noparkots pie nac. operas, kameer pats devos skatiities brachkas & co uzstaashanos