Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
Re: Uzmanību! Idioti uz ceļa!
ne velti saka, ka sieviete pie stūres ir tas pats kas mērkaķis ar granātu rokās :gigi:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Android
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Man arī tā gadījās - braucu pa HES mazo apli - pretī vecene ar džipu kujārē 
Ā, vēl pirms pāris gadiem redzēju gadījumu - uz Mūkusalas apļa vecene no akmens tilta puses iebrauc aplī, pabrauc zem salu tilta, tur apgriežas un aizbrauc pretējā virzienā

Ā, vēl pirms pāris gadiem redzēju gadījumu - uz Mūkusalas apļa vecene no akmens tilta puses iebrauc aplī, pabrauc zem salu tilta, tur apgriežas un aizbrauc pretējā virzienā

Good morning? No such thing!
Es nezinu - smieties vai raudāt, bet katrā gadījumā idioti uz ceļa varēja būt vienīgie, kas šādu kombināciju uzstādījuši (skatīt priekšplānu un vidējo fonu):

Only in Mitau! Loka maģistrāles gals pie Kalnciema ceļa.

Only in Mitau! Loka maģistrāles gals pie Kalnciema ceļa.

viens idiots noparkojās ceļa kreisajā pusē pretīm olimpijai
pajers ar vn PO-894
psc kur tik stulbi cilvēki rodas
bildē ar sarkanu apzīmēts, kur apstājās
- Attachments
-
- idiots.jpg (38.81 KiB) Viewed 3564 times
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
hvz lēnā garā izkāpa no savas lamatas, izlīda vēl 2 purni, un lēnām aizsoļoja veikala virzienā 

- ledusskapis
ledusskapis
viendien jelgavaa pa lielaas Maximas viena slaaviete ar e60 iedomaajaas ka krutaak ir nostaaties nevis 1 invaliidu staavvietaa, bet abaas un pie tam veel shkjeersaam paari.
buutu kas dargaaks par to bmw, piebrauktu un kautko uzdirstu.
buutu kas dargaaks par to bmw, piebrauktu un kautko uzdirstu.
- ledusskapis
ir veel 100smilshpapiirs labszDeeCee wrote:pietiek ar atslēgām :gigi:

bet tas paaraak ljauni.
ja nebuutu tik daudz cilveeku apkaart, vareetu izskruuveet ventiilu un aizmest kautkur taalu prom.
- Pauliic
- Moderators
vot ar riteni pamēģiniet pavizināties pa Rīgu, tas ir extreme. pie dodiet ceļu neviens nelaiž, visādi opji speciāli mēģina nokantēt
:neka: kā tie kurjeri var katru dienu pa centru rullēt

- ledusskapis
taadaas vietaas jau vaig taa atri un nemanaami. zeel ka nebij fociks liidz. tik nekauniigu slaavu kunju es veel nebiju redzeejis(vinjas parasti ir nekauniigas)DeeCee wrote:jautri būtu krāsas noņēmējs, sākumā neredz, bet pēc brītiņa krāsa aizpeld
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
turklāt neatkarīgi no gadalaika un sniega daudzuma uz ceļiemPauliic wrote:vot ar riteni pamēģiniet pavizināties pa Rīgu, tas ir extreme. pie dodiet ceļu neviens nelaiž, visādi opji speciāli mēģina nokantēt![]()
:neka: kā tie kurjeri var katru dienu pa centru rullēt

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
ūdenspistoli :gigi:
kur nu kur, bet tos kas invalīdu stāvvietās pa 2 vietām parkojās toch vajag izshaut, poh liec kaut dobē vai brauc veikalā, bet ne invalīdu stāvvietā.
kur nu kur, bet tos kas invalīdu stāvvietās pa 2 vietām parkojās toch vajag izshaut, poh liec kaut dobē vai brauc veikalā, bet ne invalīdu stāvvietā.
- Foxijs
+1 vienmeer parkojos pohujaa, bet nu invalīdstāvvietās nekad...DeeCee wrote:ūdenspistoli :gigi:
- ledusskapis
bet nu tik nekauniigi ka pa abaam(vieniigajaam) invaliidu staavvietaam. Vo shitais besi ka kaads drazeejs savai sukai nopeerk tur kaadu braucamriiku lai labaak kaajas pleshaas un tad slaavene nez ko iedomaajas ka var visiem dirst uz galvas un it sevishkji pa invaliidiem njirgaaties
vienreiz veeroju kaa invaliids ar ford transit(specialo) piebrauca. kaads cakars lai ar to ratinjkreeslu tiktu laukaa, baigi zeel taa cilveeka palika

vienreiz veeroju kaa invaliids ar ford transit(specialo) piebrauca. kaads cakars lai ar to ratinjkreeslu tiktu laukaa, baigi zeel taa cilveeka palika