Čalis normāli atvilcis! (Ne Latvijā)

Moderator: omulis
Tipa cik es lasiju, tad sapratu ka mashinaa ir bijushas veel tris sievietes! Un taa mazda jau esot bijusi apsista pirms tam un laidusies jau kadu laiku!mbertulis wrote:2 bojā gājušie. Pagaidām. Cerams, ka vairāk nebūs.![]()
Komentos tvnetā tie, kas pirms kreša redzējuši mašīnā sēdētājus, raksta, ka pie stūres čalis pālī un blakus sēdētāja līdzvērtīga.
Da tur wispar k.kads sviests! Shodien k.kaa nestardajas un palasiju tos komentarus! Tas ar to mazdu jau pusrigai cauri braucies parkapjot atrumu un haotiski! Taa jau bik baisi palika, jo ik dienu tieshi taja laikaa braucu uz skolu pa turieni! Bet nu jaa taisniba jau ir uz 70 tur nebrauc praktiski neviens un es arii diemzhel neesmu iznjemums tajaa vietaa...! Bet nu pa pretejo joslu braukt nu tas jau ir pilniigs chau! It kaa k.kur lasiju ka tas skukjis kas dzivs palicis, esot to mazdu nostopejis, bet nu mosh bauma!freimo wrote:Kārtējā neapdomība no CP puses!
Nu, manuprāt, ne jau jādzenās pakaļ pa Rīgu, kur ir intensīva satiksme, daudz gājēju u.t.t.gt99 wrote:Kas tieši policistiem jādara, kad redz, ka pa ceļu brauc braucējs totālā pālī un neapstājas, kad policija to prasa?freimo wrote:Kārtējā neapdomība no CP puses!
arī fakts, bet tapat ļoti liela iespēja, ka nosķilsies, jebkurā gadījumā stulbi, ka ir duraki, kas sēžas pie stūres pālī un brauc pa koplietošanas ceļiemfreimo wrote:Nu, manuprāt, ne jau jādzenās pakaļ pa Rīgu, kur ir intensīva satiksme, daudz gājēju u.t.t.gt99 wrote:Kas tieši policistiem jādara, kad redz, ka pa ceļu brauc braucējs totālā pālī un neapstājas, kad policija to prasa?freimo wrote:Kārtējā neapdomība no CP puses!
Visādi jau gadās, bet iespējamība, ka pats vadītājs brauks "cik iet" pa pilsētu ir mazāka nekā, ja tam pakaļ dzenās CP ekipāža. :neka:
gt99 es nefiga nesaprotu, kas tu esi pa cilveku, tev vienmer ir kautkur jamekle konkretas atbildes, jarisnia problemas, kas ir ar tevi?? :neka: :neka: :neka: Tu vienmer pec katra posta kautko esi sapratis savadak, vai ari pats nespej iedomaties kas jadara savadak??gt99 wrote:Es jautāju, kas IR jādara? Pēc Tava teksta saprotu, ka jāļauj pa pilsētu dzērumā braukt?freimo wrote:Nu, manuprāt, ne jau jādzenās pakaļ pa Rīgu, kur ir intensīva satiksme, daudz gājēju u.t.t.
Nu bet tad jau varētu izspēlēt kko tādu - nosper mašīnu, lido pa pilsētu kā debīls, neviens ments tevi necenšās apstādināt, kad apnīk atstāj autiņu kādā grāvī un laimīgs čībo mājās, kamēr sodīts tiek auto īpašnieks.freimo wrote: Nu, manuprāt, ne jau jādzenās pakaļ pa Rīgu, kur ir intensīva satiksme, daudz gājēju u.t.t.
Visādi jau gadās, bet iespējamība, ka pats vadītājs brauks "cik iet" pa pilsētu ir mazāka nekā, ja tam pakaļ dzenās CP ekipāža. :neka:
Pats nespēj iedomāties?? Neēsmu CP, bet domāju, ka gan jau ir bijušas viņiem k-kādas apmācības, kā rīkoties šādās situācijās!gt99 wrote:Es jautāju, kas IR jādara? Pēc Tava teksta saprotu, ka jāļauj pa pilsētu dzērumā braukt?freimo wrote:Nu, manuprāt, ne jau jādzenās pakaļ pa Rīgu, kur ir intensīva satiksme, daudz gājēju u.t.t.