Toyota Corolla E12 2.0 D4D

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times
Been thanked: 0

Re: Toyota Corolla E12 2.0 D4D

Post by Juzix »

feelfree wrote:
bla un noperk kāds pēc 2 gadi šito nopisteni kur Guntijs neko nav labojis 3 gadus :emo: tā jau rodas sliktā slava ka viens duraks brauc 3 gadus un neko nedara un nakošais ipašnieks maina visu pēc kārtas... :topsuck: :gigigi:
A ko tad vajag darīt? :shock:
Ja sāk gaudot viens gūltnis, Tu mani visus?
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
feelfree
Has thanked: 0

Post by feelfree »

Man viens choms ar saa ka viss ok autiņam - bet dzīvē ir psc pa latvijas ceļiem bukses aizmugurējas lupatās, bet redz TA aizmugurējo piekari nevar izkratīt un labak nemaz nerunat par elektrības problēmam. UTT
Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM :aiwa:
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

feelfree wrote:Man viens choms ar saa ka viss ok autiņam - bet dzīvē ir psc pa latvijas ceļiem bukses aizmugurējas lupatās, bet redz TA aizmugurējo piekari nevar izkratīt un labak nemaz nerunat par elektrības problēmam. UTT
Man vienam liekas, ka Tu šoreiz konkrēti :fekalbaksts:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Rihy

Post by Rihy »

feelfree, Tev nav pokuj, kā Guntijs lieto to auto? Tas ir viņa, ko grib, to dara. Un tak pilnīgi pie d, ka nākošais pircējs labos visu pēc kārtas. Tu speciāli auto taupi nākošajam pircējam vai tomēr lieto to priekš sevis un savām vajadzībām?
Android
Admins

Post by Android »

Nekas, gan jau ar laiku radīsies atziņa, ka ikdienai vajag stock autiņu dibena pārvietošanai, savukārt taisīšanai/skrūvēšanai/brauciena baudīšanai vajag atsevišķu auto.
Good morning? No such thing!
Briedis
Mondeo ST 220
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Post by Briedis »

Android wrote:Nekas, gan jau ar laiku radīsies atziņa, ka ikdienai vajag stock autiņu dibena pārvietošanai, savukārt taisīšanai/skrūvēšanai/brauciena baudīšanai vajag atsevišķu auto.
+ daudz. Kas der visam, tas neder nekam.
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

Briedis wrote:
Android wrote:Nekas, gan jau ar laiku radīsies atziņa, ka ikdienai vajag stock autiņu dibena pārvietošanai, savukārt taisīšanai/skrūvēšanai/brauciena baudīšanai vajag atsevišķu auto.
+1
vienīgais šis imho nav tas gadījums - diskus un atsperes pamainīt jau nav nekas tāāds. ne jau Guntijs tur 2jz liek komplektā ar r19 11j diskiem un 3cm klīrensu. :emo:

bet īstenībā poh ko saka interneta kaujenieki, pats tach labāk zini vai zemprofils/diski/cieta piekare utt Tev ikdienā traucē vai nē. ;)
tik tie borbeti gan sūkā tādām auto. :naac: regulē vēl un atstāj viņus kādam e30 vai golfam.! :D
Sodit slidgultnus uz spiediena
Guntijs

Post by Guntijs »

Ch. wrote:
Briedis wrote:
+1
vienīgais šis imho nav tas gadījums - diskus un atsperes pamainīt jau nav nekas tāāds. ne jau Guntijs tur 2jz liek komplektā ar r19 11j diskiem un 3cm klīrensu. :emo:

bet īstenībā poh ko saka interneta kaujenieki, pats tach labāk zini vai zemprofils/diski/cieta piekare utt Tev ikdienā traucē vai nē. ;)
tik tie borbeti gan sūkā tādām auto. :naac: regulē vēl un atstāj viņus kādam e30 vai golfam.! :D
Es arī pilnībā piekrītu, "kas der visam, tas neder nekam!" - bet kā jau teicu - vēlos pārvietoties praktiski ar nelielu glanci.

P.S. Diskus neiegādājos - man tik iedeva piemērīt:)
Chrysler 300C, 3.5 V6, 4x4, Touring
psih-arno

Post by psih-arno »

Ch. wrote:
Briedis wrote:
+1

Pilnīgi piekrītu par šo punktu. Ir cilvēki, kam gribas arī ikdienā pārvietoties ar sapucētu, sēdinātu auto un liela izmēra diskiem. Nekādas ekstrēmas pārbūves Guntijs neplāno un varu viņu tikai atbalstīt par vēmi auto nedaudz atšķirt no pārējām corollām uz ielas.
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Post Reply