Ja nu kas, tad Miķeļšrots piedāvā nesaurbtu vāku un lielo ieplūdnieku sazīmē pats. Pateikšu kur dabūt starplikas un varēs sprauslas smukāk novietot
Ch.: 328i e36 [daily wagon]
Re: Ch.: 328i e36 [daily wagon]
Č, kurš speciālists Tev lika gāzi?
Ja nu kas, tad Miķeļšrots piedāvā nesaurbtu vāku un lielo ieplūdnieku sazīmē pats. Pateikšu kur dabūt starplikas un varēs sprauslas smukāk novietot
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
- Rii
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Gan jau lpgpower 
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Hmm, bet Koijots vaitad smukāk neliekRii wrote:Gan jau lpgpower
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
- Rii
- Been thanked: 5 times
Nu tir jau rakstīts, ka Ch pats nolohojās un nepaņēma pareizās sprauslas, kuras var paslēpt zem vāka
Es gan nezinu kāpēc šīs sprauslas nevarēja tur paslēpt, bet nu
Es gan nezinu kāpēc šīs sprauslas nevarēja tur paslēpt, bet nu
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Sprauslas var ļoti skaisti novietot zem ieplūdes kolektora, bet bez papildus samaksas to neviens nedarīs 
neesmu gāzenieks, bet internetā lasīju, ka gāzes psrauslas nav vēlams novietot virzienā pret augšu. tas tāpēc, lai visi draņķi, kas tiek cauri filtram (eļļas?), labāk lai sadeg nevis krājas un maisas turpat sprauslās 
- Rekords
- Been thanked: 0
kādēļ gribi likt rižikus ja aizmugurē ir lampas ar balto pagriezienu?
p.s. vari man atdot aizm. lampas
Es te neesmu
Č, mainu M kloķi + rižās lampas pret baltajām pakaļlampāmRekords wrote:kādēļ gribi likt rižikus ja aizmugurē ir lampas ar balto pagriezienu?
Rekord, Mainu baltās lampas pret rižajām
Abos gadījumos piemaksa Miķeļšrotam par supershēmu
- Archuks
- BMW
Nu tad nevajag arī priekšējos mainīt :CP17_E39_style:Ch. wrote:hahaizmugurējās lampas noteikti nemainīšu!
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Ā, es gaidīju, ka visi būs rižiki un tā, bet nu vienā daļā toč nav jēgas mainīt, būs tikai sliktākArchuks wrote:Nu tad nevajag arī priekšējos mainīt :CP17_E39_style:Ch. wrote:hahaizmugurējās lampas noteikti nemainīšu!
Par cik šī auto top zustand ///M ātrumpārslēga uzgalis aizceļoja uz kupeju, pateicoties Miķeļšrotam tiku pie cita, bish citādāka ///M kloķīša.
bildes gan sanāca briesmīgas, tāpēc šoreiz bez bildēm. 
+++ kamēr R_89 drukā bakalauru, nenocietos un aizbraucu piemērīt propellerus uz viena gatvā diska.
nevaru sagaidīt jūnija sākumu!

Bildes neapstrādātas, bildētas mijkrēslī. Iedomājoties kā viņi izskatās saulītē seju pārņem plašs smaids.
+++ kamēr R_89 drukā bakalauru, nenocietos un aizbraucu piemērīt propellerus uz viena gatvā diska.

Bildes neapstrādātas, bildētas mijkrēslī. Iedomājoties kā viņi izskatās saulītē seju pārņem plašs smaids.
Sodit slidgultnus uz spiediena
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
R89 izskatās, ka ir marķējis ļitakus !

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit