burnout.lv mini meeting
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: burnout.lv mini meeting
Kas šodien, kur, ar ko? kāpēc? jāā..
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
psc minimiits vai beernu daarzs
kaadreiz bija nomaalaa laikaa 22:30 tagad kkaadi mistiskie beernu laiki rodas :neka:

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
visi kkaadi emo palikushi un baidaas no tumsasKrish90 wrote:Tu jau vari braukt uz 22:30 ... iespējams vēl kāds būs !DeeCee wrote:psc minimiits vai beernu daarzskaadreiz bija nomaalaa laikaa 22:30 tagad kkaadi mistiskie beernu laiki rodas :neka:

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
nu es pusseptinjos paeedu pusdienas tad kaadas 2h negribas kusteetiesArchuks wrote:kāda vaina agrāk :neka:

-
Nafig līdz vēlai tumsai vazāties apkārt, gulēt iet 2os, ja to var nedarīt? :neka:
lai nav suuda korkjos jaastaav, un kas vainas bija 22os ?, labi kaut 21os, bet ne jau pusastonjosRihy wrote:Nafig līdz vēlai tumsai vazāties apkārt, gulēt iet 2os, ja to var nedarīt? :neka:
-
Es, teiksim, gribu vēl normālā laikā mājās parādīties, nevis līdz 12iem vazāties un neko prātīgu nedarītDeeCee wrote:lai nav suuda korkjos jaastaav, un kas vainas bija 22os ?, labi kaut 21os, bet ne jau pusastonjosRihy wrote:Nafig līdz vēlai tumsai vazāties apkārt, gulēt iet 2os, ja to var nedarīt? :neka:

- RiCh
- Spam addicted
A , kas tu vienkārši vēlāk nevari piebraukt?DeeCee wrote:lai nav suuda korkjos jaastaav, un kas vainas bija 22os ?, labi kaut 21os, bet ne jau pusastonjosRihy wrote:Nafig līdz vēlai tumsai vazāties apkārt, gulēt iet 2os, ja to var nedarīt? :neka:

uz to laiku visi jau buus aiztinushies, a pisties cauri riigai kameer sastreegumi beigushies nav iipashi jautri + veel buus pilns ar cilveekiem mashiinaam tajaas staavvietaas, nav gluzi iistais fiilings tik agri
- RiCh
- Spam addicted
Sarīko pats savu mini meetu , uzpīpē kaut ko un iedomājies , kas visi atbraukuši irDeeCee wrote:uz to laiku visi jau buus aiztinushies, a pisties cauri riigai kameer sastreegumi beigushies nav iipashi jautri + veel buus pilns ar cilveekiem mashiinaam tajaas staavvietaas, nav gluzi iistais fiilings tik agri

jaagaida naakoshaa nedeelja, mos tad beerniem atljaus veelaak izbraukt no maajas, un nebuus 21os jaabuut gultaa 
nu varbuut ne sastreegumi tradicionaalaa izpratnee bet taapat pilnas ielas ar mashiinaam.

nu varbuut ne sastreegumi tradicionaalaa izpratnee bet taapat pilnas ielas ar mashiinaam.
-
Kādas pilnas ielas? Brauc 3os naktī uz plazu, ja gribi tukšas ielas. Problēmas tev pa pilnām ielām braukt?DeeCee wrote:jaagaida naakoshaa nedeelja, mos tad beerniem atljaus veelaak izbraukt no maajas, un nebuus 21os jaabuut gultaa