Juzix wrote:Patīriju telefonu, mēneša laikā trīs ievērības cienīgi eksemplāri
Uzmini auto marku un modeli :verycool:
Tāks - tas pirmais varētu būt audi 100 Otrais Jelgavā izskatās pēc Golfa (aizmugure pievīla).
Vobšem psc Kautko tādu iedomāties sataisīt vajag iedvesmu, un tas sieras spoilers
Juzix wrote:Patīriju telefonu, mēneša laikā trīs ievērības cienīgi eksemplāri
Uzmini auto marku un modeli :verycool:
Tāks - tas pirmais varētu būt audi 100 Otrais Jelgavā izskatās pēc Golfa (aizmugure pievīla).
Vobšem psc Kautko tādu iedomāties sataisīt vajag iedvesmu, un tas sieras spoilers
ir,ir audi
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
tas golfs ir kāds ir, vismaz ir labāka krāsa kā iepriekšējā- pazīsto to čali, vismaz motors arī nav vairs 1,4. un būvēts pēc noteikumiem, ar TA neesot problēmu- vismaz tā saka. un lampas ir no opeļa. Pie kojām reizēm ir omega- thirteen- o ta ir tūns..
2022 gads: Ir 3 gab. vasaras R17 225/45 riepas, ar labu protektoru (ap 5 mm), bet visas dažādas. Varbūt kādam drifterim der, protektora raksts līdzīgs. Garšo alus. PM
Lambertino wrote:man jau šķiet, ka šamējam nav vietas šajā sadaļā, bet nu tā turbīna - tur ne tikai putnu var ieraut iekšā, bet nu jau alni arīdzen
nu diezvai tik pliks vins kkur brauc , drīzāk plastmasas (vai kautkas cits) ir nonemtas nost lai visi skataas :neka:
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
man patik saani ka uztaisti protams kko jau var smelties! ja nebutu tur izcili pretigas lietas tas butu ists tunings nevis auto savessana kaartibaa un nopuleeta!
a tas dragsteris ir perfekts! turba novietota max taalu no motora lai labaak puss pie augstiem rpm un max tuvu intercoolerim lai nebutu liekas gaisa turbas! un max auksts gaiss!