Tehniska rakstura diskusijas II
Moderator: gacciZm
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Tehniska rakstura diskusijas II
Cik esmu dzirdējis, tās Volvo kārbas diezgan bieži mīl atmest kedas. Mūsējam (V70 D5 tomāts) arī tika restaurēta. Pēc restaurācijas gadus 2-3 gāja bez problēmām, pēc tam auto tika pārdots.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

- howitzer
- M30
Īstenībā, bļin, kāds tur brīnums, ka pie kaut kādiem 500-700k kaut kas salūzt. 

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

- VuskansDavis
- Been thanked: 0
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Man klaņu šāles tādas būs. Vēl gan nav salikts un pierūcināts, bet it kā esot ok. Sen atpakaļ, kad bija 2.0i, tad sadalenēm pirku tādas "šāles", nekādu problēmu. 

- Artis92
Sveiki, man ir 1998 gada b5 passat 1.6 benzīna dzinējs, problēma ir tāda ka sāk lēkāt apgriezieni no 0,9 uzlec lidz pat 3k un tad staiga vai kadu laiku paliek aukšā, braucot arī staigā, stāvot un viegli spiežot gāzes pedāli apgriezieni minimāli nokrīt un pat brīžiem sajūta ka tulīt auto noslāps, un ja šajā perioda kad apgriezieni staigā es noslāpēju auto, bez iestumšanas auto nav iespējams piedarbināt, kas varētu būt pie vainas?
- Martinss
Jautājums par VAG 2.0tdi 2005. gada motoru, cik bieži ir jāpielej eļļa un vai vispār ir jāpielej? Cik uzgūglēju, tad samērā daudzi sūdzās, ka jāpielej un tipa pēc grāmatas līdz 0.5l uz 1000km esot normāli.
Melnais nekomentē un brauc uz USA, paldies.

- Artis92
Izrādās pieslēdzoties pie pc, pie vainas bija dzesēšanas devējs, kas uzksatija ka arā ir +4 grādi, tagad viss strādāArtis92 wrote:Sveiki, man ir 1998 gada b5 passat 1.6 benzīna dzinējs, problēma ir tāda ka sāk lēkāt apgriezieni no 0,9 uzlec lidz pat 3k un tad staiga vai kadu laiku paliek aukšā, braucot arī staigā, stāvot un viegli spiežot gāzes pedāli apgriezieni minimāli nokrīt un pat brīžiem sajūta ka tulīt auto noslāps, un ja šajā perioda kad apgriezieni staigā es noslāpēju auto, bez iestumšanas auto nav iespējams piedarbināt, kas varētu būt pie vainas?
-
- Spam addicted
Kā jebkuram normālam dzinējam, no maiņas līdz maiņai nav nekas jāpielej.Martinss wrote:Jautājums par VAG 2.0tdi 2005. gada motoru, cik bieži ir jāpielej eļļa un vai vispār ir jāpielej? Cik uzgūglēju, tad samērā daudzi sūdzās, ka jāpielej un tipa pēc grāmatas līdz 0.5l uz 1000km esot normāli.Melnais nekomentē un brauc uz USA, paldies.

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Nu Blondaiz teicā, pa PD pieliet eļļu esot normāli. Savam dabonu pieliet litru starp eļļas maiņām, man gan ir 1.9, bet tas lietas būtību baigi nemaina.Martinss wrote:Jautājums par VAG 2.0tdi 2005. gada motoru, cik bieži ir jāpielej eļļa un vai vispār ir jāpielej? Cik uzgūglēju, tad samērā daudzi sūdzās, ka jāpielej un tipa pēc grāmatas līdz 0.5l uz 1000km esot normāli.Melnais nekomentē un brauc uz USA, paldies.
Seatam eļļa pazūd?

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
-
- Spam addicted
Tas nav normāli!Juzix wrote:Nu Blondaiz teicā, pa PD pieliet eļļu esot normāli. Savam dabonu pieliet litru starp eļļas maiņām, man gan ir 1.9, bet tas lietas būtību baigi nemaina.Martinss wrote:Jautājums par VAG 2.0tdi 2005. gada motoru, cik bieži ir jāpielej eļļa un vai vispār ir jāpielej? Cik uzgūglēju, tad samērā daudzi sūdzās, ka jāpielej un tipa pēc grāmatas līdz 0.5l uz 1000km esot normāli.Melnais nekomentē un brauc uz USA, paldies.
Seatam eļļa pazūd?

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
manam 1.6tdi arī izskatās, ka nebūs jāpielej uz 15k kmJuzix wrote:Nu Blondaiz teicā, pa PD pieliet eļļu esot normāli. Savam dabonu pieliet litru starp eļļas maiņām, man gan ir 1.9, bet tas lietas būtību baigi nemaina.Martinss wrote:Jautājums par VAG 2.0tdi 2005. gada motoru, cik bieži ir jāpielej eļļa un vai vispār ir jāpielej? Cik uzgūglēju, tad samērā daudzi sūdzās, ka jāpielej un tipa pēc grāmatas līdz 0.5l uz 1000km esot normāli.Melnais nekomentē un brauc uz USA, paldies.
Seatam eļļa pazūd?

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Seatam eljlja nav lieta klaat.Juzix wrote:Nu Blondaiz teicā, pa PD pieliet eļļu esot normāli. Savam dabonu pieliet litru starp eļļas maiņām, man gan ir 1.9, bet tas lietas būtību baigi nemaina.Martinss wrote:Jautājums par VAG 2.0tdi 2005. gada motoru, cik bieži ir jāpielej eļļa un vai vispār ir jāpielej? Cik uzgūglēju, tad samērā daudzi sūdzās, ka jāpielej un tipa pēc grāmatas līdz 0.5l uz 1000km esot normāli.Melnais nekomentē un brauc uz USA, paldies.
Seatam eļļa pazūd?

Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

///M57 uz programmas nenormāli

TDR. LV
Martinss runā par 2.0tdi, nevis par 1.9tdi, tie ir dažādi motori, ja nemaldos, tas 2.0tdi ir 16v dīzelis un tas ir viens no nepārdomātākajiem vw dīzeļdzinējiem. Cik man zināms, šim motoram ir galvas izdilums pie noteikta nobraukuma un jā, plaisā utt. Par eļļas pieliešanu neko nezinu, bet droši vien, ka ēd eļļu jau stockā.Juzix wrote:Nu Blondaiz teicā, pa PD pieliet eļļu esot normāli. Savam dabonu pieliet litru starp eļļas maiņām, man gan ir 1.9, bet tas lietas būtību baigi nemaina.Martinss wrote:Jautājums par VAG 2.0tdi 2005. gada motoru, cik bieži ir jāpielej eļļa un vai vispār ir jāpielej? Cik uzgūglēju, tad samērā daudzi sūdzās, ka jāpielej un tipa pēc grāmatas līdz 0.5l uz 1000km esot normāli.Melnais nekomentē un brauc uz USA, paldies.
Seatam eļļa pazūd?
Atvainojos par komentāru.

- Martinss
Audzikam eļļa zūd, bet tas laikam tomēr normāli, jo gan vecajam motoram zuda, gan arī jaunajam.Juzix wrote:Nu Blondaiz teicā, pa PD pieliet eļļu esot normāli. Savam dabonu pieliet litru starp eļļas maiņām, man gan ir 1.9, bet tas lietas būtību baigi nemaina.Martinss wrote:Jautājums par VAG 2.0tdi 2005. gada motoru, cik bieži ir jāpielej eļļa un vai vispār ir jāpielej? Cik uzgūglēju, tad samērā daudzi sūdzās, ka jāpielej un tipa pēc grāmatas līdz 0.5l uz 1000km esot normāli.Melnais nekomentē un brauc uz USA, paldies.
Seatam eļļa pazūd?

- AtmoBenzin
A 2jz? :/AtmoBenzin wrote:Eļļa nezūd tikai motoriem ar kuriem brauc kā penši.
Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli

///M57 uz programmas nenormāli![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV

///M57 uz programmas nenormāli

TDR. LV
- howitzer
- M30
Es īsti nezinu nevienu vecu turbodzinēju,kuram nebūtu bik jāpielej eļļa. Gan audāram ar 1.9 PD mataru bija bik jāpielej (apmēram litrs/pusotrs līdz eļļas maiņai - mainīju ik pa 10k), gan arī TDSam ir jāpielej (mazāk, nekā audāram, eļļu tāpat mainu ik pa 10k). Man liekas, ka neliels eļļas zudums 10+ gadus veciem motoriem ir pilnīgi normāla parādība.Martinss wrote:Jautājums par VAG 2.0tdi 2005. gada motoru, cik bieži ir jāpielej eļļa un vai vispār ir jāpielej? Cik uzgūglēju, tad samērā daudzi sūdzās, ka jāpielej un tipa pēc grāmatas līdz 0.5l uz 1000km esot normāli.Melnais nekomentē un brauc uz USA, paldies.

-
- Spam addicted
Neliels nevis 3 līmeņi. Man ne pumpedūzim ne m57 vairāk par pus līmeni nepazūd uz 10k. Dzinēji ar 1,5l uz 10000 ir jāremontē vai jātirgo. 1,5 litri, Karl, 1,5!!!
Eļļas patēriņš dod signālu par problēmām, ar sifilisu gan jau ar var sadzīvot...
Eļļas patēriņš dod signālu par problēmām, ar sifilisu gan jau ar var sadzīvot...

- howitzer
- M30
Lol, kurš tad to dara. Te galēji stilīgie uzstrečo riepu, uzliek universālo Ļamda zondi par 20 eur, nopērk Ķīnas riteņu skrūves visās varavīksnes krāsās un pēc pusgada nopērk tieši tādu pašu drotu.