šodien vēl ne, bet izskatās, ka tā būs jādara.honded wrote:Varbut citos forumos sludinajumu izvietot?
Burnout.lv ziemas gonka iekš Spilves!
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- Alien
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Burnout.lv ziemas gonka iekš Spilves!
var iekš VWMotion ielikt
baigā atsaucība nebūs bet vismaz kādu vēl dabūs klāt
baigā atsaucība nebūs bet vismaz kādu vēl dabūs klāt
AR_159 

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Sauc mani par uzmetējufreimo wrote:Tikai 2 RWD pagaidām pieteikušies...

protams! tas ir vairāk kā skaidrs, ka 2WD brauks sākumā!freimo wrote:Un es ceru, ka 1mie brauks RWD un FWD, lai nav jāšļūc pa pilnīgu ledu pēc AWD
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Archuks
- BMW
Iemetiet sierra klubā, dabūsiet rwd braucējus 

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

nedrīkst īsti nekur reklamētiesArchuks wrote:Iemetiet sierra klubā, dabūsiet rwd braucējus

Eu lambi ar ko tad tu pārvietosies gonkā?Lambertino wrote:Sauc mani par uzmetējufreimo wrote:Tikai 2 RWD pagaidām pieteikušies...

bet tā nav reāla dalības maksaArchuks wrote:par izmaksām runājot, es domāju, ka 5 Ls dalības maksa daudziem ir robeža, kaut vai psiholoģiskitā kā, ja ir plāns attīstīt šito lietu, tad vajadzētu pie šī turēties un dalībnieku netrūks, tas tā braucēja vulgaris viedoklis

- Archuks
- BMW
es tikai pasaku reālo situāciju šobrīdmpb wrote:bet tā nav reāla dalības maksaArchuks wrote:par izmaksām runājot, es domāju, ka 5 Ls dalības maksa daudziem ir robeža, kaut vai psiholoģiskitā kā, ja ir plāns attīstīt šito lietu, tad vajadzētu pie šī turēties un dalībnieku netrūks, tas tā braucēja vulgaris viedoklis
arī šīm sacensībām tā ir jau ir par mazu, lai arī no daudzām lietām es atsakos, te pat neiet runa par to, ka man varētu atmaksāties to visu rīkot (kaut bendzīnu nobrauktot ieliet)

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

bet doma jau ir atdzīvināt kausu kā tādu, ne jau tikai burnout.lv biedriem. tur varētu tad runāt, ka burnoutiešiem ir piem. 7Ls, pārējiem 10LsArchuks wrote:es tikai pasaku reālo situāciju šobrīdmpb wrote:bet tā nav reāla dalības maksaArchuks wrote:par izmaksām runājot, es domāju, ka 5 Ls dalības maksa daudziem ir robeža, kaut vai psiholoģiskitā kā, ja ir plāns attīstīt šito lietu, tad vajadzētu pie šī turēties un dalībnieku netrūks, tas tā braucēja vulgaris viedoklis
arī šīm sacensībām tā ir jau ir par mazu, lai arī no daudzām lietām es atsakos, te pat neiet runa par to, ka man varētu atmaksāties to visu rīkot (kaut bendzīnu nobrauktot ieliet)
tad vai nu ir jāmeklē vēl lētāka trase(Rīgas tuvumā) vai arī jāliek lielāka maksa un jāreklamē pa visiem forumiem, cerot, ka savāksies nepieciešamais dalībnieku skaits

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Uzmini nu, kurš subaru tiks ļurinātserno wrote:Eu lambi ar ko tad tu pārvietosies gonkā?Lambertino wrote:Sauc mani par uzmetējufreimo wrote:Tikai 2 RWD pagaidām pieteikušies...

cik saprotu, buus iespeeja pieteikties ari uz vietas?
Vienkaarshi nezinu kaa nedeljas beigaas buus ar laiku (c) lambertino

E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

nu gan jau būs, ja vien neuzradīsies 10 auto, kuri uz vietas visi piereģistrēties!MartinsG wrote:cik saprotu, buus iespeeja pieteikties ari uz vietas?

Moš uzreiz tevi kādam paķert līdzi, lai nebūtu nevienam jātēloMelnais wrote: teorētiski jau varat tēlot muļķus un tip sabraucāt vienlaicīgi tāds bars pavizināties..![]()

No quattro - no fun!
Pag pag ļurinātLambertino wrote:Uzmini nu, kurš subaru tiks ļurinātserno wrote:Eu lambi ar ko tad tu pārvietosies gonkā?Lambertino wrote:Sauc mani par uzmetējufreimo wrote:Tikai 2 RWD pagaidām pieteikušies...