Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

blade_
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by blade_ »

Rihy wrote:
blade_ wrote:Pēc šī vakara izgājieniem uz Lielirbes ielas, es Tevi Rihy par neko citu kā "atmarozaku" nevaru nosaukt! :2fuck: :angry:
Ja biksēs par mazu aizej nopērc vakumpumpi un palielini, nevis ārdies uz koplietošanas ceļiem!!! :topsuck:
Kas tev nepatīk? Es tev virsū uzskrēju? Ceļu nogriezu? kas par sāpi?
Ceļu nogriezi skrienot pakaļ zilam Subaru markas autombilim!!!
Chesterb

Post by Chesterb »

blade_ wrote:
Rihy wrote:
blade_ wrote:Pēc šī vakara izgājieniem uz Lielirbes ielas, es Tevi Rihy par neko citu kā "atmarozaku" nevaru nosaukt! :2fuck: :angry:
Ja biksēs par mazu aizej nopērc vakumpumpi un palielini, nevis ārdies uz koplietošanas ceļiem!!! :topsuck:
Kas tev nepatīk? Es tev virsū uzskrēju? Ceļu nogriezu? kas par sāpi?
Ceļu nogriezi skrienot pakaļ zilam Subaru markas autombilim!!!
vai man die! :( ko nu tālāk? kā nu būt? :sadd:
Rihy

Post by Rihy »

Nedirš :D
Bet šodien mani izbesīja viens pelēks e38 ar v/n GC-1014. Ventspils šoseja, ceļš uz Rīgu, pabraucu garām krustojumam Tukums/Jelgava. No Tukuma izgriežas minētais auto. Es mierīgi braucu savus 110 km/h, šis iesēžas astē. Nu domāju, ka gaida, kad varēs apdzīt. Ok. Bet, kad bija iespējas šim, nekas nemainās, šis tuvu astē sēž, lampas spiež acīs utt. Tā nebūtu tā lielākā bēda, bet, ja nu kas, viņš nespētu iespējams noreaģēt, ja es liktu pa nažiem. Samazinu ātrumu līdz 100 km/h, domāju, šis apdzīs. Nekā, tāpat sēž astē. Tad vienreiz uzsitu ar kreiso kāju pa bremzi, šis nedaudz noraustās, bet vienalga sēž astē. Izdaru otreiz, nekas nemainās. Tad, kad samazinu ātrumu uz knapiem 90 km/h, šis apdzen mani un vēl spiež nost no ceļa, nākas krietni bremzēt. Šis apdzen, es ierubīju tālos, vēl kopā ar diviem papildus lukturiem!
Kur loģika? Pasēdēt aizmugurē? Laukā tumšs, līst lietus vēl. Vot atsevišķi bembisti tiešēm mēdz braukt kā totāli idioti!
Repsis

Post by Repsis »

Rihy wrote:Šis apdzen, es ierubīju tālos, vēl kopā ar diviem papildus lukturiem!
Kur loģika? Pasēdēt aizmugurē?
vot šitos kaitniekus es nesaprotu :roll: nu mazums cilvēkam tai e38 bij problēmas - tikko varbūt dabūjis tiesības, nav pārliecināts par sevi uz ceļa, vai dajebkāds cits iemesls, vai tad tāpēc dēļ emocionālās nesaturēšanas ir jārubī tālos pakausī? lietām taču vajag ar mierīgu prātu pieiet, nevis ar stresu, kā tu :)

p.s. un "sēdēšanu astē" pie 110km/h ātruma arī vēl īsti nevar par tādu nosaukt, par cik tas praktiski ir normāls taisnas šosejas kruīza ātrums pie kura menti parasti vairs nestādina :roll:
350Z
Rihy

Post by Rihy »

Es nerunāju par to, ka menti varētu vai nevarētu kādu apstādināt. Bet kāpēc lietus laikā un vēl tumšajā dienas laikā ir jāsēž astē? Cilvēks nesaprot to, ka viņam var rasties reālas problēmas savāk auto, kura masa nav maza. Viņš tak var nesabremzēties, ja gadās tāda vajadzība. Nu i nafig man turēt tādu aizmugurē? Tādi tāpat neko nesapratīs ne pēc šīs, ne pēc nākošās reizes!
Pietam turpinot ceļu tas pats bmw veica visai bīstamus apdzīšanas manevrus, kā rezultātā pretīm braucošajiem nācās krietni bremzēt un vienam pat pa grants joslu pabraukt.
Repsis

Post by Repsis »

ok katrs jau savās acīs nevainīgs protams :)

es tik vairāk gribēju vērstuz manību uz to stulbo "tu man tā - es tev šitā" principu, kas diemžēl sabiedrībā ļoti aktuāls šobrīd.
350Z
Rihy

Post by Rihy »

Repsis wrote:ok katrs jau savās acīs nevainīgs protams :)

es tik vairāk gribēju vērstuz manību uz to stulbo "tu man tā - es tev šitā" principu, kas diemžēl sabiedrībā ļoti aktuāls šobrīd.
Par to nu Tev ir taisnība.
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

bet nu izbesii tie aaksti kas iezeezaas astee un bliez tuvos logaa un spogulos, sitais vismaz ar tuvajaam, bet citi taapat izpildaas ar taalajaam, un ja veel nesaprot, ka laiz garaam
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
vēja suns

Post by vēja suns »

labi- piņemu, ka ir cilvēki kam patīk sēdēt astē... bet es esmu tāds cilvēks kuram nepatīk ja sēž astē (vienalga kādos laika apstākļos), un pašam ar nepatīk sēdēt astē...
a par tālajiem mēs varam ilgi un gari runāt tāpat kā par aizmugurējiem migliniekiem...
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
Rihy

Post by Rihy »

Nu labi, pasēdēja astē, bet, kad brauca garām, kāpēc spiest mani vēl no ceļa nost? Tāpēc jau ieslēdzu tālos, jo reāli stumj mani nost no ceļa.
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

taadi cilveki paliek aizvien retaaki, bet dazi toch ir taadi, kuru deelj gribaas bisi vadaat mashiinaa
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Andis

Post by Andis »

Rihy wrote:Nedirš :D
Bet šodien mani izbesīja viens pelēks e38 ar v/n GC-1014. Ventspils šoseja, ceļš uz Rīgu, pabraucu garām krustojumam Tukums/Jelgava. No Tukuma izgriežas minētais auto. Es mierīgi braucu savus 110 km/h, šis iesēžas astē. Nu domāju, ka gaida, kad varēs apdzīt. Ok. Bet, kad bija iespējas šim, nekas nemainās, šis tuvu astē sēž, lampas spiež acīs utt. Tā nebūtu tā lielākā bēda, bet, ja nu kas, viņš nespētu iespējams noreaģēt, ja es liktu pa nažiem. Samazinu ātrumu līdz 100 km/h, domāju, šis apdzīs. Nekā, tāpat sēž astē. Tad vienreiz uzsitu ar kreiso kāju pa bremzi, šis nedaudz noraustās, bet vienalga sēž astē. Izdaru otreiz, nekas nemainās. Tad, kad samazinu ātrumu uz knapiem 90 km/h, šis apdzen mani un vēl spiež nost no ceļa, nākas krietni bremzēt. Šis apdzen, es ierubīju tālos, vēl kopā ar diviem papildus lukturiem!
Kur loģika? Pasēdēt aizmugurē? Laukā tumšs, līst lietus vēl. Vot atsevišķi bembisti tiešēm mēdz braukt kā totāli idioti!
Ja čalim īsti nepielēca, varēji uzmirkšķināt ar labo pagriezinu, lai iet garām, kad brauci ar tiem 90 km/h. Varbūt radās sava veida nesaprašanās un ne visiem cilvēkiem ir veseli nervi(tas par to spiešanu no ceļa nost). Un katram jau ir savādāka izpratne par drošu braukšanu. Bet sēdēt astē uz 110 nu nez. Būtu savi 140 tad vēl varētu saprast tā bembista centienus.
Rihy

Post by Rihy »

Andis wrote:
Rihy wrote:Nedirš :D
Ja čalim īsti nepielēca, varēji uzmirkšķināt ar labo pagriezinu, lai iet garām, kad brauci ar tiem 90 km/h. Varbūt radās sava veida nesaprašanās un ne visiem cilvēkiem ir veseli nervi(tas par to spiešanu no ceļa nost). Un katram jau ir savādāka izpratne par drošu braukšanu. Bet sēdēt astē uz 110 nu nez. Būtu savi 140 tad vēl varētu saprast tā bembista centienus.
Kā to saprast? Saprast centienus?
vēja suns

Post by vēja suns »

nu gan tas bij domāts tā, ka tevi tad par sponsoru paņemtu...
Image Image
ID 8 kādreiz bija
Rihy

Post by Rihy »

Nu ok, bet tāpēc jau nav jālien tik tuvu!
vēja suns

Post by vēja suns »

eh- ko tur daudz... tāpat kā mums nesaprast tās garās rindas uz sieviešu tualetēm, tā mēs arī nesapratīsim tos idiotus uz ceļa... :wink:
Image Image
ID 8 kādreiz bija
Foxijs

Post by Foxijs »

vēja suns wrote:eh- ko tur daudz... tāpat kā mums nesaprast tās garās rindas uz sieviešu tualetēm, tā mēs arī nesapratīsim tos idiotus uz ceļa... :wink:
Image
Andis

Post by Andis »

Rihy wrote:Nu ok, bet tāpēc jau nav jālien tik tuvu!
Sponsora izsekošanā jau svarīgākais ir braukt gandrīz vai bamperi bamperī. :lol: Aj da ko tur lai viņi brauc kā grib.
harcho
BMW E36

Post by harcho »

jeebal, jeebal, jeebal triicoshaam kaajaam un rokaam.. tikko brauciens pie draudzenes gandriiz beidzaas ar vienu vecu kretiinu izskjaidot vinjam orgaanus pret mashiinu un visaam paareejaam celja daljaakk.. nu bljaagj braucu uz pilseetu - neapgaismots celsh,un pashaa celja viduu, bez atstarotaaja, bez nekaa viens vecs [censored] staav un kauko plaataas.. nu pidaars taads.. - peec tam uzreiz nobremzeeju, padevu atpakljgaitaa saaku lamaaties visiem zinaamajiem vaardiem kas vien naaca taadaa briidii praataa, a shis man veel saka ka gaaja pa celja malu, es bljaagj blajuju vinjam kaada veel malaa..

iisteniibaa jau paveicaas gan man gan vinjam jo apstaajos uz celja savaa pusee, a pretii tieshi brauca mashiina a tas vecais kretiins turpinaaja staaveet celja viduu, un pretimbraucoshaa mashiina cik amn likaas uzpisa shamajam ar spoguli virsuu.. nu vismaz man likaas ka kaukaads minimaals sitiens bija.. bet aiztriecu veco kretiinu malaa un aizbracu prom... baac taads shoks, gribeeju menteim zvaniit lai brauc savac to idotu..

bljaaaviens... taads shoks un dusma... aarpraac nu jau mieriigi pa celju vairs nevar braukt, jo kaukaads kretiins izdomaa pa celja vidu hujaariit... bljaa.....

bet labi ka taaa...

taa kaa visiem cilts ieteikums - brauciet uzmaniigi...
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Re: Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Post by Juzix »

Vakar normālu šoku noķēru!
Respektīvi Slāvu aplis, uzbrauktuve no Dārciema ielas. Tumši zaļš A4 ar trim jaunkundzēm iekšā cenšas tikt virsū uz apļa. Skatos un nevaru saprast, ko tas meitietis ģorgājas-ieslēgusi kreiso pavarotu un k-ko bīdās uz priekšu. Jo vairāk bīdās, jo vairāk tuvojs 3šai strīpai un pamazām sāk griezt stūri pa kreisi :doh: Nu tik lielu taurēšanu uz tā apļā es nebiju dzirdējis :lol: Tad kad auto pa 1/3 bij jau sagriezts pa kreisi, tad skuķis attapās un darija visu lai autiņu apgriestu :gigi:

Uz apļa ir daudz duraku redzēts, bet k-kas tāds :doh:
Turklāt uz apļa veidojās neliels sastrēgums. Saprasu vēl naktī, kad nav mašīnu tad opis no Mazpisāniem var aplī pret spalvu aizcirst, bet gaišā dienas laikā, kad pilns ar mašīnām :doh:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Post Reply