Auto audio!!! vajag padomu!

Audio tehnika, subwooferi, pastiprinātāji, cd/md/dvd
Melnais
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Auto audio!!! vajag padomu!

Post by Melnais »

nu, tā teikt, dimantiņ, nevajag jau visu uzreiz, var jau lēni un pamatīgi, tākā pēc kāda laika mārcītim būs superīgs muzoniņš. :aiwa: citādi ir redzēti 100 tādi naži, kas no sākuma saliek visu sūdu un tad krāj piķi, knapi pārdod veco sūdu un beigās ar mocībām un zobu sāpēm iebāž labu tehniku. Vai tad kaut kur ir jāsteidzās? Var arī neuzstādīt mēŗķi, visu paspēt līdz pasaules galam (2012. gada kautkāds decembris) pēctam jau tāpat būs po. :)
Briedis
Mondeo ST 220
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Post by Briedis »

ramex wrote:esi melomans majaa buuve specialau istabu prieksh tam,
vpezdu mashinaa ir tik daudz papildus trokshnju, skanju lai iespringtu uz perfekti tiiru skanju ikdienas vaagjim ir vienkarshi lieka grezniiba, jo iipashi vel 20 gadiigaa MB :P (ka ari ivispar jau ir jaadzird un jaaredz kas arpus auto notiek nevis tikai muuzika jaadzird)

vajag to visu saprata robezhas dariit.
šitas norauj jumta. Kāda starpība cik gadi mašīnai? Nav jēga runāt par to vai Mārcim vajag vai nevajag, to viņš pats izlems.
Mārci ar audio ir tāpat kā ar foto, tev jau to vajadzētu zināt :) Ir starpība starp sigmu un balto stiklu. viens maksā 200ls otrs maksā 1000Ls. Vai tā starpība cenā ir tās kvalitātes vērta? Tev kā fotogrāfam noteikti ka ir, manā gadījuma priekš ģimenes foto noteikti ka ar Sigmu ir atliektiem galiem.
Es tavā vietā paklausītos mūziku dažādās mašinas, gan jau tepat forumā ir kādiem sakrāmētas labas audio sistēmas, jo varbūt tu klausoties GroundZero teiksi ka ir kruta un tev neko labāku nevajag (varēsi nopirkt vēl vienu stiklu fočukam) a varbūt klausoties PRS pastūzi jutīsi ka ar to ir par maz.

Karoče, stāsta morāli. Sēdies mašīnās un klausies, ja Tev tas der, tad skaties kāda ir audio sistēma iekrāmēta. Protams katrā mašīnā skaņa nebūs vienāda, bet Tev vismaz būs aptuvens priekšstats kāda ir starpība starp leto un dārgo galu.
ramex

Post by ramex »

es vairaak no ta ka man toch nevajag un es to nesaprot, mashina pavadu ljoti iisu laiku maajas -> darbs darbs - > maajas

so man liekas kaut kas tads bezjeedziigs un ne gluzhi par mashinas vecumu es tur funktiereeju, bet tiehi par to vajag vai nevajag un mans uzskats ir ka nevajag :P
----
H6
Briedis
Mondeo ST 220

Post by Briedis »

Melnais wrote:nu, tā teikt, dimantiņ, nevajag jau visu uzreiz, var jau lēni un pamatīgi, tākā pēc kāda laika mārcītim būs superīgs muzoniņš. :aiwa: citādi ir redzēti 100 tādi naži, kas no sākuma saliek visu sūdu un tad krāj piķi, knapi pārdod veco sūdu un beigās ar mocībām un zobu sāpēm iebāž labu tehniku. Vai tad kaut kur ir jāsteidzās? Var arī neuzstādīt mēŗķi, visu paspēt līdz pasaules galam (2012. gada kautkāds decembris) pēctam jau tāpat būs po. :)
šitā gan nedari. Ieliksi krutu maģi, kopējais skanējums vienalga būs pēc sūda, pēc kāda laika piepirksi pastūzi, skanēs joprojām pēc suda, jo tumbas vēl ir stocks. Vēl pēc kada laika pieliksi tumbas un beidzot ir normāla skaņa, ko gribēji pirms 2 gadiem, jo lielais plāns to visu salikt 3 mēnešos nebija realizējams dēļ visādās "neparedzētām" problēmam. Beidzot kad ir normāls audio, auto jau ir jāpārdod. Ja esi pieķēries pie audio, tad sadari visu līdz galam.
Melnais

Post by Melnais »

ramex wrote:es vairaak no ta ka man toch nevajag un es to nesaprot, mashina pavadu ljoti iisu laiku maajas -> darbs darbs - > maajas
Nu, man šādam maršrutam vajadzētu gan. Jo mājās tik pa nakti palieku un māj;ās nevar klausīties attiecīgā skaļumā (kaimiņi), tāpēc vajag mašīnā to visu bāzt iekšā, jo tā ir vienīga vieta, kur nevienam netraucē. (vairāk vai mazāk).

Bet kopumā šeit sāk ost pēc cepeša, :emo:
Briedis
Mondeo ST 220

Post by Briedis »

ramex wrote:es vairaak no ta ka man toch nevajag un es to nesaprot, mashina pavadu ljoti iisu laiku maajas -> darbs darbs - > maajas

so man liekas kaut kas tads bezjeedziigs un ne gluzhi par mashinas vecumu es tur funktiereeju, bet tiehi par to vajag vai nevajag un mans uzskats ir ka nevajag :P
:siena:

Nu bāc, kādā jēga ir skatīties uz problēma no sava skatījuma. Tu zini cik viņs daudz laika pavada mašīnā? Tu zini cik viņam dzīvē ir svarīga mūzika? Es tik pat labi Mārcim varētu ieteikt - nafig tev to sistēmu, labāk atdod naudu man, es pareizāk to iztērēšu.
ramex

Post by ramex »

dotaja briidi gan maarcha naudu virtuali teree melnais :P

man ja ta nopitni tad pofig, darbaa piektdiena garlaiciigi :P
----
H6
kuu_haa

Post by kuu_haa »

nenožēloju ne kapeiku, ko esmu iemetis audio :) Un vajag vēl, un vēl, un vēl :)
Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
*Sicram
Has thanked: 4 times

Post by *Sicram »

Briedis wrote:
ramex wrote:esi melomans majaa buuve specialau istabu prieksh tam,
vpezdu mashinaa ir tik daudz papildus trokshnju, skanju lai iespringtu uz perfekti tiiru skanju ikdienas vaagjim ir vienkarshi lieka grezniiba, jo iipashi vel 20 gadiigaa MB :P (ka ari ivispar jau ir jaadzird un jaaredz kas arpus auto notiek nevis tikai muuzika jaadzird)

vajag to visu saprata robezhas dariit.
šitas norauj jumta. Kāda starpība cik gadi mašīnai? Nav jēga runāt par to vai Mārcim vajag vai nevajag, to viņš pats izlems.
Mārci ar audio ir tāpat kā ar foto, tev jau to vajadzētu zināt :) Ir starpība starp sigmu un balto stiklu. viens maksā 200ls otrs maksā 1000Ls. Vai tā starpība cenā ir tās kvalitātes vērta? Tev kā fotogrāfam noteikti ka ir, manā gadījuma priekš ģimenes foto noteikti ka ar Sigmu ir atliektiem galiem.
Es tavā vietā paklausītos mūziku dažādās mašinas, gan jau tepat forumā ir kādiem sakrāmētas labas audio sistēmas, jo varbūt tu klausoties GroundZero teiksi ka ir kruta un tev neko labāku nevajag (varēsi nopirkt vēl vienu stiklu fočukam) a varbūt klausoties PRS pastūzi jutīsi ka ar to ir par maz.

Karoče, stāsta morāli. Sēdies mašīnās un klausies, ja Tev tas der, tad skaties kāda ir audio sistēma iekrāmēta. Protams katrā mašīnā skaņa nebūs vienāda, bet Tev vismaz būs aptuvens priekšstats kāda ir starpība starp leto un dārgo galu.
Ja runājam šādi, tad es laikam gribu Sigmu :roll:
Kā jau minēju, gribu budžeta klases verķi.
Pagaidām pēc cenas viss labāk izskatās kenwood.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Melnais

Post by Melnais »

*Sicram wrote: Pagaidām pēc cenas viss labāk izskatās kenwood.
Tad esi tik mīļš un salīdzini tos budžeta kenwoodus ar citu firmu budzetniekiem, kas +/- vienā cenu kategorijā! ;) Būs tā, ka vieniem būs jaudas vairāk, otriem kvalitāte labāka, bet trešiem regulēšanas iespējas. Izdomā ko īsti vēlies, cenas neskaties, skaties cenu kategoriju un skanējumu! ;) Pilns nets ir ar atsauksmēm. ;)
*Sicram

Post by *Sicram »

Melnais wrote:
*Sicram wrote: Pagaidām pēc cenas viss labāk izskatās kenwood.
Tad esi tik mīļš un salīdzini tos budžeta kenwoodus ar citu firmu budzetniekiem, kas +/- vienā cenu kategorijā! ;) Būs tā, ka vieniem būs jaudas vairāk, otriem kvalitāte labāka, bet trešiem regulēšanas iespējas. Izdomā ko īsti vēlies, cenas neskaties, skaties cenu kategoriju un skanējumu! ;) Pilns nets ir ar atsauksmēm. ;)
Ok :emo:
PM vai 29764007

ramex

Post by ramex »

un cikls saakas no gala :D
----
H6
*Sicram

Post by *Sicram »

Atzīsti, ka šis bija interesantāks bazars kā dirst spamā par to, cik slikti ir tas vai šis un ka viņš/ viņa ir gejs idiots utt :D
PM vai 29764007

ramex

Post by ramex »

es tak neko sliktu neteicu :) tik lasu un smaidu :)
----
H6
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

stipri nesitiet, neesmu audio nekads specs..

ienācās šādi skaļruņi
BOSCHMANN 6''x9'' 500W 35-26kHz 94dB 4Om 3j
Raksturojums: max 500W; in rms 300W; 35-26kHz; 94dB; 4Om; 3 joslu; elipse

loģiski ka maģis nepavilks, vajag pastiprinātāju... kādu likt? kuras jaudas jāskatās?
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Melnais

Post by Melnais »

Rms jaudas jāskatās. Ja negriezīsi skaļi, tad ari nevajadzēs pastiprinātāju.
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

skaidrs. likaas ka parak daudz tas RMS priekš parasta maģa, bet nu ieliks, manīs ;) paldies
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Melnais

Post by Melnais »

Nu, pastiprinātājs būs vajadzīgs, ja ar maģa jaudu būs par īsu. :)
howitzer
M30

Post by howitzer »

Melnais wrote:Labu mantu pa lētu naudu nedabūsi.
Hz, man jau šķiet, ka Kenwood būs labāks. Bet te tūliņ saskries 45 hotwizeri un sāks bļaut, ka lētie mēsli ir :yo: labāk nepirkt jaunu GZ, bet lietotu augstākas klases Pioneer pa to pašu ciparu.
Melnais, ej, ieveries atvilknē! :shura:
Lētie, ne lētie mēsli, bet tu pats vispār esi klausījies GZ izstrādājumus? Parunāsim tieši par subiem. Kas tev nepatīk? Esi vispār dzirdējis, kā tie skan?
Pēc kādiem kritērijiem tu izvēlies subi un nosaki, vai tas tev der, vai nē?
Lūdzu, gribu parunāties! :naac:
Un par lāča kāpšanu uz ausīm, lūdzu, atlikt diršanu, ar mūziku ir diezgan liela pieredze... ;)
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Melnais

Post by Melnais »

šoreiz, izņēmuma kārtā es tev atbildēšu.. :D
Ir 2 veidu cilvēki, tādi, kas var klausīties maximas datora tumbiņas ar subi un teikt, ka ir :yo: kvalitāte un ir cilvēki, kas teiks ka sūdīgi skan sistēma, kas maksā virs 10k Ls. Tāpēc es nemaz nezplūdīšu te diskusijā par to, kāda atšķirība. :emo: Ja nejūti garšas atšķirību starp sūdu un kūku, tad tas nenozīmē, ka citi nejūt! ;)
Post Reply