Fu, pļe, šitais ir par traku.N.OzolS wrote:mārtiņ?![]()
http://i172.photobucket.com/albums/w16/ ... 1243972484" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderator: Juzix
Fu, pļe, šitais ir par traku.N.OzolS wrote:mārtiņ?![]()
http://i172.photobucket.com/albums/w16/ ... 1243972484" onclick="window.open(this.href);return false;
nu jaa , bet bija ieksh hondaclub calis kursh uz prosta kosmosa uzliimeejis kautkādas JDM uzliimes , un visiem tip patiik !!! tas taa pat , kaa ķīniešu rolleri aplīmēt ar yamaha uzliimeem !!!#MR wrote:fiška tur, ka visa mašīna ar baltu plēvi aplīmētaTomel_q wrote:personīgi man šis uzlīmes uz prasta auto neko neizsaka !!!
šī ir tā pati mašīnaTomel_q wrote:nu jaa , bet bija ieksh hondaclub calis kursh uz prosta kosmosa uzliimeejis kautkādas JDM uzliimes , un visiem tip patiik !!! tas taa pat , kaa ķīniešu rolleri aplīmēt ar yamaha uzliimeem !!!#MR wrote:fiška tur, ka visa mašīna ar baltu plēvi aplīmētaTomel_q wrote:personīgi man šis uzlīmes uz prasta auto neko neizsaka !!!
vaitad vinam tur bija kkada smaka no JDM auto ??? ķīnietim nav nekādas smakas no Yamaha`s :neka:
jāLambertino wrote:Priekulim balts tagad?
tā kā pie parts var skaitīt aprīkojumu, un balti civic(ne tieši FN, bet FD modeļa) ir tikai Japānā..atskaitot limitēto Championship white versiju typeriemJapanese Domestic Market (JDM) is a term for Japan's economic market for Japanese-brand goods, such as automobiles and parts.
nē..man nebūs sporta žigulisRihy wrote:rixim ir uz ko tiekties![]()
SpoilerShow
Tu kāda literatūras skolotāja ???rixis wrote:
un tomel-q..pieaudz vienreiz..tava leksika ir kā 4 gadīgam bērnam
tā kā pie parts var skaitīt aprīkojumu, un balti civic(ne tieši FN, bet FD modeļa) ir tikai Japānā..atskaitot limitēto Championship white versiju typeriemJapanese Domestic Market (JDM) is a term for Japan's economic market for Japanese-brand goods, such as automobiles and parts.
Un vēl par JDM stilu tiek dēvēts japāņu auto uzlabošana izmantojot, kko no JDM modeļiem, šinī gadījumā krāsu
Un tavs salīdzzinājums ar ķinieti un Yamahu..čali..saņemies![]()
lēti ir tas, ko tu saki, jo tu pat nezini, kas bija uzlīmēts virsūTomel_q wrote:Tu kāda literatūras skolotāja ???rixis wrote:
un tomel-q..pieaudz vienreiz..tava leksika ir kā 4 gadīgam bērnam
Un vēl par JDM stilu tiek dēvēts japāņu auto uzlabošana izmantojot, kko no JDM modeļiem, šinī gadījumā krāsu
Un tavs salīdzzinājums ar ķinieti un Yamahu..čali..saņemies![]()
tās JDM uzlīmes uz prastas hondas man izraisa tādas pašas negācijas , kā ///M uz parastu Bumeru -> Lētibuutu uz shitaada , butu 100% ok !!! SpoilerShow