feelfree wrote:
bla un noperk kāds pēc 2 gadi šito nopisteni kur Guntijs neko nav labojis 3 gadus tā jau rodas sliktā slava ka viens duraks brauc 3 gadus un neko nedara un nakošais ipašnieks maina visu pēc kārtas...
A ko tad vajag darīt?
Ja sāk gaudot viens gūltnis, Tu mani visus?
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Man viens choms ar saa ka viss ok autiņam - bet dzīvē ir psc pa latvijas ceļiem bukses aizmugurējas lupatās, bet redz TA aizmugurējo piekari nevar izkratīt un labak nemaz nerunat par elektrības problēmam. UTT
Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM
feelfree wrote:Man viens choms ar saa ka viss ok autiņam - bet dzīvē ir psc pa latvijas ceļiem bukses aizmugurējas lupatās, bet redz TA aizmugurējo piekari nevar izkratīt un labak nemaz nerunat par elektrības problēmam. UTT
Man vienam liekas, ka Tu šoreiz konkrēti
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
feelfree, Tev nav pokuj, kā Guntijs lieto to auto? Tas ir viņa, ko grib, to dara. Un tak pilnīgi pie d, ka nākošais pircējs labos visu pēc kārtas. Tu speciāli auto taupi nākošajam pircējam vai tomēr lieto to priekš sevis un savām vajadzībām?
Nekas, gan jau ar laiku radīsies atziņa, ka ikdienai vajag stock autiņu dibena pārvietošanai, savukārt taisīšanai/skrūvēšanai/brauciena baudīšanai vajag atsevišķu auto.
Android wrote:Nekas, gan jau ar laiku radīsies atziņa, ka ikdienai vajag stock autiņu dibena pārvietošanai, savukārt taisīšanai/skrūvēšanai/brauciena baudīšanai vajag atsevišķu auto.
Android wrote:Nekas, gan jau ar laiku radīsies atziņa, ka ikdienai vajag stock autiņu dibena pārvietošanai, savukārt taisīšanai/skrūvēšanai/brauciena baudīšanai vajag atsevišķu auto.
+ daudz. Kas der visam, tas neder nekam.
+1
vienīgais šis imho nav tas gadījums - diskus un atsperes pamainīt jau nav nekas tāāds. ne jau Guntijs tur 2jz liek komplektā ar r19 11j diskiem un 3cm klīrensu.
bet īstenībā poh ko saka interneta kaujenieki, pats tach labāk zini vai zemprofils/diski/cieta piekare utt Tev ikdienā traucē vai nē.
tik tie borbeti gan sūkā tādām auto. regulē vēl un atstāj viņus kādam e30 vai golfam.!
+1
vienīgais šis imho nav tas gadījums - diskus un atsperes pamainīt jau nav nekas tāāds. ne jau Guntijs tur 2jz liek komplektā ar r19 11j diskiem un 3cm klīrensu.
bet īstenībā poh ko saka interneta kaujenieki, pats tach labāk zini vai zemprofils/diski/cieta piekare utt Tev ikdienā traucē vai nē.
tik tie borbeti gan sūkā tādām auto. regulē vēl un atstāj viņus kādam e30 vai golfam.!
Es arī pilnībā piekrītu, "kas der visam, tas neder nekam!" - bet kā jau teicu - vēlos pārvietoties praktiski ar nelielu glanci.
P.S. Diskus neiegādājos - man tik iedeva piemērīt:)
+1 vienīgais šis imho nav tas gadījums - diskus un atsperes pamainīt jau nav nekas tāāds. ne jau Guntijs tur 2jz liek komplektā ar r19 11j diskiem un 3cm klīrensu.
Pilnīgi piekrītu par šo punktu. Ir cilvēki, kam gribas arī ikdienā pārvietoties ar sapucētu, sēdinātu auto un liela izmēra diskiem. Nekādas ekstrēmas pārbūves Guntijs neplāno un varu viņu tikai atbalstīt par vēmi auto nedaudz atšķirt no pārējām corollām uz ielas.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!